Şimdi Ara

Kulaktan düşmeyen ve acıtmayan kulaklık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, klasik kulakiçi kulaklıklar can yakıyor, ufak bir temasta da kulaktan çıkabiliyor. En azından benim için böyle...

Kulağın içine doğru uzanan ve kulak kıkırdağından destek alarak tutunan şöyle bir model gördüm;

Bu tip kulaklıkların ismi nedir? İstediğim özelliklere daha uygun bir model var mıdır?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 25 Haziran 2015; 23:33:43 >

• Güncel.
  • Takip
  • Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz kulak içi kulaklık tipi genelde "Slide-fit" modellerdir. Spor kulaklıklarında görülür. Fakat çok ağır spor yapmadan kulaklık, kulağınızdan çıkıyor ve can acıtıyorsa büyük ihtimalle kulaklığın yapısı bozuk (ucuz kulaklık) ve kulağınıza değen silikonun boyutu size büyük/küçüktür.

Bahsetmiş olduğunuz kıkırdak modellerini Sennheiser/Philips gibi markaların spor reyonlarında bulabilirsiniz.

Örnek:http://www.sennheiser.com.tr/urun/90/ocx-685i-white-sports
  • Hurri kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap için teşekkürler.

Klasik silikon uçlu olanları sevmiyorum, kulağımda varlığını çok hissettiriyor. Bunun yerine resimde gösterdiğim gibi, kulak içine uzanan modellerin ismini öğrenmek istemiştim.
  • Aradığın kulaklık modeli jabra style bluetooth kulaklık. Kliksada 159.00 TL fiyatı var. Şahsi kanaatim değmez :D
  • Kesinlikle Bose quietcomfort 20i acoustic noise cancelling en iyisi budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bose Quietcomfort vs. Bose Soundtrue taç.çok hafif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.