Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.811
Cevap
99
Favori
184.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam neyini araştıracağım, 10 sene önce ben aldım zaten, satılık köprü kıvamında hesap var, vereyim  

Neyin ne kadar oynanabilir olduğu, oyunun ne durumda olduğu veya "olmadığı" açık.

Hesap sahipleri isterse kendini avutmaya devam edebilir, ben avutmuyorum. İlk zamanlar heyecanla bekliyorduk da, ne olduğu belli yani.

Ya da şöyle diyeyim şahsi görüşüm olarak;

"Bitmiş" veya "çıkmış" oyundan kastım, şahsen atıyorum bir senaryosu olan oyun oynamak isterim, her şeyi yapabiliyor olmak çok bir şey ifade etmiyor mesela benim için.

Bu anlamda elimizde Elite Dangerous da var örneğin ama o da çok aşırı serbest bırakıyor, bazı şeyleri çok detaylı veya içerisinde kayboluyorsunuz. Bir görev alıyorsun, yapamıyorsun, bu kadar zorlayıcı olmamalı. O zaman bırakıp gidiyorum. Star Citizen de keşke vaat edilenleri verseydi evet o zaman elimizde çok güzel bir oyun olacaktı da, şimdi teknoloji demosu gibi oluyor anca.

Örneğin Starfield'ı savunacak gibi olacağım ama gemi kaçırma, gemi yapma, üslere girme, korsanlık yapma veya yapmama gibi işler de var. Herkes mesela iki kapı yüklemesini eleştiriyor ama bunlara değinmiyor. Bu anlamda oyun zevkli. Gezegene inmeyeyim, kendim girmeyeyim ne yapayım yani. Bu oyundan keyif aldım oynadım bitirdim geçtim, Starborn olarak da 2 oynar devam eder silerim, bu kadar.

• Bu oyunda 10 kez ng+ yapan ve fallout sevdalısı olan benim kafa yapısı şöyle o evren tamamen bana ait olmalı başka bir oyuncunun yeri yok yani online olması oyunun değerini anında sıfırlar. Fallout 76 mesela birkez denedim başka bir oyuncunun kurduğu mekana denk gelince buz gibi soğudum. Starcitizen benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Mesela millet RDR2 Online oynuyor 6 kez hikayesini bitirmiş benim online moda olan ilgim sıfır. RPG oyun türü de zaten bunu gerektirir o role bürün o dünyanın starı sen ol 1 kişiye daha yer yok.

Bilmeyenler için ng+ istenirse full görev listesi yerine daha kısa birkaç görev ile tamamlanıyor her ng+ farklı özellikte zırh veriyor 10.da ise yeni bir zırh veriyor ve ng+ ları yaparken birkaç farklı son ile karşılaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Temmuz 2025; 15:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen böyle şeylere kızacak kadar bayat bir hayat yaşamıyorum ancak AI (Starfield dahil) ile çevirilen çevirilere ) artık ''aylık abonelik'' isteyecek kadar şark kurnazlığı yapanların suyuna gidilmesini, her şeye alkış tutumaya alışmış milletimizin huyuna bağlıyorum.

Para istiyorsun madem yama başına iste neyse parası verelim sadakamız olsun. Ama ne idüğü belirsiz yazılıma vs. birde aylık abone olup, ne kadar aktif oynayacağımız belli olmayan oyunun yaması için fatura ödemeye tenezzül etmem. Komedi sistemleri değiştiyse bilmiyorum.

Çalışan bir yama buldum isteyen olursa PM atabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

