Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
308
Favori
131.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noGret

    Hocam elektrikli ocakla olmaz bu iş. Çünkü elektrikli ocaklar belirli bir sıcaklığa geldiklerinde kendilerini kapatıyorlar sonra soğuyunca tekrar açarak sıcaklığı belirli bir düzeyde tutuyorlar. Mesela kızartma da pek verimli olmaz elektrikli ocakta. Tüplü/gazlı ocak yoksa tüp de işinizi görecektir.

    Cevabınız için teşekkür ederim.

    Öyle bir yol izleyeceğiz, mecbur.

    Selamlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Ben de klasik elektrikli ocakta bu işin olmayacağını, ancak indüksiyonlu ocaklarda bu işin çok rahat olabileceğini düşünüyorum.

    Örnek olarak sanırım burada indüksiyonlu ocak kullanılmış.

    Seyyar olarak da bu ya da şu olabilir diye düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakan84

    Ben de klasik elektrikli ocakta bu işin olmayacağını, ancak indüksiyonlu ocaklarda bu işin çok rahat olabileceğini düşünüyorum.

    Örnek olarak sanırım burada indüksiyonlu ocak kullanılmış.

    Seyyar olarak da bu ya da şu olabilir diye düşünüyorum.

    Teşekkürler hocam.

    Piknik tüpünün gözünü seveyim.
    O işe girişeceğim.

    Selamlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • cloves C kullanıcısına yanıt
    ben pazar günü ekteki ürünü ekstra bi %50 indirimle Esse mağazasından 80 tl ye aldım. Deneme fırsatım olmadı ancak ürün çok kaliteli duruyor.





  • amme hizmeti olmuş, teşekkürler...
  • carrefoura gittim 29tl yazıyor malesef...
  • Ne düşünüyorsunuz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirzola tavuk denedim ama başarısız oldum.Yılmak yok yine deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Kulaktan dolma laflarla yapılan bir görsel olmuş, soğut kısmı zaten fiyasko, kuruttan kasıt dry-age ise okey, mühürleme olayı tamam fakat mühürledikten sonra fırına her et atılmaz ve bifteğin cinsi kadar kalınlığı da önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    Tavuk pirzola çoook geç pişen bir ettir dolayısıyla döküm tavada yapmak için uygun bir et değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatlı kaliteli tava tavsiye edecek varmı ?
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde 5 parçayı yapıncaya kadar canım çıktı. O kadar duruyor bakıyorsun ortası hala çiğ.

    Sabırla üstesinden geldim
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi geç pişirirken. Etrafa da çok yağ sıçrıyor.Gazete sererek hallettim bu işi ama bir daha tavuk yapmam gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim mühürlenen et sonrasında fırınlanırsa su bırakacaktır. Yani etin içinde hapsettiğiniz suyu kaybedersiniz. Bu da etin liflenmesine sebep olur. Ayrıca pembeliği yitirerek ala-çiğ dediğimiz kıvama bile getirebilirsiniz.

    Tabi pratik bilgiler değil. Teorik diyelim.
  • Tavayı alalı bayağı olmuştu geçen hafta tavuk yaptım iki akşam üst üste çok güzel ve lezzetli oldu eşim de beğendi. ama aradan kaç gün geçtiyse mutfaktaki koku halen geçmedi. yaparken balkon kapısı aspiratör cam hep açtım. Koku geçsin diye kaç kez oda parfümü sıktım ama nafile. Bir daha asla mutfakta yapmam.
  •  STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    Güzel oldu bu sefer ama deniz tuzlari erimedi ya
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU


     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU


     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün biz de döküm tavada ilk defa deneme yaptık, kırmızı et pişirdik ve sonuç muhteşemdi. hayatımda şimdiye kadar tattığım en lezzetli etlerden biri oldu, muhteşemdi..
    detaylı anlatım yapan, ince ayrıntıları paylaşan, tavsiyelerde bulunan kısacası yayında emeği geçen herkese çok teşekkürler
  • Uzun zamandır tavayı kullanmamıştım. Daha önce tavuk ve biftek denemiştim. Özellikle tavuk koku yüzünden bıktırdı. Evde tavuk ızgara yapılmaz. Kokusu gitmiyor. Biftek denemem de şöyle böyle olmuştu. Bu konuyu tam okuyup tekrar biftek deneyeceğim.

    Bugün kıyma denedim. Böyle bir sonuç beklemiyordum, süper oldu. Orta ocak ateşinde pişirdim. Köftelere tuz, pul biber ve karabiber koydum. Köfteleri oval ve ince yaptım. Pek duman da olmadı, koku da az oldu. Kıyma çok yağlı değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel bir kampanya var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuğun her bölgesinde mi sıkıntı çıkıyor, mesela tavuk göğüs kısmını denesek de aynı mı oluyor? Hani lokantalarda falan tavuk külbastı oluyor ya, onu nasıl yapıyorlar? O da lezzetli oluyor çünkü, nasılsa biz de öyle yapalım :)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.