Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (915. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stilman

Tüm topic üyelerine cümleten selamın aleykum.. Adım Tolga Kayseride yaşıyorum yaşım 22 üniv. okuyorum , daha geçmiş günlerde aktif üyelerin yazışmalarını geniş kapsamlı okudum ve bu araç ile ilgili bayağı bilgilenmiş oldum.. 5 kapı bir stilo almayı düşünüyordum ve sizinde arac hakkında konuşmalarınız sayesinde kafamdaki soru işaretleri gidince Bir stiloda ben aldm .. Arac Bu linkteki araçtır,1.4 active modeli yüksek kmsi düşük olması beni cezbetti yanlız windowsky ında calışmama sorunu var yapılması , tamir fiyatı ve arızanın sebebi hakkında bilgi verebilirmisiniz bana sevgili stilo severler.. Şimdiden teşekkürler . Herkeze iyi akşamlar ;)

gendarmenin iyi tarafına denk geldin Yoksa fırça atardı "neden önceki sayfaları araştırmıyorsunuz" diye.

• Acık link vereyim...http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_cok_acil_ilk_sahibinden_orjinal_tertemiz-48WQQaXQQ19719469WQQpXQQdisplayitem

peki sunroof Tamamen değişmesi gerekiyorsa kaca patlar ?

• Arkadaşlar
    küçük bir faydalı bilgi ve konu ile ilgili olmasa da
    bir uyarı ile bu gecelik veda ediyorum..
    az sonra işe gitmek için çıkacağım..
    hoşçakalın,iyi geceler ,keyifli paylaşımlar...

Direksiyon kilidi ile ilgili küçük bir ipucu...
    (uygulayanlar vardır elbet,faydalı bilgi olarak hatırlatmak istedim)

Park ederken aracınızın direksiyonunu yolun durumuna göre sağa ya da sola çevrilmiş
    olarak tekerleği kaldırıma dayayarak bırakırsanız kilidin açılması için çok uğraşırsınız...
    direksiyon sistemine zarar verebilirsiniz..
    Stil'inizi el freni çekip ve yolun eğimine göre ters viteste bırakarak park edin, ön tekerlekler
    aracınıza paralel, düz konumda olsun.....

Vatan bilgisayar'ın net mağazasındangeçen hafta cuma günü(18'inde)sipariş verdim ..
    6 gündür kargoya hazır ama ne gelen var,ne giden ? iki günde bir telefonla arıyorum
    hep aynı terane - çok yoğunuz,bugün olmazsa yarın göndereceğiz-
    aman diyorum ,sakın ha yanılıp sipariş vermeyin,benim gibi bin pişman olmayın..

• quote:

Tüm topic üyelerine cümleten selamın aleykum.. Adım Tolga Kayseride yaşıyorum yaşım 22 üniv. okuyorum , daha geçmiş günlerde aktif üyelerin yazışmalarını geniş kapsamlı okudum ve bu araç ile ilgili bayağı bilgilenmiş oldum.. 5 kapı bir stilo almayı düşünüyordum ve sizinde arac hakkında konuşmalarınız sayesinde kafamdaki soru işaretleri gidince Bir stiloda ben aldm .. Arac Bu linkteki araçtır,1.4 active modeli yüksek kmsi düşük olması beni cezbetti yanlız windowsky ında calışmama sorunu var yapılması , tamir fiyatı ve arızanın sebebi hakkında bilgi verebilirmisiniz bana sevgili stilo severler.. Şimdiden teşekkürler . Herkeze iyi akşamlar ;)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Hoşgeldin. Soracaklardır ama ilk ben sormuş olayım. Kaç model, km, özellikler?

• quote:

Acık link vereyim...http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_cok_acil_ilk_sahibinden_orjinal_tertemiz-48WQQaXQQ19719469WQQpXQQdisplayitem

yazın serviste 5000 lira gibi bir rakam teleffuz etmişlerdi..

• quote:

Acık link vereyim...http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_cok_acil_ilk_sahibinden_orjinal_tertemiz-48WQQaXQQ19719469WQQpXQQdisplayitem

Linkte göremedim. city tuşunun altında asr tuşu var mı?
  • inşallah tamamen değişmez o zaman

Bu arada "vaya con" sorunuzu cevaplayım abicim : arac 2006 model 56.000 km 1.4 active 95 HP lpg li
  • quote:

vay be özellikleri işaretlerken iyi sallamış eski sahibi..
    c.control yok (ne olduğunu biliyor mu acaba ? )
    ama esp var(mı acaba),diz hava yastığı var ( bunu özel koydurmuş galiba)
    ön kol dayamada orijinal değil..

fotolar çok yetersiz
    c.c ve güvenlik paketi ile alınmışsa esp vardır tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Aralık 2009; 22:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Linkte göremedim. city tuşunun altında asr tuşu var mı?

