Şimdi Ara

steroidsiz bir vucut en fazla ne kadar olabilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
30.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence uzun süre çalışılarak , düzenli beslenilerek , düzenli uyunarak bu tarz bir vucut yapılabilir
     steroidsiz bir vucut en fazla ne kadar olabilir ?

• Sen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor olmayasın, ya da DUR TAHMİN EDEYİM azar azar steroid kullanıyorsun, az sonra STEROİD in faydaları diye yazmaya başlayacaksın, ya da zararı olmadığına dair. 14yıldır spor yapıyorum, steroid kullanan bazı hocaların direkt kendi gözlemlediği bilgilerdir bunlar. DETAYA girmedim bile, saçma saçma oo "bunlar kulaktan dolma bilgi" demek ne kadar bu konuda bilgisiz olduğunu gösteriyor.

Senin gibi yanlış bilgilerle dolu birisi olarak bunu demene hiç şaşırmadım "sarımsak ağız kokusu yapmaz, ağız kokusu yapan sarımsak içindeki peptidlerdir"

:) sen kullan ama başkalarını kandırma.

Çoğu yanlış demişsin, hepsini tek tek açıkla, neyi yanlış söylemişim. Adam gibi steroid kullanıyorum de, kıvırma.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Steroidsiz Vücut En Fazla Ne Kadar Geliştirilebilir?

Steroidsiz Vücut Ne Kadar Gelişir?

Steroidsiz bir vücut, düzenli egzersiz ve beslenmeyle önemli ölçüde gelişebilir. Bununla birlikte, genetik faktörler ve bireysel çaba da gelişimde rol oynar.

Steroid Kullanmadan Vücut Yapılır mı?

Evet, steroid kullanmadan vücut geliştirmek mümkündür. Ancak, bu süreç steroid kullanan kişilere göre daha uzun ve zorlu olabilir.

Steroidsiz Vücut Geliştirme

Steroidsiz vücut geliştirme, doğal yöntemlerle kas kütlesi ve gücünün artırılmasını amaçlar. Bu yöntemler arasında şunlar yer alır:

• Ağırlık kaldırma
    • Yüksek proteinli beslenme
    • Yeterli uyku
    • Stres yönetimi

Steroid Olmadan Vücut Yapılır mı?

Steroid kullanmadan da vücut geliştirmek mümkündür, ancak steroid kullanan kişilere göre daha fazla zaman ve çaba gerektirebilir.

Natural Vücut Ne Kadar Gelişir?

Natural vücut geliştirme, steroid kullanmadan kas kütlesi ve gücünün gelişimi anlamına gelir. Doğru teknik ve beslenmeyle natural vücut geliştiriciler önemli ölçüde kazanımlar elde edebilirler.

Steroidsiz Vücut Geliştirme Yarışması

Steroidsiz vücut geliştirme yarışmaları, steroid kullanmayan kişilerin kas gelişimi ve estetiğini sergileme platformudur. Bu yarışmalar, natural vücut geliştirmenin gücünü ve potansiyelini göstermektedir.

Sonuç olarak, steroidsiz bir vücut, genetik yatkınlık ve kişisel çaba ile önemli ölçüde gelişebilir. Doğru teknikler ve beslenmeyle, kişiler steroid kullanmadan da etkileyici sonuçlar elde edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ne duruyorsun

• (kabataslak) Steroidsiz ortalama bir vücuttan 20-25 kiloya kadar lean kas kazanmak mümkün. Resimdeki (fotoğraftaki) arkadaşın daha çok çalışması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

(kabataslak) Steroidsiz ortalama bir vücuttan 20-25 kiloya kadar lean kas kazanmak mümkün. Resimdeki (fotoğraftaki) arkadaşın daha çok çalışması lazım.

Lol funny joke m8

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

(kabataslak) Steroidsiz ortalama bir vücuttan 20-25 kiloya kadar lean kas kazanmak mümkün. Resimdeki (fotoğraftaki) arkadaşın daha çok çalışması lazım.

Lol funny joke m8

Alıntıları Göster
    Önceden kilolu olan bir insanın kastan ziyade böyle sıkı bir vücuda sahip olması bile oldukça zor. Karında, basende vesaire yağ kalmasa bile deri gevşek oluyor, deriyle kas arasında su birikimi oluyor, yumuşak oluyor vesaire. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra düzenli olarak bitkisel çaylar vesaire içmek lazım.

