Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
312.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekler misin. Çoğu stratejiyi oynadım ama favori olarak Total War serisi diyelim..

Orjinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Beni de ekler misin. Çoğu stratejiyi oynadım ama favori olarak Total War serisi diyelim..

Ekliyorum hoşgeldin.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Empire Total War çıktığı zaman liste daha fazla kabaracaktır umarım

Orjinalden alıntı: Jansay

Bu resim Yuri'ye ait.
    Ra2 her zaman her yerde.

quote:

Orjinalden alıntı: b3rkhan

quote:

Bu resim Yuri'ye ait.
    Ra2 her zaman her yerde.

Söylediğin iyi oldu değiştiricem; teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 30 Ocak 2009; 20:25:50 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Bende varım. favori oyunum totalwar serisidır ayırt etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandil245 -- 31 Ocak 2009; 4:52:21 >

Orjinalden alıntı: mithrandil245

Bende varım. favori oyunum totalwar serisidır ayırt etmem.

Hoşgeldin ekliyorum.

Total War beklenmedik bir çıkış yaptı.

• Beyler Age of Mytologhy (Yanlış oldu galiba ) Türkçe yaması yok değil mi?Çok baktım ama bulamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 1 Şubat 2009; 6:09:52 >

Orjinalden alıntı: awallabilla

Strateji forumuna uğramayalı bayağı olmuş .. kervan yürümüş maaşallah
    beni de ekleyiniz lütfen sayın başkan tercih yapmak zor ama Age of Empires yazalım lütfen

Ekliyorum efendim hoşgeldiniz.

• Beni eklediniz mi total war serisini tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 5 Şubat 2009; 22:10:32 >
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • quote:

quote:

Hoşgeldin ekliyorum.

Tabi yapıcak bana göre en iyi oyun serisidir
    Bu arada Total war serisine ekleyin beni pls
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

quote:

Hoşgeldin ekliyorum.

Tabi yapıcak bana göre en iyi oyun serisidir
    Bu arada Total war serisine ekleyin beni pls

Hemen ekliyorum hoşgeldin.

• bende geldim.Beni Age Of Empires serisine ekler misiniz

Orjinalden alıntı: zorrozorro

bende geldim.Beni Age Of Empires serisine ekler misiniz

Ekliyorum hoşgeldin.

• @Jansay, sen eski oyunlar yenilerden daha güzel dedin ya şimdi ona takıldım, sence RA2, RA3'ten daha mı iyi?

Orjinalden alıntı: Jack*

@Jansay, sen eski oyunlar yenilerden daha güzel dedin ya şimdi ona takıldım, sence RA2, RA3'ten daha mı iyi?

BENCE daha iyi değil. Şahsen ra3'e bayıldım. Fakat çoğunluk bu düşüncede değil. RA'nın kendi çizgisinden sapması bazılarını memnun etmedi. Ayrıca bu tezimi kanıtlayacak başka serileride biliyorum:

Desperados: Wanted Dead or Alive / Desperados 2: Cooper's Revenge(tezimin en açık ve en kuvvetli kanıtı)

Roller Coaster Tycoon 1-2 / Roller Coaster Tycoon 3

Age of Empires 2 / Age of Empires 3

-Nacizane tezim.

• Selam benideüye yapar mısın? En sevidiğim oyun Warcraft 3

Ayrıca bencede eskiler daha iyi
    Age Of Empires 2>Age Of Empires 3
    Red Alert 2>Red Alert 3 Gibi
    Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
    Hedef Japonca öğrenmek, Bisiklet ile Japonya'ya gitmek.
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

Selam benideüye yapar mısın? En sevidiğim oyun Warcraft 3

Ayrıca bencede eskiler daha iyi
    Age Of Empires 2>Age Of Empires 3
    Red Alert 2>Red Alert 3 Gibi

Ekliyorum hoşgeldin.

RaderrR1993 haklısın.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.