Şimdi Ara

Statik için kitap tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır derste en öne oturuyorum, ne yazdıysa not ettim. Bu gün yine ders vardı. Pek bir şey anlamıyorum.

i j k lar, landa birim vektörü, Kuvvvetlerin vekörel, skaler çarpımları, 3 vektörün karışık çarpımı, 1 vektörün 1 düzleme göre momenti falan buraya kadar işledik ama

pek bir şey anladğım söylenemez.

Bu dersi alanlar veya almış olanlar statiği en iyi şekilde anlamak ne için ne yapabilirim , hangi kaynağı önerirsiniz, Böyle bol resimli, örnekli kitap falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 4 Mart 2010; 1:08:08 >

• Birsen Yayinevi

STATIK

J.L. Meriam

prof dr. emin erdogan
    prof dr. mustafa savci
    prof dr. tuncer toprak
  • Meriam iyidir, varsa da Hibbeler
  • hibbeler öneririm.

i, j, k konuları;
    fizik 1, calculus 2, linear algebra derslerinde de görülüyor.

mühendisliğin temelidir, onları anlamadan geçmemeni öneririm.

aslında yanımda olsan 1 saate temelini rahat anlatabilirim.
  • Başta ben de senin gibi anlamıyordum ve kafamda önyargılar oluşmuştu geçememiştim. Fakat 2 .alışımda hem düzenli çalıştım hem de mantığını çok iyi oturttum, hemen hemen her soruyu çözüyordum ve AA ile geçmeyi başardım. Mümkünse Türkçe kitap kullanma, yabancı literatürü takip et, resimli bol örnek çözümü olan bir kitap işini görür.
  • hangi unidesin bizimde yarın statıkten quiz var yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: opps35

hangi unidesin bizimde yarın statıkten quiz var yaw

deu insaat
    Bizim quiz falan yok , yaklaşık 1. ay sonra 1. vizeler başlar, Bu ders biraz ürkütücü.

ilk başta , içimden " Lan bu Vektörleri ortaokulda topluyoduk bildiğin fizik-1 " dedim ama öyle değil galiba , dersin daha 3. haftasında moral bozdu.
    Birde bağlayıcılığı olan bir ders ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim valla canını sıkmaya değmez.
    en azından statik değmez. valla çok yavan, hiçbir şey olmayan bir ders. bir atalet momentine girdiğinde canı sıkılıyor insanın.

ijk lar, sınavda kek sorular olarak gelir valla.
  • Okumalık kapaa olan yazılı bi kitap iyi gider.
  • beer & johnson

bunların statik ve mukavemet kitapları gerçekten çok sağlam tavsiye ederim

arkadaş sanırım makine müh. okuyor allah kolaylık versin de şu statiğe ve ozellikle i j ve k'ye gereksiz diyenlere hayranım mühendisliğin herşeyi vektördür alayı statik ve dinamiktir bunu iddia eden ya 2. sınıftan fazlası değildir ya hasbel kader okuyodur ya da en basit bir analiz programın dahil el sürmemiştir... boş iddialarda bulunup laf kalabalığı etmeyelim 4.sınıfta deneysel gerilme analizinde i'yi j'yi k'yi bi dayarlar neredeyim lan ben dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 4 Mart 2010; 19:33:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.