• Yapılabilir yapılamsına ama her şeyini vücut geliştirme üzerine ayarlaman lazım.Beslenme uyku vs. çok düzenli olması lazım.O da başka işlerle uğraşan insanlar için imkansız olduğundan böyle vücudu doğal olarak yapmak çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Yapılabilir yapılamsına ama her şeyini vücut geliştirme üzerine ayarlaman lazım.Beslenme uyku vs. çok düzenli olması lazım.O da başka işlerle uğraşan insanlar için imkansız olduğundan böyle vücudu doğal olarak yapmak çok zor.
    uygun diyet, uygun program, yeterli kardiyo ve l karnitine gibi 1-2 supplement ile yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1598DCA6C

uygun diyet, uygun program, yeterli kardiyo ve l karnitine gibi 1-2 supplement ile yapılabilir

Alıntıları Göster
    Bu tarz abartı olmayan vücut yapılır tabiki. Kafam kadar bicepsi olan adamlar var, hem itici duruyor, hem iğnedir acıdır bi ton şeyle uğraşıyorlar.
  • Bu sporda sağlam yerlere gelsen dahi ah ben tamamım oldum demessin.Elindekini koruman ve eklemek için çabalarsın.Bu çocuk bu vucuda sahip olduktan sonra sporu bırakmadı oh ben hedefimi gerçekleştirdim diye.Marc fitt youtube gir izle hala sporunu yapar.

• Frank Zane
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

L karnitin snkdşsmdjfsl ulan znjdsöxndmd

Her insanın genetiği farklıdır,genetik limitini görmen için en az 4-5 yıl ağırlıklarla sevişmen lazım.

Bu arada supplementler bi halta yaramaz bu konuda.Tavuk yiyince ne oluyorsa protein tozu içince o oluyor.Kreatin hariç.

• Ulaşılmayacak bir fiziği yok zaten kas kütlesi olarak arkadaş hem define hemde iyi bir genetiğe sahip sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Her insanın genetiği farklıdır,genetik limitini görmen için en az 4-5 yıl ağırlıklarla sevişmen lazım.

Bu arada supplementler bi halta yaramaz bu konuda.Tavuk yiyince ne oluyorsa protein tozu içince o oluyor.Kreatin hariç.

L- carnitine definisyon döneminde yağ yakımını hızlandırmak için kullanılır. Mobilden giriyorum imla hataları normaldir.

Ayrıca ben sana protein tozu içersen arnold gibi olursun da demedim. Bir süre sonra besinlerden aldığın protein yetmeyecek. Yetse bile alındıktan uzun süre sonra emileceginden kaslar kendini toparlayan atacak. Her gün 20 tane yumurtayla 1 kilo et yiyebilirim diyorsan onu bilemem ama sırf hızlı emilmesi yüzünden bile whey proteini gerekli

• quote:

quote:

quote:

L- carnitine definisyon döneminde yağ yakımını hızlandırmak için kullanılır. Mobilden giriyorum imla hataları normaldir.

Ayrıca ben sana protein tozu içersen arnold gibi olursun da demedim. Bir süre sonra besinlerden aldığın protein yetmeyecek. Yetse bile alındıktan uzun süre sonra emileceginden kaslar kendini toparlayan atacak. Her gün 20 tane yumurtayla 1 kilo et yiyebilirim diyorsan onu bilemem ama sırf hızlı emilmesi yüzünden bile whey proteini gerekli

Alıntıları Göster
    steroid kısır bir döngüdür. vücut çürüme belirtileri gösterdiğinde -bu 10-15 yıl içerisinde başlar- steroidi bırakman gerektiğini anlarsın. steroidi bırakınca da eskisinden daha iyi beslenip,daha iyi çalışsan dahi ilk günkü halini tekrar alırsın. yani bu işin sonu her türlü yıkıma gidiyor. steroidi 30-40 yaşında bırakman gerektiğinde ya yaşamayı seçip, psikolojik olarak çöküntüye gireceksin, yada kullanmaya devam edip illa bir yerde kalbine,karaciğerine ağır hasarlar vereceksin. ki bu varsayım falan değil. 2 son ile bitiyor bu macera ve ben ikisinide anlattım yazımda. doğal yollarla vücut geliştirirsen yani, beslenme,uyku ve çalışmanı düzenli yaparsan 2 yıl içinde baya büyürsün, 3. yıldan sonra ise gelişim durur ancak vücut yine ağır ağır büyümeye devam eder. kısaca doğal yollarla yaparsan her türlü nirvanaya ulaşıyorsun. insanlar yaşlanınca kaçınılmaz son olarak kas kaybeder. ancak sen hem yaşlı olduğunda dahi kaslarını yerine koymuşsundur. kısaca steroidin başı ilk seks veya masturbasyon gibidir. ancak sonu ağır çöküntülerle biter. ağır hasarlar bırakır geride.. hem psikolojikmen, hemde vücutsal anlamda.

