Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (914. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar size bişi danışacam, ben bir türlü karar veremedim palakalıklarımı cıkardım plakalık olmadan takıyım dedim fakat plakalık olmadan plakaları tutturamıorum delmekde istemiorum plakayı :( karar verdim plakalık alıcam gittim sbh aksesuarcıya ne alsam die, 3 cesit plaklaık cıkardı biri mat siyah gibi cok tel maşa bişiydi. 3 tl tanesi, biri tanesi 5tl siyah renk ve plastiği düzgün kenarlarıda oval beğendim. ama bitanede nikelaj vardı tanesi 12 tl bu brz yuksek duruyor ve dışında cerceve yok plaka uzerine monte ediliyo etrafında ince bir cizgi nikelaj gozukuyor ve yukseklik kısmında nikelaj gozukyr, aslında hoşuma gitti havali bişi.. ama bnm arac sarı ve hiç bi yerinde nikelaj bişi yok henuz... robinhood dan kapı cıtası ve cam cıtası almayı planlıyorum ama onda da supheliyim araca yakısacak mı? arac sarı cunku_?

siz ne dersiniz her iki konu hakkında da, plakalık, cam cıtaları ve kapı cıtaları sarı arabaya nikelaj olarak yakışırmı _?

• ben orjinal plakaların kenar siyah çerçevesini sildim ve plakalıksız olarak sanayide siyah silikonla yapıştırttım süper oldu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

ya arkadaşlar size bişi danışacam, ben bir türlü karar veremedim palakalıklarımı cıkardım plakalık olmadan takıyım dedim fakat plakalık olmadan plakaları tutturamıorum delmekde istemiorum plakayı :( karar verdim plakalık alıcam gittim sbh aksesuarcıya ne alsam die, 3 cesit plaklaık cıkardı biri mat siyah gibi cok tel maşa bişiydi. 3 tl tanesi, biri tanesi 5tl siyah renk ve plastiği düzgün kenarlarıda oval beğendim. ama bitanede nikelaj vardı tanesi 12 tl bu brz yuksek duruyor ve dışında cerceve yok plaka uzerine monte ediliyo etrafında ince bir cizgi nikelaj gozukuyor ve yukseklik kısmında nikelaj gozukyr, aslında hoşuma gitti havali bişi.. ama bnm arac sarı ve hiç bi yerinde nikelaj bişi yok henuz... robinhood dan kapı cıtası ve cam cıtası almayı planlıyorum ama onda da supheliyim araca yakısacak mı? arac sarı cunku_?

siz ne dersiniz her iki konu hakkında da, plakalık, cam cıtaları ve kapı cıtaları sarı arabaya nikelaj olarak yakışırmı _?

fatihata 3m in sağlam çift taraflı bantları da var. onları da kullanabilirsin. plakalık kötü gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet1

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

ya arkadaşlar size bişi danışacam, ben bir türlü karar veremedim palakalıklarımı cıkardım plakalık olmadan takıyım dedim fakat plakalık olmadan plakaları tutturamıorum delmekde istemiorum plakayı :( karar verdim plakalık alıcam gittim sbh aksesuarcıya ne alsam die, 3 cesit plaklaık cıkardı biri mat siyah gibi cok tel maşa bişiydi. 3 tl tanesi, biri tanesi 5tl siyah renk ve plastiği düzgün kenarlarıda oval beğendim. ama bitanede nikelaj vardı tanesi 12 tl bu brz yuksek duruyor ve dışında cerceve yok plaka uzerine monte ediliyo etrafında ince bir cizgi nikelaj gozukuyor ve yukseklik kısmında nikelaj gozukyr, aslında hoşuma gitti havali bişi.. ama bnm arac sarı ve hiç bi yerinde nikelaj bişi yok henuz... robinhood dan kapı cıtası ve cam cıtası almayı planlıyorum ama onda da supheliyim araca yakısacak mı? arac sarı cunku_?

fatihata 3m in sağlam çift taraflı bantları da var. onları da kullanabilirsin. plakalık kötü gözüküyor.

benim eski işim reklam ve baskı malzemleriydi ordan kalma 3m in birebir orjinal cift taraflı bantı var bende bir top, ama mubarek sdc duz zeminde ve esnemesi iyi olan seyleri yapıştryor, yapıştımı tuttumu fena tutyor ama plakada denedim pek sağlıklı olmadı. şu silikon olayı da aklıma geldi ama guvenemedim eğer tutuyorsa o sekilde yaptrym en mantıklı yol gibi.. bu arada yeni plaka yazdırmak kaça mal oluyo acaba yeni plaka yaptrp o sekilde takıyımda bidaha uğrasmıyım...

