Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam birader,madem doğrusunu sormuşsun,sana söyleyeyim:

1- steam'in işine karışmayacaksın,o nereye oyunu yüklemek istiyorsa oraya yükleyeceksin,müdahale etmeyeceksin,çünki zaten steam'in bir klasör düzeni var... eksiksiz komplike bir programdır,onun dediğini yaparsan keyfini sürersin başın ağrımaz..sorunsuz çalışan kendi "oyun kütüphanesi" var...senin açacağın klasörden çok daha güzel ve işlevseldir.
    2- ille ben D: sürücüsünde oyun klasörü açtım oraya yükleyecem,kafayı taktım diyorsan burada bir konu var TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 4 Mayıs 2013; 17:34:23 >
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var ;
    Bende L.A. Noire , GTA 4 gibi 3-4 tane oyun var ama kutulu Steam 'e kaydetmeden önce oynamıştım.
    Bu oyunların Steam'de olduğunu gördüm bende ki kutulu oyunları Steam'e kaydedebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Arkadaşlar benim bir sorunum var ;
    Bende L.A. Noire , GTA 4 gibi 3-4 tane oyun var ama kutulu Steam 'e kaydetmeden önce oynamıştım.
    Bu oyunların Steam'de olduğunu gördüm bende ki kutulu oyunları Steam'e kaydedebilir miyim ?

Bahsettiğin oyunların Steam'de satılması,sendeki kutulu oyunları steam'e kaydedebileceğin anlamına gelmez....ancak şu var,elindeki cd keylerin aşağıda vereceğim linkteki steam'in koyduğu şartlara(formata) uyuyorsa ve listede varsa steamden alınmış gibi eklersin....yoksa "nonsteam" kısıtlamalı olarak eklersin (kütüphanede görünmez) TIKLA-OKU

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Arkadaşlar benim bir sorunum var ;

Bahsettiğin oyunların Steam'de satılması,sendeki kutulu oyunları steam'e kaydedebileceğin anlamına gelmez....ancak şu var,elindeki cd keylerin aşağıda vereceğim linkteki steam'in koyduğu şartlara(formata) uyuyorsa ve listede varsa steamden alınmış gibi eklersin....yoksa "nonsteam" kısıtlamalı olarak eklersin (kütüphanede görünmez) TIKLA-OKU

Benim oyunlar orada yok maalesef neyse teşekkürler.

• ben şunu çok merak ediyorum... mesala kendi ekibimiz ile bir oyun yaptık paten filan her şeyi aldık sadece satmak kaldı diyelim.. steam da nasıl satabiliriz biz oyunu... ( oyun kaliteli öyle dandik flash oyunlar gibi değil... )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas52486

ben şunu çok merak ediyorum... mesala kendi ekibimiz ile bir oyun yaptık paten filan her şeyi aldık sadece satmak kaldı diyelim.. steam da nasıl satabiliriz biz oyunu... ( oyun kaliteli öyle dandik flash oyunlar gibi değil... )

Steam "oyun kabul" şartlarını burada yazmış OKU

yinede sormak istediğin soruların var ise direk Steam'e sormalısın,en doğru cevap ve tek muhattab onlar. BURADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 8 Mayıs 2013; 19:20:45 >

• Benim bir kaç sorum var arkadaşlar, steamden 2 arkadaşıma aynı oyunu hediye etmek istiyorum ama onlar steama üye değiller nasıl yapabilirim, bir oyunu en fazla kaç kere alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: panterka

Benim bir kaç sorum var arkadaşlar, steamden 2 arkadaşıma aynı oyunu hediye etmek istiyorum ama onlar steama üye değiller nasıl yapabilirim, bir oyunu en fazla kaç kere alabilirim

öncelikle,
    1- o arkadaşlarına söyle steam'e hemen üye olsunlar.
    2- gift(hediye) olarak istediğin oyunu dilediğin kadar arkadaşların için satın alıp yollarsın.
    3- böylece steam sayesinde multiplayer oyunları arkadaşlarınla sorunsuz oynarsın.
  • CS:GO indirip denemek istiyorum.. sanırım toplam 16 dakika deneme amacıyla oynayabiliyormuşuz ancak ben bulamadım nereden indireceğimi. Bilen, duyan, gören varsa yardım pls =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

CS:GO indirip denemek istiyorum.. sanırım toplam 16 dakika deneme amacıyla oynayabiliyormuşuz ancak ben bulamadım nereden indireceğimi. Bilen, duyan, gören varsa yardım pls =)

steam'de şu an sadece satışta,buradan satın alırsan sorunsuz multiplayer oynayabilirsin: TIKLA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

CS:GO indirip denemek istiyorum.. sanırım toplam 16 dakika deneme amacıyla oynayabiliyormuşuz ancak ben bulamadım nereden indireceğimi. Bilen, duyan, gören varsa yardım pls =)

steam'de şu an sadece satışta,buradan satın alırsan sorunsuz multiplayer oynayabilirsin: TIKLA

deneyip bilgisayarımın rahatça kaldırıp kaldırmayacağını görmek istemiştim ancak mümkün değil sanırm bu. Sistem gereksinimlerini gördüm ancak yine de bi yükleyip denemekte fayda vardı :) Cvp için teşekkürler.