• ARKADAŞLAR steroidsiz vücut en iyi örneği NİCK Auger dir. ya da kendi hobi spor yapanlardan ege fitness e bakabilirsiniz.
    İnsan vücudunun sınırı vardır, 6pack için uzun süreli diyet, uygun antreman ve beslenme şart. Diyetsiz olmaz.

Steroidli kişilerde kollar çok şişkin olur, boyuna göre kol pazu çevresi sınırın üzerinde ise %100 steroidtir. Kimyasal ürünler kullanmıştır. Ama söylemezler asla. Çok miktarda steroid kullananlarda karınları şişkin olur ama 6packları vardır. %100 steroid.
    Bazıları az miktarda steroid kullanır çok iri olmazlar,
    6packları olan ayı gibi kaslı steroidli power building yapan kişilerin yağ oranları yüksektir, steroidten dolayı 6packlar çıkmıştır. Ömürleri kısalmıştır, sağlıkları kötüdür. cinsellik falan berbattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

ARKADAŞLAR steroidsiz vücut en iyi örneği NİCK Auger dir. ya da kendi hobi spor yapanlardan ege fitness e bakabilirsiniz.
    İnsan vücudunun sınırı vardır, 6pack için uzun süreli diyet, uygun antreman ve beslenme şart. Diyetsiz olmaz.

Steroidli kişilerde kollar çok şişkin olur, boyuna göre kol pazu çevresi sınırın üzerinde ise %100 steroidtir. Kimyasal ürünler kullanmıştır. Ama söylemezler asla. Çok miktarda steroid kullananlarda karınları şişkin olur ama 6packları vardır. %100 steroid.
    Bazıları az miktarda steroid kullanır çok iri olmazlar,
    6packları olan ayı gibi kaslı steroidli power building yapan kişilerin yağ oranları yüksektir, steroidten dolayı 6packlar çıkmıştır. Ömürleri kısalmıştır, sağlıkları kötüdür. cinsellik falan berbattır.
    Kardeş kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun, söylediklerinin çoğu ya yanlış, ya eksik. Mesela karın şişliğini yapan steroidler değil, bazı peptidlerdir. IGF, GHRP, HGH gibi.

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Sen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor olmayasın, ya da DUR TAHMİN EDEYİM azar azar steroid kullanıyorsun, az sonra STEROİD in faydaları diye yazmaya başlayacaksın, ya da zararı olmadığına dair. 14yıldır spor yapıyorum, steroid kullanan bazı hocaların direkt kendi gözlemlediği bilgilerdir bunlar. DETAYA girmedim bile, saçma saçma oo "bunlar kulaktan dolma bilgi" demek ne kadar bu konuda bilgisiz olduğunu gösteriyor.

Senin gibi yanlış bilgilerle dolu birisi olarak bunu demene hiç şaşırmadım "sarımsak ağız kokusu yapmaz, ağız kokusu yapan sarımsak içindeki peptidlerdir"

:) sen kullan ama başkalarını kandırma.

Çoğu yanlış demişsin, hepsini tek tek açıkla, neyi yanlış söylemişim. Adam gibi steroid kullanıyorum de, kıvırma.
  • Doğal yollardan vücudun ulaşabileceği sınırlar var, bu kişiden kişiye değişiklik gösterir. Hatta aynı tarzda çalışan 2 insan bile aynı anda aynı vücuda sahip olamaz, herkesin vücudu farklı tepkiler verir.

Steroid konusunda yorum yapamam, hayatımda kullanmadım. Fakat hayatın bu spor üstünden dönmüyorsa bulaşmak çokta mantıklı değil gibi, açıkçası kullanıp çok sağlıklı vücuda çok yararı var diyen duymadım :)

Steroid olmadan iyi bir vücut yapmak elbette mümkün, fakat üstte yazılanlara katılıyorum hayatını ona göre düzenlemek gerek...Beslenme, uyku ve çalışman belli disiplin içinde olmalı...

Son olarak Steroid kullanan herkes bir anda yunan heykeli olmuyor. Bu durumda yanlış, Streroid kullanan adam evde oturup şişmiyor, o da benzer çalışmaları yapıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    L carnitine saçma mevzu hocam. Çoğu araştırma işe yaramadığını söylüyor. Ama plasebo etkisi açısından kullanılabilir. İşe yaramadığını bile bile kullanıyorum ben de definasyonda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.