• Arkadaşlar
    iyi akşamlar
    işim olduğu için çok kısa yazıp çıkıyorum..

cruise controlde radar özelliği bizim araçlarımızda yok..
    abarth modellerde var..Stil'inde olup olmadığını kontrol
    etmek isteyenler koldaki on/off yazısının altına baksınlar..
    küçükten büyüğe doğru üç adet otomobil resmi olması gerekir..
    (Stil kullanıcı el kitabı 121,122,123. sayfalar)

Linea 1.4 t-jet turbo benzinli 120 bg. dir..
    1750 d/dk da 206 nm tork üretir..
    her koşulda Stil'i performans olarak ezer..
    ayrıntılı bilgi için
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_teknik.aspx

fatihata
    3m çift taraflı bant ve silikon yardımı ile plakalıklarını vida kullanmadan Stil'e monte edebilirsin..
    krom kaplamalar güzel ama dediğin gibi sarı araçta hoş durur mu ? görmeden yorum yapmak
    yanlış olur,üstelik beğeni göreceli bir kavram,çoğunluğun beğenmediğini sen beğenebilirsin..
    ama Stil koyu renk olduğunda çok daha güzel durduğunu söyleyebilirim..

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Aralık 2009; 21:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

saol izzet ama vakumla falan gececek gibi değil meret ya epey şekli değismis

Macunu akşamdan attırmıştım. Zaten boya en kolayı. Kuruması, zımparası zaman alıyor... Servis yerine piyasayı araştır bence. Bir fikir benimki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

b]
    Arkadaşlar
    iyi akşamlar
    işim olduğu için çok kısa yazıp çıkıyorum..

cruise controlde radar özelliği bizim araçlarımızda yok..
    abarth modellerde var..Stil'inde olup olmadığını kontrol
    etmek isteyenler koldaki on/off yazısının altına baksınlar..
    küçükten büyüğe doğru üç adet otomobil resmi olması gerekir..
    (Stil kullanıcı el kitabı 121,122,123. sayfalar)

linea 1.4 t-jet turbo benzinli 120 bg.dir..
    1750d/dk da 206 nm tork üretir..
    her koşulda Stil'i performans olarak ezer..
    ayrıntılı bilgi için
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_teknik.aspx

fatihata
    3m çift taraflı bant ve silikon yardımı ile plaklarını vida kullanmadan Stil'e monte edebilirsin..
    krom kaplamalar güzel ama dediğin gibi sarı araçta nasıl durur ?görmeden yorum yapmak
    yanlış olur,üstelik beğeni göreceli bir kavram,çoğunluğun beğenmediğini sen beğenebilirsin..
    ama Stil koyu renk olduğunda çok daha güzel durduğunu söyleyebilirim..

Kısa ve öz ve güzel olmuş...

• arkadaşlar dingil burcu(torsiyon burcu)armakla tam bir gün uğraştım.sanayi sitesindeki parçacılarda yok.sadece servislerd var(sanayideki parçacıların söylediği) neyse uzatmadan anlatayım 6 adet yetkili servis ile görüştüm .servislerdede yok spariş ile getirtiyor servisler adeti 55TL. işçilik 200 TL. toplam 300-350TL.ye maliyet çıkıyor
    sanayideki ustalarda aynı işçiliği 200TL.civarında talep ediyor.daha önce bu burçları yaptıran varmı ben yaptıracağım ama arkadan gelen sanki amortisör yokmuş gibi çıkan o küt sesi ve araç esnedikçe gelen gacırdamalardan kurtulacakmıyım tereddüttekaldım(amartisörler sağlam)

