Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dağhan.

kütüphaneme eklediğim bir oyunu hediye edebilir miyim? acil cevap bekliyorum

Edemezsin de ya benim dediğim iş nasıl olacak oyunu bir daha indirmeyim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murdereye

Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde LA Noire aldım steamden ama önceden vardı korsan olarak indirmek yerine korsanı orjinal olarak açabilir miyim?

Elinizdeki korsan versiyon steam ise bir ihtimal olabilir ama bence uğrasmayin indirin temiz olsun.

Oyunun steam versiyon olduğunu ilacinin icinde steam.dll olmasindan anlayabilirsiniz.eger varsa oyunu baska bir yere temiz olarak kurun.ilaclamayin.ana klasoru steam-steamapps-common icine kopyalayin.kurdugunuz kopya oyunu kaldirin.steam i acip oyuna sag tiklayip ozelliklerden yerel dosyalar,oyunun icerik dosyalarini dogrula seçip deneyin sansinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 30 Mart 2013; 22:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimle gta 4 aldım bunu nasıl turkce yamalı yaparım bi türlü yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PainOfChaos

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Dostlar ben aylar önce Dayz oynamak için arma2 satın almıştım. Baya bi süre oynadım, dayzı bıraktıktan sonra da pcye format atmıştım steam silinmişti bende bidaha indirmedim.

Şimdi aylar sonra tekrar dayz oynamak istedim, steam indirdim giriş yaptım. Ama satın aldığım daha önce oynadığım arma2 kütüphanemde görünmüyor. Envantere baktım orda da yok. Mağazada arma2 sayfasına girdiğimde daha önce satın aldığım halde "Yükle" yazması gereken yerde "Sepete ekle" yazıyor.Yani tekrar satın almamı istiyor.

Ne yapmam lazım, yardım eden herkese şimdiden çok teşekkürler

Steam Support'ta ticket açıp durumu anlatmayı deneyin. Yardımcı olacaklarını umuyorum. Genelde 1 gün içerisinde cevap veriyorlar.

Hocam sorun çoğu kişinin başına gelmiş. Keyi Gittigidiyordan almıştım rus keyiydi. Steam bu keyleri duruma göre iptal etme hakkına sahipmiş. Satıcı da kayıplarda, kısacası bizim paralar yanmış

• doğum günlerinde herhangi bir kampanya veya indirim oluyor mu?
  • arkdaşlar steam a pes 2013 gelmiş. ben gitti gidiyordan cd key almıştım ama steamde etkinleştiremiyorum. Bunla aLakalı bilgisi oLan arkdaşlar yardımcı oLursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixelli5

arkdaşlar steam a pes 2013 gelmiş. ben gitti gidiyordan cd key almıştım ama steamde etkinleştiremiyorum. Bunla aLakalı bilgisi oLan arkdaşlar yardımcı oLursanız sevinirim..

aldığınız key steam key değildir.retail yani kutulu oyun keyidir.steam e ekleyememeniz normal.

yok steam key aldıysanız satıcıya sorun.
  • Birkaç ay önce Medieval total war II almıştım bimeksten.kurmak bugüne nasip oldu.Bunu steam hesabıma yüklemeye çalışırken yanlış ürün anahtarı hatası veriyo acaba nasıl bir yol izleyebilirim?
  • hosts asagıdakileri yazsam da- dns otomatik veya google dns yapsam da degismiyor
    inventory ve takas ekranı 10 kere denersen 1 kere duzgun acılyor

87.248.217.254 cdn.steamcommunity.com
    87.248.217.254 media.steampowered.com
    87.248.217.254 cdn.store.steampowered.com
    87.248.217.254 cdn.steampowered.com
    87.248.217.254 cloud.steampowered.com
    87.248.217.254 cloud-2.steampowered.com

baska onerisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Beyler babam kredi kartını iptal ettirdiği için artık steamdan oyun alamıyorum. Almanyada yaşayan vs varsa şu paysale olayıyla bana oyun alabilirmi?

