Şimdi Ara

Ders anlatmak ve kitap okumak için tablet önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç yüz tane kitabı yanımda taşıyıp bunlardan birşeyler anlatıp ayrıca da okumam lazım fakat android tablet mi alsam ipad mı alsam diye arada kaldım, ayrıca android tabletlerde üst modeller ram ve işlemcileri kafama takıldı sizden yardım istiyorum.


    ipad tabletlerde bu e kitaplarım cihaz hafızasında mı kalacak yoksa icloud hafızasında yer mi kaplayacak, ayrıca android tabletlerde qualcomm 8 gen 1 li tabletler ve 8 gb ram ler bi ipad pro m1 eder mi onu da düşünüyorum.




  • Hocam fiyat olarak çıkabildiğinizi varsayarak şiddetle ipad almanızı öneririm. Tablette en iyi işi onlar yapıyor. Benim gibi apple ürünlerinden nefret ediyorsan s9 ön siparişte s9 plus al kurtul. S9 ultra ekranı büyük onun yerine laptop daha mantıklı.

    Fiyat olarak yanlış düşünüyırsam matepad 11 yada mi pad 6 bunlarda belirli akıcılığı olan düzgün tabletler

    Ha ben sadece kitap için kullanacağım başka bir durum yok dersen tab a8 bile işini görür

    SADECE KİTAP OKUYACAĞIM dersen e-kitap okuyucu al hem kitap dokusu hissedersin hem istediğin kadar kitabı yanında taşırsın. Pocketbook touch lux 5 öneririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

    hocam sadece kitap okumak için değil normal işlerim için de kullanacağım. galiba xiaomi pad 6 alacak gibiyim. teşekkür ederim.

  • Kalemli klavyeli model almanızı öneririm. Huawei serisinde kitap modu da var ekranı otomatik olarak ona ayarlıyor. Göz yorulmanızı en aza indirirsiniz. Matepad seririnin hepsinde var. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.