HoneyRatelyoutube
    Merhaba arkadaşlar, hepimizin beklediği Starfield sonunda çıktı. Bu videoda Starfield türkçe yama nasıl yapılır? ve Xbox için Starfield Türkçe yama nasıl yapılır onu gösteriyorum.Steam için de yine aynı şekilde dosya konumuna gidip aynı sırada dosyaları atmanız yeterli. Bu dosyaların ikisi de indirilmeli yoksa yama çalışmaz. Videodaki gösterdiğim sıra ile yapabilirsiniz. Türkçe çeviri modu için:https://www.nexusmods.com/starfield/mods/304?tab=files&file_id=540 Starfield Turkish font mod için: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/368?tab=files&file_id=467 Videoyu bu arkadaştan bakarak yaptım ve xbox için yapılıyor mu diye deneyip video çektim arkadaşın kanalına da abone olup ona destek olabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=FEiJ7SSd7ps Bana aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.. Twitch: https://www.twitch.tv/honeyratel/​ Instagram: https://www.instagram.com/burakguderrr/​ Twitter: https://twitter.com/HoneyRatell Discord: https://discord.gg/8F432kKvW
    https://www.youtube.com/watch?v=Vx4edN6WjFE&ab_channel=HoneyRatel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 17 Temmuz 2025; 19:12:55 >

Yorumuna bakanda 10 senedir oyunda hiçbirşey olmamış sanacak ona yanarım. Neyse, benim niyetim starfield seven sizlerin starcitizen den de keyif alabileceğini düşünmemdi. Denemeden karar vermeyin istedim.

1998 den beri ciddi anlamda pc oyuncusu olarak şu aralar zar zor oynamaya değer oyun bulan biri olarak starcitizen e zaman ayırabiliyorum. basit bir oyun olsaydı zaten 5 senede çıkartır aslında 10 farklı ama birbirinin kopyası 1.000.000 gezegen yaptık diye salarlardı olur biterdi.

Hocam niyetini anladım eyvallah da, SC konusunda hiç bir şekilde katılamıyorum maalesef, dolandırılıp da kabul etmeyenlere benzettim hatta oyunun konusunda da...

Bi ara deterjan topu mu ne yapıyordu adamlar, dikkat dolandırılıyorsunuz falan diye uyarıyorlar, hayır hayır bilmemkim bey dolandırıcı değildir, ben evin salonunu komple boşalttım, şu kadarlık mal aldım, deterjan topu yapıyorum diye fotoğraf atmış adam. Vah vah dedim..

O yüzden sen gülüp geçebilirsin hocam, ben de gülüp geçiyorum. Hangimiz haklı çıkacak bakalım, ben laflarımı yerim, problem değil, yeter ki çıksın, oha yüzyılın oyunu diyelim. Tüm uzayseverlerin, Tachyon, Freelancer, Darkstar One, Elite, X1-2-3-4, Independence War, Freespace1-2, No Man's Sky vesaire şunu bunu oynamış kitlenin hoşuna gitsin... Ancak çok umudum yok.

• yahu hepi topu 45 usd ye aldığımız bir oyun ne dolandırıcılıkmış arkadaş. Sanırsın ipotek verdik. Son 4 yıldır millet oyunu oynuyor. Bak büyükçe yazıyorum OYUNU OYNUYOR.. Sen daha zaman kimi haklı çıkaracak diyorsun. 10 sene sonra oturup 15 yıldır oyunu oynayan ama yok hocam sen dolandırıldın mı diceksin. Neyse kardeş ben pes ettim.

Hoca yani ben de uzatmayayım diyorum da, oyun "çıkmadı"...

GTA6 bile çıkacak...

Milletin bitmemiş oyunu oynuyor olması, karşımızda bitmiş ürün olduğunu göstermiyor. Oynanabilir, doğrudur, oynanabilir demolar da var, FABLE bekliyoruz mesela. Thief1 var mesela... Bekliyoruz.

20 sene oyun geliştiriyoruz deyip para almaya devam mı edecekler, ben o parayı çöpe attım zaten, bir sürü böyle para verip alıp beğenmediğim, iade edemediğim de oyun vardır, ama kendimi ilk defa bu üründe dolandırılmış hissettim.

Tabi bu benim görüşlerim. İster pes et ister etme de, oyunu kendin veya baban yapmış gibi niye savunma ihtiyacı hissediyorsun ben onu anlamadım ki  

Görüşlerimiz uymuyor, ben böyle düşünmüyorum diyorum, bu kadar basit  Pes edilecek bir durum da yok yani, karşılıklı fikirlerimizi belirttik, kavga etmedik, tartışmadık, ben bu gözle bakıyorum.

Hepimiz temelde aynı şeyleri istiyoruz, bekliyoruz neticede..

