Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (916. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boshnaq

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bir süredir aranızda yoktum.Elimden geldiğincede konuları takip etmeye çalıştım.Evimi taşıdım falan filan....uzak kaldım yani.İnşallah daha sık ziyarete çalışacağım..

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , doğru adrestesiniz

Alıntıları Göster
    Servis dışında anlayan bi usta bulup götürmek daha mantıklı o zaman yol gösterdiğiniz için teşekkürler.. iyi geceler sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Stilman hayırlı olsun. Arkadaşlar doğruyu ve tecrübelerini söyleyecekelrdir muhakkak. VE buradaki stilo sahipleri araçları hakkında gerçekten çok bilgililer. ASR tuşu yoksa esp de yok diye biliyorum. (forumun önceki sayfalarından) Ayrıca şifre kartını istemeyi unutma. Ben unuttum. Zaten kaybetmiş. (sonradan istedim) Şifreyi servisten almak 60 TL gibi maliyet...

Bu şifre kartı ne işe yarıyor?Bendede yok.(Geçmiş sayfalarda yakalyamadıysam kusuruma bakmayın)
  • quote:

Bu şifre kartı ne işe yarıyor?Bendede yok.(Geçmiş sayfalarda yakalyamadıysam kusuruma bakmayın)

kart üzerinde anahtar ve ses sistemi kod numaraları var..
    anahtarı kaybettiğinizde yenisini çıkarmak daha az masraflı..
    ses sisteminin elektrik bağlantısı kesilip kod istediğinde servis tarafından
    öpülmek zorunda kalmazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dediğim lastik firmasından fiyatlar geldi :) Michelin ve pirelli de varmış onların fiyatlarınıda istedim..

195 - 65 - 15

Mİchelin : 150 tl
    Pirelli : 130 tl
    Silverstone evol-8 : 95 tl'miş..
    tigardan stok kalmamış tükenmiş :) gelir gelmez onunda fiyatını vercek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

arkadaşlar dediğim lastik firmasından fiyatlar geldi :) Michelin ve pirelli de varmış onların fiyatlarınıda istedim..

195 - 65 - 15

Alıntıları Göster
    turanzanın özellikle yol tutuşu,kuru ve ıslak fren mesafesi öve öve bitirilemiyor..
    yakıt tüketimine etkisi,aşınma ve kullandıkça artan lastik sesi negatif yönleri..

az önce nette turanzalarını g.year efficientgrip ile değiştiren birinin
    görüşlerini okudum..ilk izlenimler çok olumlu,daha yumuşak ve sessiz bulmuş..
    ama g.year'ların artık kronikleşen, hemen her kullanıcısının başına gelen
    balon yapma (gt 3'lerde bizzat yaşadım) ihtimali burada da var..

ne zor iş şu lastik seçmek...

• quote:

quote:

Stilman hayırlı olsun. Arkadaşlar doğruyu ve tecrübelerini söyleyecekelrdir muhakkak. VE buradaki stilo sahipleri araçları hakkında gerçekten çok bilgililer. ASR tuşu yoksa esp de yok diye biliyorum. (forumun önceki sayfalarından) Ayrıca şifre kartını istemeyi unutma. Ben unuttum. Zaten kaybetmiş. (sonradan istedim) Şifreyi servisten almak 60 TL gibi maliyet...

Araç bi şekilde kilitlendiği zaman, (anahtarınız olsa bile) çalıştıramazsınız. Bunun için (kitapçıkta var. sayfa aklımda değil. Güvenlik kısmında) verilen şifreyle bir takım işlemler yapılıyor. Gaz pedalına basılarak. Sorun düzelene kadar her defasında bu işlemi tekrarlamanız gerekirmiş...

• quote:

195 - 65 - 15

Üstat michelin fiyat iyimiş. Siz İstanbulda mısınız? 205 boyutu ne kadar.
  • quote:

quote:

195 - 65 - 15

Üstat michelin fiyat iyimiş. Siz İstanbulda mısınız? 205 boyutu ne kadar.

Alıntıları Göster
    evet ben istanbuldayım, 205 i bilmiyorum ama sorarım... tam ebatları 205 / 65 / 15 mi olcak peki ? ona gore sarayım

• quote:

evet ben istanbuldayım, 205 i bilmiyorum ama sorarım... tam ebatları 205 / 65 / 15 mi olcak peki ? ona gore sarayım

Alıntıları Göster
    sordum 205/65/15 michelin 200 tl kdv dahil... bunda fiyat baya arttı ebattan herhalde... normalde dışarda kaça satılıyor bilmiyorum ama...
  • quote:

sordum 205/65/15 michelin 200 tl kdv dahil... bunda fiyat baya arttı ebattan herhalde... normalde dışarda kaça satılıyor bilmiyorum ama...

Yanlış hatırlamıyorsam Michelin 230-250 civarı olmalı.

