Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: canuri

Soru?

kardeşimin bilgisayarında ikimiz de steam kullanıyoruz ikimizin de ayrı hesabı var ben kendime desktop topladım şimdi onca oyunu tekrar yüklemek istemiyorum bu oyunları yeni pcye nasıl taşıyabilirim taşıyabilirmiyim şimdi bi 100gb indirme yapmayayım :(
    teşekkürler

aşağıdaki örnek fotoda kırmızı ile gösterilen klasörden oyunları harici harddiske kopyala,ve diğer pc deki aynı klasöre yükle,oyunun açılır.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

dediğini yaptım stemı kapat aç yaptım olmadı sistemi restart ettim yine görmedi oyunları yükle yazıyor steamdan bakınca ama oyunlar dediğiniz yerde

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canuri -- 14 Nisan 2013; 11:08:29 >

• quote:

quote:

quote:

Soru?

kardeşimin bilgisayarında ikimiz de steam kullanıyoruz ikimizin de ayrı hesabı var ben kendime desktop topladım şimdi onca oyunu tekrar yüklemek istemiyorum bu oyunları yeni pcye nasıl taşıyabilirim taşıyabilirmiyim şimdi bi 100gb indirme yapmayayım :(
    teşekkürler

aşağıdaki örnek fotoda kırmızı ile gösterilen klasörden oyunları harici harddiske kopyala,ve diğer pc deki aynı klasöre yükle,oyunun açılır.

dediğini yaptım stemı kapat aç yaptım olmadı sistemi restart ettim yine görmedi oyunları yükle yazıyor steamdan bakınca ama oyunlar dediğiniz yerde

Arkadaşım, Steamdeki oyunları "Yükle" bölümüne bas,tekrar indirmeyecek.....oyunlar zaten yüklü olduğu için hemen ardından "HAZIR" yazıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 14 Nisan 2013; 12:49:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soru?

teşekkürler

Arkadaşım, Steamdeki oyunları "Yükle" bölümüne bas,tekrar indirmeyecek.....oyunlar zaten yüklü olduğu için hemen ardından "HAZIR" yazıcak.

oldu yardımların için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canuri -- 14 Nisan 2013; 14:40:54 >

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Geçen gün 1 arkadaş gazı ile steamgifts ve gameminer sitelerine üye oldum ancak bu iki siteyede çok fazla güvenemedim,malum üye olurken steam hesabınızıda ekliyorsunuz.

Bu 2 siteyide kendi steam'imden blocklayıp üyeliklerimi silebilirmiyim?

Sonuçta oyun satın alırken kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz ben pek güvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanAydin92

Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Geçen gün 1 arkadaş gazı ile steamgifts ve gameminer sitelerine üye oldum ancak bu iki siteyede çok fazla güvenemedim,malum üye olurken steam hesabınızıda ekliyorsunuz.

Sonuçta oyun satın alırken kredi kartı bilgilerimizi giriyoruz ben pek güvenemedim

bahsettiğin siteler problemli gözükmüyor...steam harici, kart bilgilerini paylaşma....steam güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 18 Nisan 2013; 12:41:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkanAydin92

Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Geçen gün 1 arkadaş gazı ile steamgifts ve gameminer sitelerine üye oldum ancak bu iki siteyede çok fazla güvenemedim,malum üye olurken steam hesabınızıda ekliyorsunuz.

bahsettiğin siteler problemli gözükmüyor...steam harici, kart bilgilerini paylaşma....steam güvenilir.

Hocam garantiye almak için ben üyelikleri silmeyi düşündüm ancak öyle bir şey yoksa mecbur üyelikler kalacak.Evet o şekilde sadece steam programına kredi kartı bilgilerimi veriyorum.