Yada

Başka bir yöntem var mı?

burdaki arkadaş senin için alır,OKU:http://forum.donanimhaber.com/m_60648985/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60648985

quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Beyler steamden banka kartı ile alışveriş yapılmıyor internette bi yazı gördüm vpn kullanıp ingilteredeymiş gibi gösterip alışveriş yapabiliyorsunuz falan diyor adam ban yeme riski falan var mıdır ? ya da bilen eden var mı nasıl yapılacağı banka hesap kartı yapı kredi olduğu için sanal kart açılmıyo kredi katı lazım diyor

burdaki arkadaş senin için alır,OKU:http://forum.donanimhaber.com/m_60648985/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60648985

quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

doğum günlerinde herhangi bir kampanya veya indirim oluyor mu?

olmazmı,hemde %75 indirimler var...takip et steam'i.

quote:

Orijinalden alıntı: xDeathwing

Söylemesi ayıptır, GTA IV'in korsanı vardı bende, oyun indirime girince hemen Steam'dan satın aldım o 14 GB'yi tekrar indirmek zorundamıyım? Dosyaları kopyalasam olmaz mı?

steam den indirki tüm dosyalar güncellemeleri ile birlikte düzgünce insin ve sende sorunsuz oyna....kopyalama olmaz....ayrıca zararlı kreklerden kurtulmuş olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Steam hesabını kac makinede kullanabiliriz ornegin masaüstü var laptop var ikisindede kullanabilirmiyim aynı hesabı açıp oyuna kaldığım yerden devam edebilirmiyim istediğim makineden

bazı oyunlarda 3 diyor ama genelde rakamlar yüksek...her oyunda yazar....bunları kafana takma.

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty3840

Birkaç ay önce Medieval total war II almıştım bimeksten.kurmak bugüne nasip oldu.Bunu steam hesabıma yüklemeye çalışırken yanlış ürün anahtarı hatası veriyo acaba nasıl bir yol izleyebilirim?

oyunu steamden alman gerekirdi....o oyun steamworks değilse birşey yapamazsın....steamin sitesinde ekleyebileceğin oyunların listesi var.

quote:

Orijinalden alıntı: arazis_med

arkadaslar bir konuda yardima ihtiyacim var. steamden left for dead2 satin aldim indirdim. sonra birkac sorun yuzunden format atmak zorunda kaldim. formattan once birkac sitede okudugumun aynisini uyguladim. once steamapps dosyasini hard disce attim. format attiktan sonra steami kurdum yeniden. sonra hard disce kaydettigim steamapps (lfd2 icinde) dosyasini yeni c:program files: steam dosyasinin icine attim. oyun aciliyor ama intro sonrasi dusuyor oyundan. bu sorunu nasil coze bilirim. tesekkurler

bikaç küçük dosya daha var,onlarıda atman gerekirdi..vlc miydi neydi...oyunun ismine bak ve diğer uzantısı farklı olanlarıda aynı yere kopyala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Nisan 2013; 2:26:10 >

• Arkadaşlar bugün steamden cs aldım. Almaz olaydım. Steam ile cs 1.6 girdiğimde fps 30 40 50 arası değişiyor. Non steam ile cs 1.6 girdiğimde fps sabit 100. Bilgisayarda intel (onboard) ve ati(harici) 2 ekran kartı var. Sanırım steam ile giriş yaptığımda intel yani onboard olan ekran kartı ile giriyor ve oyun cidden oynanmaz oluyor. Steam ile ati ekran kartına geçirmenin bir yolu var mıdır ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unlimitêd

Arkadaşlar bugün steamden cs aldım. Almaz olaydım. Steam ile cs 1.6 girdiğimde fps 30 40 50 arası değişiyor. Non steam ile cs 1.6 girdiğimde fps sabit 100. Bilgisayarda intel (onboard) ve ati(harici) 2 ekran kartı var. Sanırım steam ile giriş yaptığımda intel yani onboard olan ekran kartı ile giriyor ve oyun cidden oynanmaz oluyor. Steam ile ati ekran kartına geçirmenin bir yolu var mıdır ? Teşekkürler.

Onboard ekran kartını çoktan iptal etmen gerekiyordu biostan (eğer crossfire x yapmamışsan),aygıt yöneticisinde sadece harici ekran kartının listelenmesi lazım,bu şekilde sorunun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Arkadaşlar bugün steamden cs aldım. Almaz olaydım. Steam ile cs 1.6 girdiğimde fps 30 40 50 arası değişiyor. Non steam ile cs 1.6 girdiğimde fps sabit 100. Bilgisayarda intel (onboard) ve ati(harici) 2 ekran kartı var. Sanırım steam ile giriş yaptığımda intel yani onboard olan ekran kartı ile giriyor ve oyun cidden oynanmaz oluyor. Steam ile ati ekran kartına geçirmenin bir yolu var mıdır ? Teşekkürler.

