Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.800
Cevap
101
Favori
182.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abisi beğenmiyorsanız silin oynamayın iade isteyin. bethesda oyun yapmış oynanır geçilir. bu oyun 2-3 kere bitirsen yetmeyecek bir oyun. afedersiniz gidin taso oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergokhan -- 30 Eylül 2023; 23:4:8 >
    Bayrağımız Göklerde Dalgalanan Sancak,Allah'ın Huzurunda Eğiliriz Ancak. Amd Ryzen 7 5800x3d | GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16| Asus PRIME B550-PLUS | Sapphire RX7900XTX Pulse Gamıng Oc Amd 24Gb GDDR6 | XBOX Series X
  • aschil A kullanıcısına yanıt

Selam.Mesajınızı gördüm ama telefon kayıtlı olmayanlara pm kapatıldığı için cevap veremedim.teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Taso oynamaya hakaret etmeyelim bence.25-30 sene önce oynardık o günleri kötü hatırlamayalım.Kısa süre oynayıp indirdiğimiz gb a lanet okuduk zaten.Bu konu sadece beğenenlere özel değil.Gidin kendinize sevenler konusu açın orada sabah akşam konuşursunuz.Bu kadar basit birşeyi anlamak zor olmasa gerek.

• Arkadaşlar oyunu bitirdim ama bir sorum var şimdi, acaba bitirmeden önceki save'ye dönüp yapmadığım görevlerimi devam edeyim yoksa herşey sil baştan mı? Ama önceden yaptığım görevlerde tekrar edecek sanırım oyuna devam edersem doğru mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]nexus mods :: starfield
    Neutral LUTs - No Color Filters
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/323

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

bu modun kurulumu çok kolay. diğer modlarda öyle. başarımı etkilemez. etkiyecek olursa kayırlı oyununu yüklemeye çalışırken uyarıyor. Diyelim ki başarımı etkileyen mod yüklediniz. Onu düzelten modda var:DStarfield [Ana Konu] 

Starfield [Ana Konu]
    NaturaLUTs - Color Graded Filter Removal and Black Level Restoration LUTs
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1119?tab=files&file_id=2985

NaturaLUTs Option 2 - Enhanced olanı kullanıyorum

Bence en güzeli bu. Karşılaştırma yaptım ve birçok görsel mod yükledim. Fotolardan da karşılaştırma yaptım ve görsel modlara puan verdim.

Files sekmesinin solunda description yeri var. orda nasıl kurulacağı anlatılıyor. bir iki mod kurduktan sonra alışıyorsunuz. talimarları uygulayın. özelikle atlantisteki o yeşil iğrenç görüntüden kurtulunca çok sevineceksiniz.

bircok mod var oyunu güzel hale getiren staruı modunu falan kesinlikle kurmanız lazım.

Starfield [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadafa1 -- 1 Ekim 2023; 10:0:7 >

• sadafa1 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Performansa etkisi var mı peki bu attığınız modun?

bu sadece görselliği değiştiriyor. yani renklerle falan oynuyor. performansa etkisi sıfır diyebilirim.

NaturaLUTs Option 2 - Enhanced olanı kullanıyorum linkte cıkmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadafa1 -- 1 Ekim 2023; 10:2:12 >

Eyvallah hocam. Starui envarter ve hud modlarını halihazırda kullanıyorum zaten ve çok da memnunum şimdi bunu da yükleyeceğim hangisini önerirsin diye soracaktım bende Starfield [Ana Konu]  Başarım işine pek güvenmiyorum ya Baka Achievents enabled modunu kullanıyorum zaten ama yine de tereddütte kalıyorum Starfield [Ana Konu] 

• başarımda sıkıntı olursa yüklerken uyrarıyor başarım devre dışı diye. birde bir süre oynayınca zaten hiç başarım gelmediğini anlarsınız.

sizin oyun steamde galiba. bu modda gamepass te çalışmıyor

oyun steamde evet

• sadafa1 kullanıcısına yanıt

Çalışmayan mod hangisi? Başarım modu mu, yoksa görüntü filtresini kaldırma modu mu? Görüntü filtresini kaldırma modu game pass'te çalışıyor, diğerini kullanmadım.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Baka Achievents enabled. SFSE gerekiyor. Oda gamepasste çalışmıyor

selam keske konuya yazsaydınız. özel mesaj olduğunu yeni gördüm. bakıyorum. özel mesaja cevap veremiyorum. kapalı yazıyor sorun ne bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• evet öyle. tam alışma sürecinde iken renk paleti biraz soğutmuştu oyunun. mod yükleyerek çözdüm.

Hocam bravo cidden 600+ modlu skyrim, oblivion falan oynuyorum böyle not tutmadım Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu] 

Gezegenlerin, iç ve dış mekanların vanilla ışıklandırması/renk paleti çok daha hoşuma gidiyor benim. Bu modu kurmadım bile ışıklandırmayı çok sıradan yapıyor diyerek. Farklı gezegenlere gidiyoruz arkadaş biraz atmosfer farklı olsun yani. Atmosferi olmayan gezegenlere 'doğal' ışıklandırma yapmak tuhaf geliyor Starfield [Ana Konu] 

• Modlardan anlamıyordum burada görünce merak edip kurmuştum bende. Naturaluts ile oynadım mod çıktığından beri, geçen günlerde modu sildim. Oyunun ilk gezegenlerinden sanırım Kreet diye bir gezegendi oraya gittim gözüme kötü göründü modu kapatıp girdim güzelleşti :D farklı farklı gezegenlere inmiştim mod yüklüyken o gezegenlerin kendi atmosferini merak ettim modu kaldırınca, her yeri aynı yapıyor neredeyse.

Buna denk geldim hemen kurdum, sakalı falan kaldıran modlar varken gerisine gerek yok zaten oyunda tonla arap var :D

Starfield [Ana Konu]
    Beardless Barrett
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/4326
  • bir iki tane kurdum begenmeyince karşılaştırma yapayım dedim. güzeldi karşılaştırma yapmak. attğım modda 3 farklı şeçenek var. bir tanesi vanilya sürüme yakın. onu kurabilirsiniz. ben karşılaştırma yapıp en iyisinin bu olduğuna karar verdim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.