Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red Alert 2 nin tanıtım yazısındaki 2. resimde paraşütçülerin orda bi tane Tanya olsa ne katliyam olur ya.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Red Alert 2 nin tanıtım yazısındaki 2. resimde paraşütçülerin orda bi tane Tanya olsa ne katliyam olur ya.

Orada bir sürü "erkek tanya" var zaten.

Paraşütlü askerlerin hemen çaprazındaki kahverengi giyimli adamlar Navy yani nam-i diğer Tanya'nın erkek versiyonu. Sanıyorumki Tanya'yla bir farkları yok.

Zaten o adamlar paraşütle inince akibetleri pek iyi olmuyor. Sovyetlerin campaing'inin son bölümlerinden bir ss bu; süper bölümdü ya. 3 tane Yuri'yle koca ordu kurup başkanın beynini ele geçiriyorduk. Manyak bişi bu RA.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Güzel kulüp, üyelerden oyun oynamak isteyen varsa pm atabilir, her türlü oyunu oynayabiliz ve külüp hakkında konuşabiliriz, sadece PM

İltifatın için teşekkür ederim. Klübümde geniş bir kitleyi kucaklamaktan çok mutluyum; yeter ki konular strateji oyunlarından farklı konulara sapmasın. Ayrıca klüp hakkındaki konuşmaları pm üzerinden yapmak zorunda değilsin; burada da konuşabiliriz. Hamachi ağlarında buluşmaları filan topic üzerinden yapıyoruz. Tabi seçim senin.

Üye olmak ister misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 15 Ocak 2009; 4:49:38 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• beni de ekle hocam c&c-total war

Orjinalden alıntı: enreka_tr

beni de ekle hocam c&c-total war

Ekliyorum hoşgeldin.

• hocam benide ekle C&C GENERAL delisiyimdir.oynadığım ve vaz geçemediğim tek strateji oyunu diyebilirim :D

Orjinalden alıntı: türos

hocam benide ekle C&C GENERAL delisiyimdir.oynadığım ve vaz geçemediğim tek strateji oyunu diyebilirim :D

Hoşgeldin ekliyorum kardeş.

Genarals oynadım ama beni sarmadı pek; C&C'den soğudum diyebilirim. Red Alert forza.

• Benide ekleyip yanıma Age Of Empires yazarmısın aslında benim konum var Tarihteki en iyi strateji diye birleştirsekmi ne yapsak orada şuan Starcraft götürüyor..

Orjinalden alıntı: OzCrash

Benide ekleyip yanıma Age Of Empires yazarmısın aslında benim konum var Tarihteki en iyi strateji diye birleştirsekmi ne yapsak orada şuan Starcraft götürüyor..

Hehe.

Ekliyorum hoşgeldin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Benide ekleyip yanıma Age Of Empires yazarmısın aslında benim konum var Tarihteki en iyi strateji diye birleştirsekmi ne yapsak orada şuan Starcraft götürüyor..

Hehe.

Ekliyorum hoşgeldin.

Age Of Empires fanı olarak hoşbulduk

• generalsin müzikleri çok güzeldi ama tiberium grafik ve oynanabilirlik olarak daha güzel,ses olarak daha sade oldu, generals kadar olmasa da idare eder..

• Jansay Kusura bakma arkadaş bayadır girmiyorum ve unutmuşum özür dilerim
    bende görönce çok güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cPufi -- 22 Ocak 2009; 17:16:41 >

Orjinalden alıntı: egecew

bende üye olmak istiyorum stronghold empire earth age

"9-) egecew - Stronghold 2 (2KGames)". 1. sayfaya bak dostum.

Yeniden hoşgeldin.

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 21 Ocak 2009; 2:51:48 >

• Jansay arkadaşımızın 13 Ocak 2009; 6:17:53 tarihli ve "Command & Conquer: Red Alert 2" başlıklı incelemesinin değerlendirilmesi:

İncelemen yine çok güzel arkadaşım. Özellikle giriş bölümünde kullandığın samimiyet kokan ifadelerin, incelemene mizahi bir boyut kazandırmış. Oyundaki ünite ve terfi açıklamaların doyurucu ve yeni başlayanlar için oldukça yararlı olabilecek vasıfta. Müziklerine değinmen iyi olmuş, çünkü RA2'deki sesler ve müzikler birçok RA2 fanatiğince tam puan almıştır. Verdiğin resimler de oyun hakkında bilgilenmek açısından yeterli.
    Herkese iyi forumlar...
    ...
    Bertold Brecht, "Okumuş Bir İşçi Soruyor"
    (Türkçesi: A. Kadir)
  • Ekleyin benide lütfen. Age of serisini bitirdim. şimdi Supreme Commander oynuyorm(sistem cillop gibi oldu ondan :D) ama onun dışında red alert falan da oynadım elime geçen her stratejiyi de oynarım

Orjinalden alıntı: shadow_melik

Ekleyin benide lütfen. Age of serisini bitirdim. şimdi Supreme Commander oynuyorm(sistem cillop gibi oldu ondan :D) ama onun dışında red alert falan da oynadım elime geçen her stratejiyi de oynarım

Ekliyorum hoşgeldin kardeşim.

Favori oyunu kısmını boş geçeceğim hangisi favorin yazmamışsın.

• @Jansay abi imza güzelmiş ... Skirmish. Ordusu güçlü olan skirmish. (konu uplansın)

Heyo sayfa başı

Edit: sayfa başı için toplumsal mesaj eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 23 Ocak 2009; 21:38:06 >
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

@Jansay abi imza güzelmiş ... Skirmish. Ordusu güçlü olan skirmish. (konu uplansın)

İltifatın için teşekkür ederim.

Tabii ki. Age of, Red Alert gibi oyunların skirmish modlarında olay budur.

• _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.