Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolderPoker

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

quote:

quote:

Öncelikle herkeze hayırlı forumlar.

Arkadaşlar ben kredi kartım ile steamdan oyun alsam extrede nasıl cıkar :D pederi uyutmam lazımda bişey uydurmak için Steam adres felan yazarmı kredi kartı bilgileri ile aldım pederin haberi yok adres yada isim yada ne bilim ona benzer bişi cıkarmı ? saolun

Hangi oyunu alıcaksın ? :D

http://tik.tl/S0u4Y Şu oyunu almayı planlıyorum.

Oyunun ismini söylersen daha iyi olur reklam çıkıyor bir şey indiriyor..

Benim kredi kartım ile steamdan 2 tane cs 1.6 çekilmiş ama ip yok bişey yok nasıl bulacam allah rızası için bi yardım et ya ben alacaktım 2 tane arkadaş bilgisayarıma girdi biz hallederiz diye bişiler yaptılar steamdan oyun almıslar ekstrede ip felanda yok napacam nolur bi yardım edin

Hangi hesaba çekilmiş ise oyun oradadır iade etme hakkın yok diye biliyorum satarsın anca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben kredi kartım ile steamdan oyun alsam extrede nasıl cıkar :D pederi uyutmam lazımda bişey uydurmak için Steam adres felan yazarmı kredi kartı bilgileri ile aldım pederin haberi yok adres yada isim yada ne bilim ona benzer bişi cıkarmı ? saolun

Benim kredi kartım ile steamdan 2 tane cs 1.6 çekilmiş ama ip yok bişey yok nasıl bulacam allah rızası için bi yardım et ya ben alacaktım 2 tane arkadaş bilgisayarıma girdi biz hallederiz diye bişiler yaptılar steamdan oyun almıslar ekstrede ip felanda yok napacam nolur bi yardım edin

Hangi hesaba çekilmiş ise oyun oradadır iade etme hakkın yok diye biliyorum satarsın anca

Satın alan cocuğu bulamammı peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Satın alan cocuğu bulamammı peki

Ben onu hiç bilmiyorum

• Çevrimiçi olmadan internet olmadan steam'da bir oyunu aktif etmemiz mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Çevrimiçi olmadan internet olmadan steam'da bir oyunu aktif etmemiz mümkün mü ?

Kredi kartıyla hayır , çünkü bilgilerinizin bankanıza ulaşması mümkün olmaz.Ama steam paranızda telefon yada internet ortamında para yükletirsiniz cevrımdışı modda alabilirsiniz.
  • Benim steamda steam bildirimleri sağ üst köşede çıkıyor normalde sağ alt köşede çıkıyordu m&b warband aldım dün bildirimler sağ üstte çıkmaya başladı. O bildirim yerini nasıl eski yerine ( sağ alt köşe ) getirebilrim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Benim steamda steam bildirimleri sağ üst köşede çıkıyor normalde sağ alt köşede çıkıyordu m&b warband aldım dün bildirimler sağ üstte çıkmaya başladı. O bildirim yerini nasıl eski yerine ( sağ alt köşe ) getirebilrim ?

Steama sağ tıkla ve ya arayüzden ayarlara gel oradan Arkadaşlar kısmında bildirimler ile ilgili olan şeyler var
  • quote:

quote:

Benim steamda steam bildirimleri sağ üst köşede çıkıyor normalde sağ alt köşede çıkıyordu m&b warband aldım dün bildirimler sağ üstte çıkmaya başladı. O bildirim yerini nasıl eski yerine ( sağ alt köşe ) getirebilrim ?

