Şimdi Ara

Steroid kullanımı hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim kilo problemim var 1.80 boy 50 kiloyum ne yaptıysam kilo almayı başaramadım diyetisyen olsun,şuruplar olsun vb şeyler olsun.Kan tahlilinde bir sorun çıkmadı her şey düzgün.Doktor her ne hikmetse kilon iyi diye tuttursa da öyle olmadığı bariz ortada.Primobolan depot diye bir iğne buldum araştırdım bunu kullanmak istiyorum ve bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi istiyorum.Bakın amacım böyle her yerim kas olsun değil belli bir kiloya erişmek biraz hacim kazanmak.Başka bir stereoid önerisinde de bulunabilirsiniz.Zararlarının farkındayım bu arada ama dediğim gibi ben çok kullanmayacağım sadece kilo mu biraz toparlayayım yeterli.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • o iğneyi vurunca beslenmeden kilo alacağını mı sanıyorsun?

    ilginç fikirler var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JazHoyt

    o iğneyi vurunca beslenmeden kilo alacağını mı sanıyorsun?

    ilginç fikirler var...

    O tarz şeyleri kullanmaya başlarsam eğer tabikide beslenmeme dikkat etmeye çalışacağım.Öğrenci evindeyim aman aman şeyler tüketemiyorum doğruya doğru sadece her zamankinden daha fazla dikkat edeceğim.Sorum beslenme ile ilgili değildi bu tarz steroid bilgisi olan arkadaşlardan fikir almaktı
  • İlaçla gelen kilo bırakınca gider



    Beslenmeyi düzelt, sporunu düzgün yap kilo almaman imkansız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam diyetisyen ile yaptık uyguladım olmuyor maalesef herşeyi denedim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steroid napacak, yemek yemeden şişirecek mi?

    Kullanınca beslenmeme dikkat edeceğim demişsin, altına da steroid kullanmadan olmuyor denedim yazmışsın. Bu ne yaman çelişki?

    Günlük almak gereken kalori ihtiyacının üstünde alırsan kilo alırsın. Bu bilimsel bir şey. Metabolizma gibi yan etkenler var, ama her insanda aynıdır bu. Sen de farklı değilsin.

    Şu konuları görünce acayip sinirleniyorum. Sen daha adam akıllı beslenme düzeni oturtmadan öyle şeylere kalkışırsan yarın tahtalıköyü boylarsın.

    Bu dediklerimde çok ciddiyim. Bunlar oyuncak değil. İnsanlar boşuna mı harıl harıl çalışıp makro hesaplıyor? Tembel adamlar işin kolayına kaçmaya çalışıyor tabii. Ama bu işin kolayı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 15 Kasım 2017; 15:6:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nirvana.

    Steroid napacak, yemek yemeden şişirecek mi?

    Kullanınca beslenmeme dikkat edeceğim demişsin, altına da steroid kullanmadan olmuyor denedim yazmışsın. Bu ne yaman çelişki?

    Günlük almak gereken kalori ihtiyacının üstünde alırsan kilo alırsın. Bu bilimsel bir şey. Metabolizma gibi yan etkenler var, ama her insanda aynıdır bu. Sen de farklı değilsin.

    Şu konuları görünce acayip sinirleniyorum. Sen daha adam akıllı beslenme düzeni oturtmadan öyle şeylere kalkışırsan yarın tahtalıköyü boylarsın.

    Bu dediklerimde çok ciddiyim. Bunlar oyuncak değil. İnsanlar boşuna mı harıl harıl çalışıp makro hesaplıyor? Tembel adamlar işin kolayına kaçmaya çalışıyor tabii. Ama bu işin kolayı yok.