Onboard ekran kartını çoktan iptal etmen gerekiyordu biostan (eğer crossfire x yapmamışsan),aygıt yöneticisinde sadece harici ekran kartının listelenmesi lazım,bu şekilde sorunun çözülür.

Malesef ki yapamıyorum. Bios sürümünde öyle birşey yok. Casper teknik destekten bios güncelleme ile ilgili mail attım 1 haftadır cevap yok. Sitesinde de bios bölümü mevcut değil. Bios sürümü olmadığı için ccc den hangi programın hangi ekran kartıyla çalıştıracağını da ayarlayamıyorum. Exeye sağ tıklayınca yüksek performans ile çalıştır seçeneği de yok. Ancak anlamadığım non steamda 100 fps sabit oynarken steamda fps bir süre 100 olup sonra 20 30 lara neden düşüyor.

• quote:

quote:

quote:

Malesef ki yapamıyorum. Bios sürümünde öyle birşey yok. Casper teknik destekten bios güncelleme ile ilgili mail attım 1 haftadır cevap yok. Sitesinde de bios bölümü mevcut değil. Bios sürümü olmadığı için ccc den hangi programın hangi ekran kartıyla çalıştıracağını da ayarlayamıyorum. Exeye sağ tıklayınca yüksek performans ile çalıştır seçeneği de yok. Ancak anlamadığım non steamda 100 fps sabit oynarken steamda fps bir süre 100 olup sonra 20 30 lara neden düşüyor.

tüm ekran kartı driverlarını kaldır...bi şekilde kurtul driverlardan (format çözümü dahil)...sonra sadece harici ekr.kartı driverini yükle. (bios çözüme gelince, casper dan mail boşa bekleme gelmez....,bios üreticisinin sitesine gir,seri nosu ile orayı araştır)

• quote:

quote:

quote:

quote:

tüm ekran kartı driverlarını kaldır...bi şekilde kurtul driverlardan (format çözümü dahil)...sonra sadece harici ekr.kartı driverini yükle. (bios çözüme gelince, casper dan mail boşa bekleme gelmez....,bios üreticisinin sitesine gir,seri nosu ile orayı araştır)

Sadece harici ekran kartı driveri yüklenmiyor malesef. Denedim ancak dahili ekran kartının driveri olmadan hariciyi hiçbir şekilde gelmiyor. Umudumu kestim zaten casperden ancak sitesinde de mevcut değil. Seri no dan karıştırdım bios ile ilgili 1 adet yazıya bile rastlayamadım.

• Soru?

kardeşimin bilgisayarında ikimiz de steam kullanıyoruz ikimizin de ayrı hesabı var ben kendime desktop topladım şimdi onca oyunu tekrar yüklemek istemiyorum bu oyunları yeni pcye nasıl taşıyabilirim taşıyabilirmiyim şimdi bi 100gb indirme yapmayayım :(
    teşekkürler
  • eternal hardisk alip oyunlrın bir kısmını externala yuklesem,oyun oynarken sorun ne kadar yasarım

hardiskte yer kalmadı notebook'umda

usb 3.0 yok ama ubs 2.0 var notbeook 'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuri

Soru?

kardeşimin bilgisayarında ikimiz de steam kullanıyoruz ikimizin de ayrı hesabı var ben kendime desktop topladım şimdi onca oyunu tekrar yüklemek istemiyorum bu oyunları yeni pcye nasıl taşıyabilirim taşıyabilirmiyim şimdi bi 100gb indirme yapmayayım :(
    teşekkürler

aşağıdaki örnek fotoda kırmızı ile gösterilen klasörden oyunları harici harddiske kopyala,ve diğer pc deki aynı klasöre yükle,oyunun açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: azk

eternal hardisk alip oyunlrın bir kısmını externala yuklesem,oyun oynarken sorun ne kadar yasarım

hardiskte yer kalmadı notebook'umda

usb 3.0 yok ama ubs 2.0 var notbeook 'da

harici harddisk içinden steamde oyun oynayamazsın...büyük kapasiteli internal hdd al .
  • Beyler Steam oyunumda güncelleme çıkmış ancak oyunu tekrar indiriyor , neden yüklü oyunu güncellemiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.