bu arada sky resetlerken amaaaan dikkat taarrrrrr sesini mümkünse duymamaya yani çıkarmamaya özen gösterin o iki spiralin bozulması halide başınız çok ağrır zira yedeği yok (diğermarkalarda va mesela citroende var) ama tamiri mümkün mümkünde sky komple aşağı inip dağıtılıp spraller çıkarılıp (bir hakkınız var spiral tamrinde)tamir edilip nasıl olacağınıda anlatırım isteyene tekrar toplanacak amaaan siz siz olun taarrrrrr taaarrrrrrrrrr ses getirtmeyin

bu arada bizim sky windov lar mercedes B serisindede kullanılmış eğer bu oğruysa sky için yedek perça sorunumuz kalmaya bilir ( spiral sorunu)
    not şu onbaşı çavuş teğmen rütbeleri nedir???(cehaletim bağışlayın ben "er" im nede olsa hemde acmi er
    hepinize sayılar

• yazdıklarımda bazı harfler çıkmamış benim laptop klavyesi galiba bozuluyor kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meman

arkadaşlar dingil burcu(torsiyon burcu)armakla tam bir gün uğraştım.sanayi sitesindeki parçacılarda yok.sadece servislerd var(sanayideki parçacıların söylediği) neyse uzatmadan anlatayım 6 adet yetkili servis ile görüştüm .servislerdede yok spariş ile getirtiyor servisler adeti 55TL. işçilik 200 TL. toplam 300-350TL.ye maliyet çıkıyor
    sanayideki ustalarda aynı işçiliği 200TL.civarında talep ediyor.daha önce bu burçları yaptıran varmı ben yaptıracağım ama arkadan gelen sanki amortisör yokmuş gibi çıkan o küt sesi ve araç esnedikçe gelen gacırdamalardan kurtulacakmıyım tereddüttekaldım(amartisörler sağlam)

bu arada sky resetlerken amaaaan dikkat taarrrrrr sesini mümkünse duymamaya yani çıkarmamaya özen gösterin o iki spiralin bozulması halide başınız çok ağrır zira yedeği yok (diğermarkalarda va mesela citroende var) ama tamiri mümkün mümkünde sky komple aşağı inip dağıtılıp spraller çıkarılıp (bir hakkınız var spiral tamrinde)tamir edilip nasıl olacağınıda anlatırım isteyene tekrar toplanacak amaaan siz siz olun taarrrrrr taaarrrrrrrrrr ses getirtmeyin

bu arada bizim sky windov lar mercedes B serisindede kullanılmış eğer bu oğruysa sky için yedek perça sorunumuz kalmaya bilir ( spiral sorunu)
    not şu onbaşı çavuş teğmen rütbeleri nedir???(cehaletim bağışlayın ben "er" im nede olsa hemde acmi er
    hepinize sayılar

onbaşılığa terfi ettin. Gözün aydın...

• sağğoooool kommmmtanım

• plaka yapıştırmak için aşağıdaki ürün doğru üründür..
    3m firmasının birkaç çeşit çift taraflı bantı var..
    plakalarda kullandığım bu ürün...

http://www.hepsiburada.com/scotch-4010-254mm-x-151m-cift-tarafli-seffaf-rulo-bant-/productDetails.aspx?categoryid=277923&productid=ofissct4010

her plaka için bir adeti keserek harf aralarına yapıştırın..
    plaka dış çerçevesini de siyah silikonla geçin...işlem tamam..
    tabii öncesinde reklamcılarda 15/20 lira maliyetle ince siyah
    çerçeve boyayı sildirip,kenarları beyaz,harfleri de siyah folyo ile kaplatın..

çömezler o rütbelerin yükselmesi için daha çok mesaj yazmanız gerekiyor..
    sırf bunun için post kasmak gibi eylemler yapmayın..()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Aralık 2009; 22:50:26 >

• nuricim arkadaşımızın tavsiyesi üzerine good year efficient grip'i
    araştırdım biraz..lastik yüksek performans lastiği değil..

daha önce eski arabamda kullandığım gt 3 modelinin yerini alan bir lastik..
    (gt 3 g.year sitesinde yük lastiği olarak geçiyor)..
    fiyatta bu yüzden uygun sanırım..
    (195*65*15:140 lira)..renault megane 3'te,audi'de a3'te fabrika çıkışında bu lastiği kullanıyor..
    biliyorsunuz firmalar genelde ürettikleri araçlarda standart lastik kullanırlar..
    resmi sitesinde 4 rakip lastik ile karşılaştırmalı test yapıldığı bilgisi var ama rakiplerin
    hangi marka/model olduklarını bulamadım..