    Günlük almak gereken kalori ihtiyacının üstünde alırsan kilo alırsın yazdığına ithafen dediğim gibi diyetisyenle beraber uyguladım denedim ve başaramadık gerekli tüm tahlilleri yaptırdım tiroid kontrolüne kadar.İşin kolayına kaçmıyorum arkadaşım 26 yaşındayım ve uzunca bir süredir kilo almak için çabalıyorum tembel olsam senelerdir doktor ve yemek konusunda uğraşmazdım gider direk bunları alır kullanırdım.Ben en son çare olarak bunu gördüm ve bunu kullanan veya kullanacak olan ilk kişi değilim.Daha önce primobolan kilo alamayan arkadaşlar için doktorlar yazmış ve 15-20kg arasında kilo artışları olmuş bu forumda okudum.Çoğu aktif kullanıcı olmadığı için ulaşamadım ( belkide senin deyiminle tahtalıköydeler ) ama dediğim gibi ben bu ilacı senelerce kullanmayacağım veya sporcular gibi her gün bunlardan almayacağım.Gerekli standart ölçeği aşmadan kullanmak. İstediğim 15-18kg. Adamakıllı beslenme düzeni konusunda ise ailem ile yaşarken dediğin gibi adam akıllı bir beslenme düzenim vardı ama değişen bir şey olmadı.Şu an ailemden ayrı yaşıyorum ailemin evindeki düzenim gibi bir düzenim yok ama gene durumlar aynı.Oyuncak olmadığının farkında olduğum için buraya bir konu açtım ve daha önce kullanmış ve bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum




  • Primobolan benim bildiğim hacim kürlerinde kullanılan bi ilaç değil pek. 20 kiloya yakın bi artış beklediğini söylüyorsun tek bi ilaç ile bunu elde etmen ne kadar mümkün bilemiyorum. Ayrıca testoyu baskılıyor diye hatırlıyorum. Doktor gözetimi olmadan kullanmak gibi bir hataya düşme sakın. Hem beklediğini alamayıp, hemde cinsel ve sağlıksal açıdan sorun yaşayabilirsin. Bunun yanında reçetesiz aldığını varsayarsak sahte ürün alman da muhtemel. Daha bilgili arkadaşlar yorum yazacaktır bunlar sadece benim önceden okuyup aklımda kalan şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buck*

    Primobolan benim bildiğim hacim kürlerinde kullanılan bi ilaç değil pek. 20 kiloya yakın bi artış beklediğini söylüyorsun tek bi ilaç ile bunu elde etmen ne kadar mümkün bilemiyorum. Ayrıca testoyu baskılıyor diye hatırlıyorum. Doktor gözetimi olmadan kullanmak gibi bir hataya düşme sakın. Hem beklediğini alamayıp, hemde cinsel ve sağlıksal açıdan sorun yaşayabilirsin. Bunun yanında reçetesiz aldığını varsayarsak sahte ürün alman da muhtemel. Daha bilgili arkadaşlar yorum yazacaktır bunlar sadece benim önceden okuyup aklımda kalan şeyler.

    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim en azından sorduğum soruyla ilgili bir cevapta bulundun.Max 20 kilo oda artık en fazlası yani öyle söyleyeyim,hacim kürleri için bildiğin duyduğun birşeyler var mı peki? Testoyu baskıladığını okudum sanırım onun için ayrı bir ilaç kullanmak gerekiyormuş.Önceliğim 15-20 kilo alabileceğim bir steroid hakkında birşeyler öğrenmek kullanan arkadaşlardan deneyimli kişilerden bilgi almak




  • Kilon çok az. Spor altyapinda yok. Sakın bulaşma steroide. 2,3 sene ağırlık kaldırıp steroid vuran adamdan çok daha fazla zararını görürsün bu halinle. Steroidi bir limit kırıcı olarak düşün. Belli bir sınıra gelirsin, baktın daha ilerleyemiyorsun steroidle bu limiti kirarsin. Steroidlere tamamen karşıyız ama kullanilicaksada bir sınıra gelinmeli kullanmadan önce. Amacın kilo almak. Belki yeterli kaloriyi alamiyorsundur bazı insanlar çok yiyip kilo alamadığını düşünüyor ama yanlış. Yakın arkadaşım dan biliyorum tıkanana kadar yesede kilo alamiyor. Aldığı kaloriyi hesapladik gerçekten kilo alması için gerekenden az yiyemiyor adam. Gainer alabilirsin mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 15 Kasım 2017; 17:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki hocam amacı sadece kilo almak olan birine kür öneremem. Ki yeteri kadar bilgi sahibi olduğum bir konuda değil. Üstteki arkadaşın da dediği gibi bu kadar basit şeyler değil bunlar. Biraz kilo koymak için sağlığından olabilirsin. Ki kısa sürede 15-20 kilo koysan bile kürden sonra büyük ölçüde kaybetmen muhtemel. Küre girmeyi seçenek olarak bile görmemelisin. Genel olarak bunu düzgün yürütebilecek doktor bile bulman baya zor. Kilo konusunda şikayet eden insanların çoğu yediğini düşünüyor ama yeteri kadar yemiyor. Bi kalori sayma programı indirip kalori saymanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyetisyenle yapmis olman bir anlam ifade etmiyor. 3000 yedin olmadimi 4000 ye odami olmadi 5000kalori yicen hergun yicen bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo alamayan insanların ağzında hep aynı laf var..”Çok yiyorum ama kilo alamıyorum” arkadaş YOK öyle birşey. Çünkü kendimden biliyorum 27 ay oldu spora başlayalı , başladığım da 180 boya 55kiloydum. Şimdi 184e 75kiloyum. Dünüp arkama baktığımda “yiyorum yiyorum ama kilo alamıyorum” dediğim yemeği artık sadece kahvaltıda tüketiyorum. Mühtemelen sende öylesin hatta kesinlikle öylesin. Senin tüm gün yediğin yemek büyük bir ihtimalle benim sadece bir öğünüm Üniversiteye gittiğim zaman öğle yemekleri ortalama 1000 kaloriydi biz en az 500-600 kaloride ekmek tüketersk alıyorduk ki ekmekler hem küçük hemde kalorisi yüksekti buda işimize geliyordu.