Hatırımda değil 5 6 güne aracın fotoğraflarını eklerim ;) noter davası yüzünden ocak 4 te üzerime alacağım

• Stilman hayırlı olsun. Arkadaşlar doğruyu ve tecrübelerini söyleyecekelrdir muhakkak. VE buradaki stilo sahipleri araçları hakkında gerçekten çok bilgililer. ASR tuşu yoksa esp de yok diye biliyorum. (forumun önceki sayfalarından) Ayrıca şifre kartını istemeyi unutma. Ben unuttum. Zaten kaybetmiş. (sonradan istedim) Şifreyi servisten almak 60 TL gibi maliyet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

fotolar çok yetersiz
    c.c ve güvenlik paketi ile alınmışsa esp vardır tabii

Eski sahibi Subaymış 50 55 civarı yaşlarda..araca pek hevesi kalmamış zaten belli :) o bakımdan farketmeden işaretlemiş olabilir active modelinde bende yok diye biliyorum cr. cont.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

fotolar çok yetersiz
    c.c ve güvenlik paketi ile alınmışsa esp vardır tabii

Eski sahibi Subaymış 50 55 civarı yaşlarda..araca pek hevesi kalmamış zaten belli :) o bakımdan farketmeden işaretlemiş olabilir active modelinde bende yok diye biliyorum cr. cont.

benim active de var cruise control.

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Stilman hayırlı olsun. Arkadaşlar doğruyu ve tecrübelerini söyleyecekelrdir muhakkak. VE buradaki stilo sahipleri araçları hakkında gerçekten çok bilgililer. ASR tuşu yoksa esp de yok diye biliyorum. (forumun önceki sayfalarından) Ayrıca şifre kartını istemeyi unutma. Ben unuttum. Zaten kaybetmiş. (sonradan istedim) Şifreyi servisten almak 60 TL gibi maliyet...

aman abi iyi söyledin yazayım bi kenara almayı unutmam :)
  • windowsky motoru calışıyor fakat ses gelmiyor bu tamamen değişme durumunu ortadan kaldırırmı acaba ?
  • arkadaşlar şu sky windov meselesinde ben çoook uğraşmıtım o yüzden size bazı hatırlatmalar yapayım
    sky yedek parça olarak cam panellerini bulabilirsiniz.motorunu tek başına satın alabilirsiniz .ama spiraller yoook başkada bozulacak parçası yok ama spirallerin tamiri mümkün Atatürk san.sit levent'te çok iyi bir vede tek işi açılır tavan sistemleri olan çatlak camları onaran bir servis var.
    eğer spiralleriniz bozuksa tamir ediyorlar. tavanı sökme takma parası ve tamir parası yaklaşık 500 TL.alıyorlar sorununuz tamamen cözülüyor ama illede yenisi derseniz Aksaraydaki bazı parçacılarda ben arayıp sormuştum 3.000 TL civarında idi +işçilik ne olur bilmiyorum
  • Arkadaşlar ben STILO TEKNİK DESTEK kısmını boşuna mı hazırladım,
    Bazı arkadaşlar varlığından bile birhaber...

Bu arada merhabaa Gökay,
    işler yoğun galiba.
  • quote:

windowsky motoru calışıyor fakat ses gelmiyor bu tamamen değişme durumunu ortadan kaldırırmı acaba ?

5-6 sayfa önce bu konu işlendi. İstersen bak.Kimse bakmadan yorum yapamaz bence. Eskilerden bir yorum dikkatimi çekmişti. Aktarayım.
    "Bozulursa marangoz abimiz var. Oraya göre sunta kestiririz" gibi bir sözler söyledi. İçini karartma. Belki kolay bir şeydir. Halil arkadaşım görürse cevap yazar muhakka. Onuna aracı windowsky lı...
  • 2006 model active modelleri 1.4 motordur. Dijital klima ve cruse control standart paket değil. O yüzden ekleyip almadıysa yoktur.
    Fakat ben 2006 model 1.4 olupta hiç dijital klimalı ve hız sabitleyicili stilo görmedim.
    Gökay kardeşim uzun süredir yoktun forumda merhaba seni daha sık görmek isteriz...
  • Skywindow arzası arkadaşların dediği gibi biz ustası değiliz fakat bikaç nedeni var bozulmasının.
    Meman arkadaşımızın dediği gibi spiraller bozulmuş olabilir.
    Motor dişlisi sıyrılmış o labilir.
    Daha önce arabacı72 arkadaşımızında iki sefer bozulmuştu. İlkinde arabanın garantisi varmış ondan yaptırmıştı. O zaman sadece telleri çıkmış onları takmışlar. İkincide garantisi bitmişken olmuştu 300 liraya yaptırmıştı. Kocaelide yaptırdı dediği Usta özellikle skywindow dan çok iyi anlıyormuş.
    Belkide skywindow'un sadece reset atmaya ihtiyacı var eğer ondan ise bedava yapması.
    Skywindow kapalıyken çevirme tuşuna bastırıyosun 2dk tutman lazım. Bi dene belkide onunla halledilebilir.
    Olmazsa bu işten anlayan bi ustaya götür.
    Servise kesinlikle götürme bence eğer tanıdığın yoksa büyük ihtimal komple değişecek derler oda masraflı 4bin 5bin çekerler.
    Bi arkadaşta izmirde bi yere yaptırdıydı oda 750 yada 1000 lira gibi bişey ödedim diyordu.
    Başka bi arkadaşımızda kendisi komple skywindow u söküp tamir etmişti. Oda ayrı bi yetenek bence.
    O yüzden burdan bişey söylemek çok zor. Sen meman arkadaşımızın tavsiye ettiği ustaya git baktır.

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bir süredir aranızda yoktum.Elimden geldiğincede konuları takip etmeye çalıştım.Evimi taşıdım falan filan....uzak kaldım yani.İnşallah daha sık ziyarete çalışacağım..

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , doğru adrestesiniz
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.