Steama sağ tıkla ve ya arayüzden ayarlara gel oradan Arkadaşlar kısmında bildirimler ile ilgili olan şeyler var

O kısma baktım ama bildirimlerin nerede çıkacağı ile ilgili ayarı bulamadım :/
  • quote:

quote:

quote:

O kısma baktım ama bildirimlerin nerede çıkacağı ile ilgili ayarı bulamadım :/

Onun bir ayarı var sen bozmuşsun sanırım inaktif edip bir daha aktif etmeyi dene

• Arkadaşlar steam yaz indirimleri ne zaman başlar tahminen.Bide şöyle yazı geçirecek bir kaç oyun önerirmisiniz rpg tarzı olursa iyi olur the witcher 2 yi almayı düşünüyorum bunun dışında co op oynanbilecek güzel oyunlarda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

Arkadaşlar steam yaz indirimleri ne zaman başlar tahminen.Bide şöyle yazı geçirecek bir kaç oyun önerirmisiniz rpg tarzı olursa iyi olur the witcher 2 yi almayı düşünüyorum bunun dışında co op oynanbilecek güzel oyunlarda olur.

rpg için en iyisi skyrim
  • Beyler yeni bilgisayar topladım, laptop taki steam oyunlarını bu bilgisayara aktarmak istiyorum. Ancak sıkıntı şu; steam'den yedekleme yapmak yerine C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common klasörünün içinden oyun dosyalarını kopyaladım. Eskiden steam oyunları indirirken C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\downloading diye bir klasör oluşturmuyordu. Dolayısıyla ben bu kopyaladığım oyunları tekrar common klasörüne atıp yerel dosyaları kontrol et deyince sorun kalmıyordu ortada, ancak şimdi downloading klasörü yaratıyo ve önce oraya indriyo ve ben aynı şekilde dosyaları kopyalayıp yerel dosyaları kontrol et dediğim zaman hiçbir sonuç elde edemiyorum. Bunun bir çözümü var mı?
  • Mobilden takas nasil oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

Beyler yeni bilgisayar topladım, laptop taki steam oyunlarını bu bilgisayara aktarmak istiyorum. Ancak sıkıntı şu; steam'den yedekleme yapmak yerine C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common klasörünün içinden oyun dosyalarını kopyaladım. Eskiden steam oyunları indirirken C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\downloading diye bir klasör oluşturmuyordu. Dolayısıyla ben bu kopyaladığım oyunları tekrar common klasörüne atıp yerel dosyaları kontrol et deyince sorun kalmıyordu ortada, ancak şimdi downloading klasörü yaratıyo ve önce oraya indriyo ve ben aynı şekilde dosyaları kopyalayıp yerel dosyaları kontrol et dediğim zaman hiçbir sonuç elde edemiyorum. Bunun bir çözümü var mı?

sen yedeklediğin oyunlarını yine common klasörüne at....sonra steami aç ve oyunu indir'e bas...hazır diyecek....yani "yerel dosyaları kontrol et" kısmını kullanma.

• CoH 2 ye bakayım derken doğum tarihine 2012 bastım dalgınlıkla şimdi yaş sınırı olan oyunların sayfalarına giremiyorum.nasıl düzeltirim ?
  • steami acarken guncelleemeleri kontrol ettikten sonra su yazio ; steam hesabina baglanilior;.. bu yazi cikktiktan sonra steam cevap vermiyo uyarisi aliorum ve steami kapatmak zorunda kaliorum tekrar indirdigim halde yine ayni sorun oluo. ticket attim 1 hafta gectigigi halde cevap yazmadilar .. aslinda bana kalsa steami hic kullanmazdim cunku internette pek isim olmuo genelde single oynuorum ama artik oyunlar steamdan kontrol edilip ole acilio ..
  • Herkese selam,

Nostalji niyetine aldığım call of duty worl at war oyununa ait sunucuları steam'de gözükmüyor. Yani steam üzerinde "sunucular" sekmesine geldiğimde bu oyuna ait sunucuları göremiyorum. Yardım lütfen :/ Bu arada oyunun içerik dosyalarını doğruladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microzift

Herkese selam,

Nostalji niyetine aldığım call of duty worl at war oyununa ait sunucuları steam'de gözükmüyor. Yani steam üzerinde "sunucular" sekmesine geldiğimde bu oyuna ait sunucuları göremiyorum. Yardım lütfen :/ Bu arada oyunun içerik dosyalarını doğruladım.

5 senelik oyunun sunucusu açık kalmaz....multi için yeni oyunları tercih etmeliydin.
  • steam i ekle kaldırdan kaldır ve tekrar son sürümü yükle.
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.