Merhaba, internette bu kulaklığa ait hiç sorun bulamadım. Sadece airdots 2 ile alakalı eşleşme sorunları vardı umarım çözümü bilen vardır. İki ayrı sorun var; 1- Bluetooth ile telefona bağlı halde bir şeyler dinlerken sol kulaklık aniden kopuyor ve sadece sağ ses vermeye devam ediyor. Kutusuna koyup tekrar çıkardığımda düzeliyor sadece. 2- Müzik/Video 10-15 saniyede bir durup tekrar kendiliğinden devam ediyor. Sanki böyle anlık kopma ve tekrar bağlanma gibi. Ürün orijinal. Airdots daki gibi uzun bas kırmızı ışık yansın sonra tekrar beyaz yansın vs gibi eşleştirme çözümleri bulamadım. |
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Eşleştirme Sorunu Giderme Rehberi
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kulaklıklarınızı eşleştirme konusunda sorun yaşıyorsanız, endişelenmeyin. Bu yaygın bir sorundur ve aşağıdaki adımları izleyerek kolayca giderebilirsiniz:
Adım 1: Kulaklıkları Sıfırlayın
- Her iki kulaklığı da şarj kutusundan çıkarın.
- Her iki kulaklığın da dokunmatik alanına 10 saniye boyunca basılı tutun.
- Işıklar kırmızı ve beyaz renkte yanıp sönmeye başlayana kadar bekleyin.
Adım 2: Bluetooth Eşleştirmesini Kaldırın
- Telefonunuzun Bluetooth ayarlarına gidin.
- Bağlantılı cihazlar listesinde "Mi True Wireless Earbuds Basic 2"yi bulun.
- Cihaza dokunun ve "Bu Cihazı Unut" seçeneğini seçin.
Adım 3: Kulaklıkları Yeniden Eşleştirin
- Şarj kutusunun kapağını açın.
- Kulaklıkları otomatik olarak eşleşene kadar şarj kutusunda bırakın.
- Telefonunuzda Bluetooth'u açın ve "Mi True Wireless Earbuds Basic 2"yi cihazlar listesinde bulun.
- Eşleştirmek için kulaklığa dokunun.
İpuçları:
- Şarj kutusunun pilinin dolu olduğundan emin olun.
- Kulaklıkları şarj kutusuna doğru şekilde yerleştirin.
- Bluetooth bağlantınızı kontrol edin ve diğer Bluetooth cihazlarıyla herhangi bir parazitin olmadığından emin olun.
Bu adımları izleyerek Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kulaklıklarınızı başarıyla eşleştirebilmelisiniz. Sorun devam ederse, teknik yardım için Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçin.