Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam accountuma giriş yapamıyorum şifremi yanlış giriyorum. sonrasında şifremi unuttum kısmından mail adresimi giriyorum onay kodu bulunan mail gelmiyor. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiahTr

Hocam, oyunun üzerine gel sağ tıkla, CD anahtarını göstere tıklarsan görürsün keyi.

Hocam onu demiyorum.. Onu yaptığımda görünmüyor zaten.. CD key hiç yok... nasıl bir sorun anlamadım ya..
  • quote:

Hocam, oyunun üzerine gel sağ tıkla, CD anahtarını göstere tıklarsan görürsün keyi.

Bende de Steam'in 3 Mayıs tarihli son sürümü var ve F1 2012 kurulu lakin sağ click yaptığımda CD-key'e ilişkin hiçbir seçenek yok?

Nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Hocam onu demiyorum.. Onu yaptığımda görünmüyor zaten.. CD key hiç yok... nasıl bir sorun anlamadım ya..

Steam den kayıp Cd key için cevap geldi..

Umarım bunları yapınca olur..

Thank you for contacting Steam Support.

Please exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).

Delete all of the files in this folder except:

- Steamapps and Userdata folders

- Steam.exe (this file is listed as an application and features the black and white Steam logo)

Restart your computer.

Then, launch Steam.exe from within the Steam installation folder, and not from a pre-existing shortcut.

With Steam running, re-test the original issue.

Note: This process will not affect your currently installed games.

• İşte Sorunumun SS'i

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 25 Mayıs 2013; 11:19:10 >
  • birader,oyunu oynamanda sorun varmı ? eğer yoksa keylerin peşine düşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

birader,oyunu oynamanda sorun varmı ? eğer yoksa keylerin peşine düşme.

Oyunu oynayabilsem hiç sorun etmemde.. Oyun açılmıyor.. CD key aktivasyonu isteyip duruyor.. off of
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

birader,oyunu oynamanda sorun varmı ? eğer yoksa keylerin peşine düşme.

Oyunu oynayabilsem hiç sorun etmemde.. Oyun açılmıyor.. CD key aktivasyonu isteyip duruyor.. off of

bak birader...steam sana cevap yazmış..orada söylüyor zaten...gta4 ile ne varsa kaldıracaksın ve tekrar indirip kuracaksın....oyunun yüklü olduğu yer aşağıdaki resimde var...gta4 sil.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 27 Mayıs 2013; 15:47:40 >

• Arkadaşlar son zamanlarda bir kişiye arkadaşlık isteği gönderemiyorum. Engellese sanırım profilini görme ihtimalim olmazdı. Ama gönderilen davetler bölümünde arkadaşlık isteği gönderdiğim kişinin ismi yok. Acaba bunun bir çözümü var mı ?
  • steam buildbot winslave04 steam vs steam rel client win32@winslave04

bu konuda sorun alıyorum ve steam kapanıyor
  • Yurtdışında bazı steam kullanıcılarının oyun listesinde ve istatistiklerinde League of Legends oyununu gördüm, steam dışı olmasına rağmen bu oyunun istatistiklerini ve sahip olduğumuz oyunlar listesinde oyunun adını göstermeyi nasıl yapabiliyorlar ?

steamcommunity.com
    Steam Community :: siv
    http://steamcommunity.com/id/sivhd

örneği bu hesapta
    oyunlar --> tüm oyunlar'a tıklayınca League of Legends oyununu ve kaç saat oynadığını görebiliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

steam buildbot winslave04 steam vs steam rel client win32@winslave04

steam i kaldır ve tekrar kur,çözülür...sorunların için foto koy.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

steam buildbot winslave04 steam vs steam rel client win32@winslave04

steam i kaldır ve tekrar kur,çözülür...sorunların için foto koy.

teşekkürler başka forumda hemen yardımcı oldular
  • Kısıtlanan hesabı nasıl aktif edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkeze hayırlı forumlar.

Arkadaşlar ben kredi kartım ile steamdan oyun alsam extrede nasıl cıkar :D pederi uyutmam lazımda bişey uydurmak için Steam adres felan yazarmı kredi kartı bilgileri ile aldım pederin haberi yok adres yada isim yada ne bilim ona benzer bişi cıkarmı ? saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolderPoker

Öncelikle herkeze hayırlı forumlar.

Arkadaşlar ben kredi kartım ile steamdan oyun alsam extrede nasıl cıkar :D pederi uyutmam lazımda bişey uydurmak için Steam adres felan yazarmı kredi kartı bilgileri ile aldım pederin haberi yok adres yada isim yada ne bilim ona benzer bişi cıkarmı ? saolun

Yapı Kredi Bankası ekstresinde alttaki şekilde çıkıyor.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

sitedeki bu arkadaş ücretsiz senin yerine alıyor (baban ile papaz olmadan): TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 14 Haziran 2013; 14:37:17 >

• quote:

Hangi oyunu alıcaksın ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

http://tik.tl/S0u4Y Şu oyunu almayı planlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Oyunun ismini söylersen daha iyi olur reklam çıkıyor bir şey indiriyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun ismini söylersen daha iyi olur reklam çıkıyor bir şey indiriyor..

Benim kredi kartım ile steamdan 2 tane cs 1.6 çekilmiş ama ip yok bişey yok nasıl bulacam allah rızası için bi yardım et ya ben alacaktım 2 tane arkadaş bilgisayarıma girdi biz hallederiz diye bişiler yaptılar steamdan oyun almıslar ekstrede ip felanda yok napacam nolur bi yardım edin

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.