Mi 11T telefon aldım. 5 senelik Mi6'dan geçtim. KZ ZSN Pro kullandım 3 sene Mi6 ile. Geçenlerde silikonu değiştireyim derken yanlışlıkla demirle birlikte lehimi sökülmüş tek sürücü elimde kaldı. Yeni telefona kablolu mu, kablosuz kulaklık mı derken kablolu kulaklık almaya ve yine KZ de kalmaya karar verdim. Şarj sıkıntısı, ses gecikme ve kalite olarak değerlendirince kabloda kalmaya kara verdim. Momentum gibi ürünler alanında iyilerden fakat fiyat 4 binden başlıyor. 1200 TL'ye KZ ZS10 Pro X sipariş geçtim dün. Bugün elime ulaştı. Ürün yeni, bu ay çıkmış. Terminatör modelini düşündüm araştırdım. Fakat onda eksilerden bahsedilmişti bir videoda, hem de yeni olduğundan zs10 pro x modelinde karar kıldım. Şu an mevcutta ki kz zsn pro 3-4 senedir benimle, çok kaliteli olduğundan yine KZ marka dedim. Müsayit zamanda, kutuyu açınca inceleme yaparım burada. Kullanan var mı? ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Ekim 2022; 11:49:56 > |
R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
|