Şimdi Ara

Street Fighter mı Tekken mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta Tekken zor bea.Valla yaw tekken de kombo yapmak bayağı zor ama demekki sana kolay gelmiş Tekken'in komboları.Bana göre Tekken en baba dövüş oyunu.

Usta şu resme bir bak bu oyunu nasıl sevmessin :

Street Fighter mı Tekken mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mill -- 20 Mart 2005, 13:22:32 >

• her 2 si icin de rKİP ARAYAN VARSA BANA ULASSİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM

her 2 si icin de rKİP ARAYAN VARSA BANA ULASSİN...

ben varım rakip ciddiyim ama street fighter de tabiiki

soruya verilen cevapsa

2 d nin efendisi street figter 3d nin efendisi tekkendir
  • Tekken.
  • street fighter
    ama en iyi mortal kombat
  • tekken diyom
  • street fighters ın tüm serisi 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,177,18,19,20
  • ayrım yapamam
  • eski atari salonlarının tozunu yutmuş biri olarak ve hiç SonyPS sahibi olmamış biri olarak street fıghter ve mortal kombat diyorum çünkü tekken i sadece gördüm hemen hemen hiç oynamadım ama atari salonunda SF ile oyun bitirenleri küçükken ağzımızın suları aka aka seyrederdik o günleri unutamıyorum
  • İlk oynadığım dövüş oyunu Tekken 3 tü.Ondan sonrada diğer Tekken ler sırayla elimden geçti.Yani:

FOREVER TEKKEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 20 Nisan 2006; 10:42:09 >
  • 2 Boyutlu oyunlar;

1-)Street Fighter
    2-)Mortal Kombat

3 Boyutlu oyunlar;

1-)TEKKEN
    2-)Virtua Fighter
  • tekken tekken tekken
  • yaw arkadaşlar siz diyosunuz ki
    marlon brando mu yoksa brad pitt mi
    Street Fighter bir klasiktir yaw ...
    biz bu oyunu oynarken Ken in mavisibile yoktu hehe
    sene 1988-89 liseden kaçar akşama kadar oynardım
    müdavimler vardı biz gelince diğer millet kaçardı makineden
    arada bizi tanımayan birileri gelirdi jetonları bırakır bırakır giderdi

klasiktir SF
    ilk aşk gibi bişeydir. tekken çıktığı zaman salonlarda baya bi sükse yapmıştı ama hiçbizaman sf kadar olamadı.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 14 Mayıs 2021; 13:18:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ulan dünyada Street Fighter kadar oynanan oyun mu var, hala oynuyorum, eyt be ne günlerdi, Mavi Kenle en sondaki ataride habire kendi rekorumu kırardım, bütün çocuklar başıma toplanırdı...
    Tekken i hiç sevemedim, 3. boyuta girince iş sıçıo bence...
    King of Fighter s da çok güzel ama SF 2.5 yerini hiç birşey tutamaz...

Aha! aynı kafadanız.....Aynı şeyleri yaşadım ve 3d dövüş olayına ısınamadım oldum olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 20 Nisan 2006; 15:03:54 >
  • yaw dövüş oyunlarının atası ile kalkıp neyi kapıstırmıssınız bu postu açıp "bence bu" diyenlerin dövüş oyunu anlayısından süphe ederim nasılki diablo 2 oynarken yanına gelip "abi bu oyun knighta benziyor" diyenlere "hadi lennnn" dediysem "tekkenmi street fightermi?" diye soranlara " haaaddddddiiiiii leeeeeennnnn" derim
  • İkisinide severim AMA STREET FIGHTER BİR EFSANE..Halen Atari salonlarında tıka basa dolu görüyorum Sf 2 yi..Böle bi oyun Dünyaya gelmedi .! Tekken de güzel fakat ne bilim çabuk sıkılıyorum
  • bence tekken
  • Hocam şimdi bi aduket olsun bi ooryuket olsun bi tak trak duket olsun bunnar street fighterı ön plana alıyo ama bi ninanın kollarını açarak hasmını kucaklamak suretiyle aldığı yarım bar enerji eddy nin yerlerde hasmını dövmesi falan bunnar tekkeni ön plana alıyo. Hangisi daa iyi dersen elbette tekkeni tek geçerim hocam
  • Beyler aslında karşılaştırmak yanlış Çünküğ ben msela Street Fıghters 2 den bahsediyorum Siz Tekken den yani 3 Boyutlu bi oyundan.! İki oyunun 3 boyutlu serileri kıyaslanabilir amaa SF2 ve türevleriyle kıyaslamak İmkansız...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.