Bildirim
Stopları yanmayan polis arabası.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Rica etsem video atar mısınız merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resim video çekeceğinize durdurup uyarsaydınız
öc alcam diye uğraşıp şikayet ediceksin, olacak şey en fazla şu:
-la ramazan şu arabanın stoplarına bi bakın.
+taam abi -
O polisler sizi yakalarsa güzelce coplarlar sizi
-
-
belki de taksi çıkmasıdır araç. -
Daha önce çok gördüğüm bir olay.Eski toroslar ve ford transit tipi polis arabalarında böyle olaylar çok olurdu. -
Taksi cikmasiysa beyaz masa herhangi bir ceza yazmaz fakat sikayet etmek icin taksi olmasinada gerek yok, su durumda bir aracin trafikte dolasmamasi lazim
Allah kimseyi polis arabasının videosunu çekip şikayet edecek kadar boş bırakmasın. Amin. Kimi kime şikayet edecen çok merak ettim 155 i ara istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
Allah kimseyi polis arabasının videosunu çekip şikayet edecek kadar boş bırakmasın. Amin. Kimi kime şikayet edecen çok merak ettim 155 i ara istersen.
Uzatmıycam, saçmalamayın lütfen.
Araba tamirlerini polis cebinden yaptırıyor artık ondandır o. Belli bir sayıda kaza yaptılarsa devlet vermez parasını. Ha verir ama soruşturma açar. Bu şapkalılarda onu göze alamaz. Sivil olsa olabilir de.
Hiçbir şey yapmazlar hatta sizi azarlarlar. Görün bak -
Polis arabasını edinde üstte normal fakat o kazalı sivil araçları şikayet etmek hoş değil kimse keyif için öyle gezmiyor..
Hukuk adalet devleti olsaydik olurdu dedigin..
quote:
Orijinalden alıntı: kelaynak33
Arkadaşlar yolda gelirken stopları arızalı bir polis arabası gördüm. Gerekli resim ve video kayıtlarını aldım. Nereye şikayet edebilirim ?
ilk cezamı stoplarım arızalı olduğu için yemiştim, ufak bir temazsızlık sonucu. Şimdi öc alma zamanı..
hocam size ceza yazmasınlar sonra arabada giderken elinde telefonla video çekmekten? -
O anda 155 i arayıp plakasıni verip ihbar etseydin ( ihbar lar kayıt altına alındığından mecbur işlem yapmak zorundalar ) hiç kurtara maz larDi. Ama şunu da unut mayın sağ cebinden alıp sol cebine koyacak sin devletin.
ben lojistikçiyim ve dediğiniz gibi olmuyor bu işler. -
Adil bir adalet varya ülkemizde...
kesın sonuç alırsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aynasız motor kullanma cezası
- anadolu yakası araba kullanma yerleri
- 3.kez ehliyetsiz araç kullanma cezası
- araç çalıntı ihbarı nereye yapılır
- hgs kart mı etiket mi
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X