tüv test rapor no:76236753
    http://eu.goodyear.com/tr_tr/efficientgrip/testandresults/index.jsp

• uzun bir aradan sonra herkese selamlar yeni katılan varsa hoşgeldiniz diyorum
    halil ;robin, gendarme .ayrıca selamlar!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

uzun bir aradan sonra herkese selamlar yeni katılan varsa hoşgeldiniz diyorum
    halil ;robin, gendarme .ayrıca selamlar!!!!

selamlar g.guner75
    hoşgeldin arkadaşım..
  • Tüm topic üyelerine cümleten selamın aleykum.. Adım Tolga Kayseride yaşıyorum yaşım 22 üniv. okuyorum , daha geçmiş günlerde aktif üyelerin yazışmalarını geniş kapsamlı okudum ve bu araç ile ilgili bayağı bilgilenmiş oldum.. 5 kapı bir stilo almayı düşünüyordum ve sizinde arac hakkında konuşmalarınız sayesinde kafamdaki soru işaretleri gidince Bir stiloda ben aldm .. Arac Bu linkteki araçtır,1.4 active modeli yüksek kmsi düşük olması beni cezbetti yanlız windowsky ında calışmama sorunu var yapılması , tamir fiyatı ve arızanın sebebi hakkında bilgi verebilirmisiniz bana sevgili stilo severler.. Şimdiden teşekkürler . Herkeze iyi akşamlar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: stilman

Tüm topic üyelerine cümleten selamın aleykum.. Adım Tolga Kayseride yaşıyorum yaşım 22 üniv. okuyorum , daha geçmiş günlerde aktif üyelerin yazışmalarını geniş kapsamlı okudum ve bu araç ile ilgili bayağı bilgilenmiş oldum.. 5 kapı bir stilo almayı düşünüyordum ve sizinde arac hakkında konuşmalarınız sayesinde kafamdaki soru işaretleri gidince Bir stiloda ben aldm .. Arac Bu linkteki araçtır,1.4 active modeli yüksek kmsi düşük olması beni cezbetti yanlız windowsky ında calışmama sorunu var yapılması , tamir fiyatı ve arızanın sebebi hakkında bilgi verebilirmisiniz bana sevgili stilo severler.. Şimdiden teşekkürler . Herkeze iyi akşamlar ;)

stilman hoşgeldin, aracın hayırlı olsun.. kazasız belasız!

• stilman
    a.s
    hoşgeldin genç arkadaşım..
    hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah..
    ben link göremiyorum
    son sayfalarda sky hakkında oldukça bilgi var..
    sen tam olarak açıkla sorunu..
    hiç çalışmıyor mu ? ses yapıyor ama açılıp kapanmıyor mu ?.
    ha bu arada neden alırken iyice baktırmadın arkadaşım ?.
    komple değişmesi gerekmez inşallah..
  • Teşekkürlerrr abicim daha iyisi sizin olsun..Amin cümlemizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

stilman
    a.s
    hoşgeldin genç arkadaşım..
    hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah..
    ben link göremiyorum
    son sayfalarda sky hakkında oldukça bilgi var..
    sen tam olarak açıkla sorunu..
    hiç çalışmıyor mu ? ses yapıyor ama açılıp kapanmıyor mu ?.
    ha bu arada neden alırken iyice baktırmadın arkadaşım ?.
    komple değişmesi gerekmez inşallah..

BAktırmaz olurmuyum :) aracta bunun dışında sorun yok motoru bile daha tam açılmamış .. aracın eski sahibi linkte belirtmişti zaten bu sorunu ben onu göze alarak aracı aldım.. Araca 1 gün bakabilme imkanım oldu ondada sunroof hiç calışmıyordu seste yoktu.. Noter yılbasından sonra arac işlemlerinde indirim uygulamasına gececekmiş suan 300 ise 20-40 ytl fiyat aralığına düşülecekmiş bu yüzden getirmek için ayın 4 ünü bekliyorum eski sahibiyle sözleşme yaptım geldim tamirini ankarada yaptıracağım..

• 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.