Şimdi Ara

steroidsiz bir vucut en fazla ne kadar olabilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
30.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .i.

Sen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor olmayasın, ya da DUR TAHMİN EDEYİM azar azar steroid kullanıyorsun, az sonra STEROİD in faydaları diye yazmaya başlayacaksın, ya da zararı olmadığına dair. 14yıldır spor yapıyorum, steroid kullanan bazı hocaların direkt kendi gözlemlediği bilgilerdir bunlar. DETAYA girmedim bile, saçma saçma oo "bunlar kulaktan dolma bilgi" demek ne kadar bu konuda bilgisiz olduğunu gösteriyor.

Senin gibi yanlış bilgilerle dolu birisi olarak bunu demene hiç şaşırmadım "sarımsak ağız kokusu yapmaz, ağız kokusu yapan sarımsak içindeki peptidlerdir"

:) sen kullan ama başkalarını kandırma.

Çoğu yanlış demişsin, hepsini tek tek açıkla, neyi yanlış söylemişim. Adam gibi steroid kullanıyorum de, kıvırma.
    "Daha steroid ve peptid farkını bilmiyorsun, aşırı steroid kullanımından dolayı karın şişmez, onlar peptidlerin yan etkileridir" dedim, üstüne peptid isimlerinden de örnekler verdim ve şu yazdığın saçmalığa bak. Steroid savunucusu ilan etmiş hemen :) cahille hakkaten muhatap olunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 6 Temmuz 2018; 12:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resmen ön yargılı cahillik akmış senden, bravo. Sen öğrem peptit nedir bi, sonra burada gevezelik yap.
    İnsanları yanlış bilgilerle doldurma.
  • Hemen hemen. Define olarak resimdeki sınırdır.

• .i. . kullanıcısına yanıt
    savaş cebeci izlemiş gelmiş
  • Bu sporda antrenman kadar önemli olan hatta antrenmandan daha önemli olan şey beslenme düzeni. Beslenme düzeni olmazsa 1 sene uğraş yerinde sayar durursun. Günlük olarak belli değerleri alman lazım, onun için de para lazım. Parayı hallettin diyelim 6 7 ay sonra sıkılmaya başlıyorsun. Ne kadar hareket değiştirsen de ana işi bu spor olmayan insanlar bence maksimum 1 1.5 sene dayanır. Kısacası doğal olarak düzenli sporunu yapanlara helal olsun

•  steroidsiz bir vucut en fazla ne kadar olabilir ? maksimum böyle kardeşim bu genetik milyonda bir bulunur zaten
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Kardeş 150kg obez adam steroid alınca six packs mi çıkıyor?
  • Bu konuyu bir uplatalım yeni fikirler var mı merak ettim.

• Bu is zaten cozulmus sonuca baglanmis. Farkli fikirlik bir durum yok. Antrenmani hipertrofi olarak yapan,nutrition kismini protein karbonhidratini antrenmanina gore dogru yapan ve uykusunu dogru alan kisinin yillik alabilecegi maksimum kas miktari belli. Devam ettikce her yil daha da azalir. Istedigin kadar bulk yap cut yap, steroid olmazsa kaldirabilecek kilonun siniri var. Agirlik sinirini da gecmezsen zaten buyuyemezsin. Normal sartlarda gelecebilecegin definasyon klasik brad pitt fight club halidir, belki 3,4cm daha bolgesel kaslar buyur ama daha fazlasi naturelde mumkun degil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.