• Arkadaşlar bende Steam'i yeni yeni kullanmaya başladığımdan yorumlayamadığım bir konu var. Dün Steam'e hesap adım olan kimiraikkonen85'i girerek üye oldum. Tabi üye olurkende mail adresimide verdim ve onurguzel16 diye başlıyor. Şimdi Steam'e girdiğimde sağ üstte normal Steam hesabım görünüyor ancak ana program penceresinde "Community" nin sağında, üzerinde "new" yazan bir mail hesabı adımda yer alıyor ve ekran görüntüsündeki gibi activity-profile.....vs. gibi alt menuler çıkıyor. Mail hesap adım orada neden var? Bu NE DEMEK? Bunu yorumlayamadım. Birde mail adres hesap ismime tıklayınce Steam ID alın diyor ama sanırım opsiyonel ve oyun kurmama, Steam kullanmama engel değil onsuz.

Ekran görüntüsüne bakarak konuyu yorumlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Mayıs 2013; 10:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar bende Steam'i yeni yeni kullanmaya başladığımdan yorumlayamadığım bir konu var. Dün Steam'e hesap adım olan kimiraikkonen85'i girerek üye oldum. Tabi üye olurkende mail adresimide verdim ve onurguzel16 diye başlıyor. Şimdi Steam'e girdiğimde sağ üstte normal Steam hesabım görünüyor ancak ana program penceresinde "Community" nin sağında, üzerinde "new" yazan bir mail hesabı adımda yer alıyor ve ekran görüntüsündeki gibi activity-profile.....vs. gibi alt menuler çıkıyor. Mail hesap adım orada neden var? Bu NE DEMEK? Bunu yorumlayamadım. Birde mail adres hesap ismime tıklayınce Steam ID alın diyor ama sanırım opsiyonel ve oyun kurmama, Steam kullanmama engel değil onsuz.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

herkeste bu şekilde,ayrıntıda çok boğuluyorsun birader,takma kafanı bunları...steam'in ara yüzü böyle...bir sorun yok....dili türkçe seç ayrıca.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende Steam'i yeni yeni kullanmaya başladığımdan yorumlayamadığım bir konu var. Dün Steam'e hesap adım olan kimiraikkonen85'i girerek üye oldum. Tabi üye olurkende mail adresimide verdim ve onurguzel16 diye başlıyor. Şimdi Steam'e girdiğimde sağ üstte normal Steam hesabım görünüyor ancak ana program penceresinde "Community" nin sağında, üzerinde "new" yazan bir mail hesabı adımda yer alıyor ve ekran görüntüsündeki gibi activity-profile.....vs. gibi alt menuler çıkıyor. Mail hesap adım orada neden var? Bu NE DEMEK? Bunu yorumlayamadım. Birde mail adres hesap ismime tıklayınce Steam ID alın diyor ama sanırım opsiyonel ve oyun kurmama, Steam kullanmama engel değil onsuz.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

herkeste bu şekilde,ayrıntıda çok boğuluyorsun birader,takma kafanı bunları...steam'in ara yüzü böyle...bir sorun yok....dili türkçe seç ayrıca.

Dostum yanıtın için sağol. Benimkisi sadece merak. Anlamlandıramadığım şeylerden biri olduğu için sormuştum, mantığı nedir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba beyler benim steam hesabım hakkında elimde hiçbir bilgi yok ne şifresi ne email ne nick sadece gizli sorunun yanıtı var hesaba erişmem lazım yardımcı olabilecek var mı ?
  • takip mesajı
  • Beyler bu arada Steam alt menüsünde "check for video driver updates" seçeneği var sanırsam ama bu seçenek tamamen bizim insiyatifimizde değil mi? Yani otomatik SORMADAN video driver güncelleme gibi bir katliam yapmaz bu Steam umarım? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Beyler bu arada Steam alt menüsünde "check for video driver updates" seçeneği var sanırsam ama bu seçenek tamamen bizim insiyatifimizde değil mi? Yani otomatik SORMADAN video driver güncelleme gibi bir katliam yapmaz bu Steam umarım? Bilgisi olan var mı?

yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiahTr

Arkadaşlar merhaba. Steam trading card nedir ve nasıl kullanılır ? Envanterim de 3 tane gözüküyor şuan.

Kısa cevap: bebeleri oyalamaca tribi.

Uzun cevap: Şu an betada olan sistemde oyun oynadıkça, Achievement kazandıkça "Steam Level" kazanacak ve bir oyundaki tüm gerekli kartları topladığında o oyun için bir Oyun Rozeti yaratabileceksin.Peki ne işe yarayacak bu Oyun Rozeti? Bu rozetler sayesinde kişiselleştirilebilir profil arkaplanları, arkadaşınla konuşurken kullanabileceğin özel smileyler, indirim kuponları ve hatta DLC'ler kazanabileceksin. Aynı zamanda bu kazandığın rozetler profil adının yanında belirerek hangi oyunda neyi başardığını da arkadaşına gösterme olanağı sağlayacak.(ALINTIDIR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 22 Mayıs 2013; 18:52:22 >

• GTA 4 aldım steam üzerinden ancak keyler kayboldu.. önce görünüyordu.. fakat şimdi yok.. nereden ve nasıl istenir bu steam üzerinden keyler..

Yardım için şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.