    Sabah kahvaltısı ortalama 750 kalori

    Öğle yemeği ortalama 1500kalori

    Akşam yemeğim de ortalama 1300 kalori





    Spor yap ve aşırı yemek ye. Miden küçük çok zorlanacaksın ama bunu 2-3 ay sürekli yaptığında alışacaksın.Yeri geldi kusucak gibi oluyordum ama yemeği kesmetim sonuç olarak



    180cm 55kg %16 yağ oranından 18 yaş

    184cm 75kg %11 yağ oranına geçtim. 21 yaş



    Şuan halada devam ediyorum 10kg daha aldıktan sonra kilo almaya yönelik beslenmeyi bırakıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Primobolan tek başına pek işe yaramaz. Genelde fazla yağlanmadan kas almak için kullanılır. Hacim istiyorsan testo enanthate ve danabol alabilirsin. İstersen deca da eklersin 4hafta. Ama steroid kullanmak çözüm değil. Kilo alamıyorum diyenler sağlık sorunu yoksa yemiyordur. Yakın arkadaşım da alamıyorum diyip duruyordu. Spora başlattım 1.85 63 kiloydu, şu an 102 kilo. Yağ oranıda %14-15 civarıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gainer kullandım hocam maalesef kilo alamadım onla.Söylediğim gibi öğrenci evindeyim memleketteki gibi bir bol menü olmuyor önümde veya çeşit lakin memlekette yaşadığım vakitlerde de bir türlü kilo alamamıştım hep uğraştım yani bunun için.Steroid ben aylarca senelerce kullanmak gibi bir niyette değilim 2-3 ay arası hani böyle vücudum biraz hacim kazansın bu kadar cılız durmak istemiyorum..
  • ben ki hayatimda hicbi sekilde kilo alamayan biriydim gainer ile aldim kiloyu. sen gainer ile kilo alamadiysan ciddi ciddi sorun var demektir. ya sen az yiyosun yada kalorisi az seyler cok tuketiyosun doyuyosun ve ya bunyede problem var. 2 kutu super mass gainer dymatize ile 13 kilo aldim 2 ayda ben
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim kardeşim sevindim senin adına.ben ne yazık ki alamadım onun için hani artık şu streoid işine bakayım dedim..
  • 180 50 kiloysan steroid değil bol bol ekmek ye. Görüntü olarak the machinist teki christian bale gibi olmalısın. Normal spor yap bir de bol bol ye. Ille de kilo alamiyorum diyorsan basta tiroid olmak üzere hormonlarına haktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 17 Kasım 2017; 0:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afka9

    180 50 kiloysan steroid değil bol bol ekmek ye. Görüntü olarak the machinist teki christian bale gibi olmalısın. Normal spor yap bir de bol bol ye. Ille de kilo alamiyorum diyorsan basta tiroid olmak üzere hormonlarına haktır

    Hormanlarıma ve tiroide baktırdım hepsi normal çıktı. Ben makarnayı bile ekmek ile yiyen biriyim.Ekmeksiz bir şey tüketemiyorum zaten.
  • Söylenecek her şey söylenmiş ama adam kafasına koymuş belasını arıyor. Amacı akıl almak falan değil zaten, onay almak vicdanını rahatlatmak niyetinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.