• batman arkham city GOTY türkiye'den alınmıyor. bu oyunu gift olarak alıp satabilecek forum üyesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgtfaruk

batman arkham city GOTY türkiye'den alınmıyor. bu oyunu gift olarak alıp satabilecek forum üyesi var mı?

gift bölümüne yazmalısın,yeri burası değil.
  • arkadaşlar birazdan steamden cs alıcam ama bi ayrdım edin resimde counter-stirke,counterstkrike zero yazıyor acaba bu fiayt 2 ürün içinmi geçerli?
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap
    sepete ekle deyınce cs condition zero satın alın diyor
    Çok acil süreli kampanya çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaraCroft*

arkadaşlar birazdan steamden cs alıcam ama bi ayrdım edin resimde counter-stirke,counterstkrike zero yazıyor acaba bu fiayt 2 ürün içinmi geçerli?
     STEAM Rehberi/Soru-Cevap
    sepete ekle deyınce cs condition zero satın alın diyor
    Çok acil süreli kampanya çünkü.

zaten yazıyor.....2 ürün içerir:

1- Counter-Strike
    2- Condition Zero

• Arkadaşlar D&R'dan kutulu F1 2012 almayı düşünüyorum. Bu durumda:

1) Yine de Steam kurmak zorunda mıyım? Oyun nasıl olsa DVD'den kurulmayacak mı?

2) Steam'in Windows üzerinde bir zararı veya yan etkisi var mıdır?

3) Oyun patchlerini Steam arayüzü olmadan indirip kurma imkanım var, peki Steam üzerinden patch kurma neden?

Bunları bilen bir babayiğit çıkarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar D&R'dan kutulu F1 2012 almayı düşünüyorum. Bu durumda:

3) Oyun patchlerini Steam arayüzü olmadan indirip kurma imkanım var, peki Steam üzerinden patch kurma neden?

steam candır,ne zararı ? faydası var....kutulu oyun almayı bırakmalısın...steam senin için tüm patchleri otomatik yükler,save'lerini kaydeder,cd keylerini yedekler,sen sadece kaldığın yerden oyununa devam edersin,tüm oyunları steam kütüphanende ömür boyu saklarsın,istediğin zaman oynarsın..indirimleri takip ettiğin zaman tüm oyunları %75 indirimle alabilirsin ve daha onlarca sebep var.

Not: kutulu aldığın zaman steam kurmak zorunda değilsin.

steam kütüphane örneği TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 24 Nisan 2013; 1:02:08 >

• quote:

quote:

steam candır,ne zararı ? faydası var....kutulu oyun almayı bırakmalısın...steam senin için tüm patchleri otomatik yükler,save'lerini kaydeder,cd keylerini yedekler,sen sadece kaldığın yerden oyununa devam edersin,tüm oyunları steam kütüphanende ömür boyu saklarsın,istediğin zaman oynarsın..indirimleri takip ettiğin zaman tüm oyunları %75 indirimle alabilirsin ve daha onlarca sebep var.

Cevap için teşekkürler. Peki Steam üzerinden satın alıp indirdiğim oyunların Save'lerini offline (internetsiz) ortamda Steam sunucularına bulaşmadan kaydetme şansım yok mu yoksa bu oyuna mı bağlı?

Bu arada "kutulu aldığın zaman steam kurmak zorunda değilsin" demişsin yalnız oyun kutusunun arkasında Steam hesabının zorunlu olduğu yazıyor. Yani Steam hesabımız olacak ama kurulumu DVD'den mi yapacağız demek istedin?

2 konuya açıklık getirirsen sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Peki Steam üzerinden satın alıp indirdiğim oyunların Save'lerini offline (internetsiz) ortamda Steam sunucularına bulaşmadan kaydetme şansım yok mu yoksa bu oyuna mı bağlı?

Bu arada "kutulu aldığın zaman steam kurmak zorunda değilsin" demişsin yalnız oyun kutusunun arkasında Steam hesabının zorunlu olduğu yazıyor. Yani Steam hesabımız olacak ama kurulumu DVD'den mi yapacağız demek istedin?

1- save dosyan aynı zamanda oyunun cinsine göre belgelerim/mygames klasörüne de kaydedilir.
    2- millet "steamworks" oyun olsun diye can atar normalde(kütüphaneye eklemek için)...kutunun arkasında yazanı uygula.
    3- steam hakkında bu topic'in ilk mesajını mutlaka okumalısın,orada tüm sorularının cevabı ve ayrıntılı steam rehberi var,okumadan soru sormamalısın....iyi oyunlar.