Lastik seçimi hakikaten çok zor iş.Gittiğim birkaç lastikçi ısrarla Kumho'yu tavsiye ettiler.Pirelli P3000 vardı bende allahın cezası lastikler yüzünden sapasağlam ön teker bilyalarını değiştirdim.Nerdeyse şanzımanı aşşağıya indiriyodum.Arkadaşımda 4 adet Michelin lastik aldım(çok az kullanılmış) arabanın sesi kesildi,kendine geldi.Eğer yeni alacak olursam bende muhtemelen Kumho alırım.Daha hiç şikayetini duymadım piyasada.Tabi maddi sıkıntım olmazsa Michelin diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boshnaq -- 25 Aralık 2009; 12:44:15 >
  • quote:

quote:

Öpülmeden önlem alınmalı

• quote:

quote:

quote:

Öpülmeden önlem alınmalı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uzun zamandır(yaklaşık 5,5 sene) kullandığım zenonlarımdan biri iflas etti.Dün gidip mavi renkli(16.000K) olanlardan taktırdım.E gitmişken bi güzellikte yaptım stilime.Aşağıda resimlerini paylaşayım istedim.Gece kameraya ışık girdiğinden belli olmadığı için gündüz çektim.İnanın bence gece müthiş gözüküyor.Dün gece gelirken herkes dönüp bakıyordu bu ne diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STİL ONDA -- 25 Aralık 2009; 14:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: STİL ONDA

arkadaşlar uzun zamandır(yaklaşık 5,5 sene) kullandığım zenonlarımdan biri iflas etti.Dün gidip mavi renkli(16.000K) olanlardan taktırdım.E gitmişken bi güzellikte yaptım stilime.Aşağıda resimlerini paylaşayım istedim.Gece kameraya ışık girdiğinden belli olmadığı için gündüz çektim.İnanın bence gece müthiş gözüküyor.Dün gece gelirken herkes dönüp bakıyordu bu ne diye.

Alıntıları Göster
    sadece parklarla birlikte
     STILO FOREVER :)

• quote:

Alıntıları Göster
    parklar ve kısa farlar

parklar ve sisler(sisleride zenon yaptım 12000K)

parklar kısa far ve sisler

uzun ve kısa farlar artı parklar

uzun ve sisler artı parklar

• quote:

Alıntıları Göster
    Anahtarın uzaktan kumandası çalışmayanların dikkatine yeniden kodlama fiyatı serviste 40 tl tabii araç güvenlik kartının olması gerekiyor yoksa 63 tl ye çıkartıyorlar ama 5 gün beklemek zorundasınız. Bana toplam 103 tl ye maloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

Anahtarın uzaktan kumandası çalışmayanların dikkatine yeniden kodlama fiyatı serviste 40 tl tabii araç güvenlik kartının olması gerekiyor yoksa 63 tl ye çıkartıyorlar ama 5 gün beklemek zorundasınız. Bana toplam 103 tl ye maloldu

Alıntıları Göster
    bi tanede büyük resim koyayım daha iyi belli oluyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    Stil onda,

aracın rengi güzelmiş gerçekten yalnız o far içine yapılan led bence hiç hoş durmuyor tamponlardakiler bir nebze OK ama far için benim hiç hoşuma gitmedi şahsi görüşümdür yanlış anlaşılmasın.

artı olarak sormak istediğim bişi var istanbulda bu far içi karartma uygulamasını nerede ve ne kadar ücrete yapıyorlar bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar motor yağını değiştirmeye karar verdim bununla birlikte "Motor Silk 150.000 km Bor Yağ Katkısı Yüzyılın Buluşu 450ML" ekleyeyim dedim 13.12.2009 tarihinde hepsiburada.com sitesinden sipariş ettim 10 gündür çıkaşa hazır bekliyor nasıl iştir anlamadım telefonla ulaşamıyorsunuz soru sorma kısmın da bilgisayarla muhatap oluyorsunuz. alışveriş yaparken dikkat edin ben bu siteden yıllardır alış veriş yaparım ilk defa böyle bir işle karşılaştım aynısı weblebi.com diye bir site vardı orada başıma gelmişti böyle beklerken birden site yok oldu öğrendimki iflas etmiş inşallah burdada öyle olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

Arkdaşlar motor yağını değiştirmeye karar verdim bununla birlikte "Motor Silk 150.000 km Bor Yağ Katkısı Yüzyılın Buluşu 450ML" ekleyeyim dedim 13.12.2009 tarihinde hepsiburada.com sitesinden sipariş ettim 10 gündür çıkaşa hazır bekliyor nasıl iştir anlamadım telefonla ulaşamıyorsunuz soru sorma kısmın da bilgisayarla muhatap oluyorsunuz. alışveriş yaparken dikkat edin ben bu siteden yıllardır alış veriş yaparım ilk defa böyle bir işle karşılaştım aynısı weblebi.com diye bir site vardı orada başıma gelmişti böyle beklerken birden site yok oldu öğrendimki iflas etmiş inşallah burdada öyle olmaz.

Alıntıları Göster
    Aktuel ,

o siteyi bende uzun zamandır kullanıyorum o dediğin Motor silk ürününüde kullandım bende doğan varken baya bi etkisini görmüştüm.

neyse o sitede bir sorun yaşayacağını sanmıyorum telefonla ulaşabilirsin yalnız bekletiyorlar. ama mutlaka sana ulaşacaktır.

+ sipariş ettiğin ürünün özel indirim kampanyası felan vardı galiba öyle hatırlıyorum Stilo'm için alacaktım ki kartımın limiti dolmuş :) neyse bir dahaki aya inşallah ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

Stil onda,

aracın rengi güzelmiş gerçekten yalnız o far içine yapılan led bence hiç hoş durmuyor tamponlardakiler bir nebze OK ama far için benim hiç hoşuma gitmedi şahsi görüşümdür yanlış anlaşılmasın.

artı olarak sormak istediğim bişi var istanbulda bu far içi karartma uygulamasını nerede ve ne kadar ücrete yapıyorlar bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

internette yaptığını söyleyen yerler var, ayrıca başında durmanı öneririm..
    bu linkte bi kaç firma var istanbuldan
    http://www.sahibinden.com/far_ici_angel_uygulama_far_karartma-30WQQaXQQ19399706WQQpXQQdisplayitem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet1 -- 25 Aralık 2009; 14:43:09 >

• 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.