Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
308
Favori
131.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

    çelik farketmez bütçene göre al . tabanı kalın- ağır alırsanız ısıyı daha güzel dağıtır. ülke içinde emsan iyidir. param var derseniz zwiling bakın . teflonda da tefal iyidir.

  • arkadaşlar bu emaye sağlığa zararlı değil mi? lava döküm tavalarda yaş emaye varmış da??

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Paslanma olmasın diye emayesiz satılmıyor şuanda alışveriş sitelerinde. Özel olarak bazı siteler ise emayesiz satıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Merhabalar demir döküm 2 çeşit olur ya emayeli ,dediğiniz gibi ya da bizim ürettiğimiz gibi kaplamasız/pre-seasoned denilen çıplak demirin üzerine seasoning denilen doğal yağ ile yapılan bir işlem.


    Emayenin tek amacı demirin paslanmamasıdır,başka hiçbir işlevi yoktur,ancak bu yüzden yemeklere demir geçemeyeceğinden demir mineralini alamazsınız vücuda,bizimkilerde ise yemeğe demir geçebileceğinden demir eksikliğine faydalıdır,emaye olmadığından emayesi çizildi,bozuldu gibi problemleri olmaz,sonsuz ömürlüdür.


    Emayenin şu ana kadar zararlı olduğuna dair tek bir araştırma göremedim,çizilmediği,soyulup çatlamadığı sürede güvenle kullanabilirsiniz.Emaye bozulur ise ne yazıkki tamiri yok,tüm yüzeyi taşlatıp tekrar emaye yapan bir yer bulup göndermek gerekir o da ürün fiyatından pahalıya gelir :)

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    emayesiz bulabildiniz mi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et konusunda uzman arkadaşlar lavanın 26x32 full ızgara modeli mi alınmalı yoksa hibrit modeli mi asla karar veremiyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurayı biraz canlandıralım. Tefal'in döküm tavasında antrikot yaparken etin her iki tarafını ikişer dakika boyunca full ateşte pişiriyorum çoğu şefin tavsiye ettiği gibi. Sulu oluyor fakat kesip yerken o içindeki kanın çıkması biraz tadımı kaçırıyor. Bu kanın nasıl önüne geçebiliriz?

  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Aynı tarafı 90 derece çevirip 2 dakika daha pişirin,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt

    Üst ve alt haricinde yanları da mı 2 şer dakika pişirmem gerkeiyor anlayamadım?

  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım etin birinci yüzeyini 2dk pişirin sonra aynı yüzey olacak şekilde tavada 90 derece çevirin ki mühürleme kare kare olsun. Diğer tarafıda aynı şekilde 4 dakika pişirin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.