• Arkadaşlar merhaba, dün akşam eve hırsız girdi bir çok şeyi yanında da fm 2012 ve 2013 kutulu orjinal oyunları çalmışlar. malum oyun 2 ayrı pc'de oynanamıyor. bu oyunu çalan ya da çalıntı ürünü satın alan kişi yüklemeye kalkıştığında nasıl bir durum ortaya çıkacak. bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1- save dosyan aynı zamanda oyunun cinsine göre belgelerim/mygames klasörüne de kaydedilir.
    2- millet "steamworks" oyun olsun diye can atar normalde(kütüphaneye eklemek için)...kutunun arkasında yazanı uygula.
    3- steam hakkında bu topic'in ilk mesajını mutlaka okumalısın,orada tüm sorularının cevabı ve ayrıntılı steam rehberi var,okumadan soru sormamalısın....iyi oyunlar.

Anladım, sağol. İlk mesajda tam olarak bulamadığım veya yanlış yorumlamış olabileceğim bir konu var: Şimdi oyunu mağazadan kutulu aldım. İçinden çıkan Dvd'deki oyunu kurunca Steam hesabımın varlığı mı gerekiyor veya yetiyor yoksa ayrıca Steam'ide kurmam gerekiyor mu, kurduruyor mu?

Kusura bakma, Steam konusunda yeniyim.

@28tatar
    Geçmiş olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Nisan 2013; 22:28:18 >

• arkadaşlar steam den oyun yedekleme yapıyorum harici hdd e ama makinayı kapatıp açınca ydeklediğim yere bakıyorum steam den yüklenen dosyalar yok bunun nedeni nedir nasıl harici hdd ye yedekleme yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk2000

arkadaşlar steam den oyun yedekleme yapıyorum harici hdd e ama makinayı kapatıp açınca ydeklediğim yere bakıyorum steam den yüklenen dosyalar yok bunun nedeni nedir nasıl harici hdd ye yedekleme yapabilirim

yedekleme için alttaki yöntemi uygula,kesin sonuç verir.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

• arkadaşlar sorunu buldum bende deep freze var dı ama hariciye koymamıştım ama onda da deep freze varmış gibi dosyaları siliyormuş şimdiki sorun ise hariciye deep freze koymadığım halde deep freze nasıl harici hdd olması bunu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk2000

arkadaşlar steam den oyun yedekleme yapıyorum harici hdd e ama makinayı kapatıp açınca ydeklediğim yere bakıyorum steam den yüklenen dosyalar yok bunun nedeni nedir nasıl harici hdd ye yedekleme yapabilirim

yedekleme için alttaki yöntemi uygula,kesin sonuç verir.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Dostum selam, belki bu konuyla bağlantılı olarak benimde bir sorum var:

Şimdi malesef bir anlık dalgınlığım sonucu steam'i az boş yerim olan 'c:\program files (x86)' konumuna kurdum. Sonradan MALESEF öğrendim ki Steam isteyen oyunlar yine C: Altına kurulmak zorunda. Halbuki ben korsan oyunlarda ve diğer standart Windows uygulamalarında seçebildiğim gibi mesela F1 2012'yi 'D:\Oyunlar' konumuna kurmak istiyorum. Bu nasıl mümkündür? Neden her zaman tüm oyunlarda eskiden beri olduğu gibi setup esnasında istediğim konumu seçemiyorum?

Steam'in sitesinde bunun zaten D: sürücüsünde başka bir library yaratarak mümkün olduğu yazıyor, tıpkı bunun gibi:

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Ama aynı zamanda onun yerine Steam kurulumunu komple D: sürücüsüne taşımak gerektiği anlatılmış. Buradaki gibi:

support.steampowered.com
    Install Games in Different Locations - How To's - Knowledge Base - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7710-tdlc-0426

Kafam karıştı. Doğrusu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2013; 11:40:11 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.