İyi oyunlar dilerim  

• Cevap veriyorum çünkü örneklendirmelerin, benzetmelerin ve sözüm ona deneyimlerin biliçli veya değil hatalı. Sanki aylık üyelik yada sürekli para alan bir oyunmuş gibi lanse etmeye çalışıyorsun ama bunu öyle sandığın için yaptığına inanmayı seçiyorum. Bak kardeş bu oyunu 45 usd starterpack alırsın. Sonra yüzlerce saat, muazzam bir uzay deneyimi yaşarsın.Yüzlerce saat oynamışsın zevk almışsın tutup çıkmadı ama bu oyun diye kazıklandım ayağına mı yatacaksın .Oyunu bilmiyorsun, deneyimlememişsin ve oturdun burada yok dolandırıldım yok köprü yok yol.

Pes ediyorum yazmamın nedeni , kuru inadınla olmayanı beyan etmen. Ben babamın oyunu savunmuyorum ( keşke öyle olsaydı Starfield [Ana Konu] ) ben doğruya doğru diyorum. Yıllardır oynamadığın belli olan oyunu , 3-5 oyunu deneyimlemekten aciz ama tıklanma uğrana video çekmiş youtuber lardan dinlersen olacağı budur. Aşağıda benim hesap ve oyuna verdiğim tutar, Dolandırıldım diyip duyorsun at SS , seni bu çileden kurtarayım , alayım oyunu senden ne boyutta dolandırıldaysan artık. Ben mesele 35 usd dolandırılmışım .

Starfield [Ana Konu]

• Donatn kullanıcısına yanıt

Tamam abi tamam, dediğin gibi olsun.

Aylık üyelik gibi falan lanse etmeye çalışmıyorum, ya tamamen yanlış anlıyorsun ya da çarpıtmaya çalışıyorsun, öyle bir şey hiç söylemedim.

Diğer bi tip var, atıp tutuyor hala, ona benzedi, o da böyle kuru ithamlarda bulunuyordu.

Ben ilk PC çıktığından beri oyun oynuyorum neredeyse, DOS'la büyüdük biz.

Yeni nesil gibi Youtube'dan oyun izleyip oyun almaya karar vermem, o noktada da yanılıyorsun.

Olmadıkça saldırıya geçmeye gerek yok. En doğru benim dediğimdir diyorsan o konuda da yanılıyorsun.

Oyun çıkmadı, 10 senedir çıkmadı, ben hala dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum, kişisel görüşümdür, katılır katılmazsın. Hala savunmaya çalışıyorsun, benim inancım bu, daha neyin kavgasını veriyorsun ki anlamadım  

He de geç... Zira ben öyle yapacağım bundan sonrasında, daha da yazmayacağım bu konu hakkında, selametle.

• he..

Starfield [Ana Konu]

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Dostlar Starfield'a Gamepass ile başladım. Oyunun 7. saatinde bazı görsel modlar yükledim ve başarımlar devre dışı kaldı haliyle. Achievement Enabler modu yükledim ama Gamepass versiyonu artık çalışmışıyor sanırım. O yüzden Steam versiyonunu almayı düşünüyorum. Zira Starfield Script Extender (SFSE) modu ve Baka Achievement Enabler modu sadece Steam'de çalışıyor. Steam'de Starfield oynayan arkadaşlardan rica etsem bu modun çalışıp çalışmadığını teyit edebilirler mi veya kullanan biri var mı? Başarımlar benim için önemli. Ayrıca olmazsa olmaz dediğiniz modlar da varsa yazarsanız çok sevinirim.

Hocam selamlar, bu yamanın xbox versiyonu için ben de bir bilgilendirme yapabilirim. Çevirinin yanında yüklenmesi istenilen Türkçe karakter paketini yüklerseniz, oyunda araçtan inemiyorsunuz. Çok uğraştım ama bir çözüm bulamadım. Çözümü bulan olursa paylaşırsa harika olur 🙏🏻

Bizimle birlikte Settled Systems'ı keşfeden herkese teşekkürler. Heyecanla önümüzdeki maceralara bakıyoruz.

Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]x (formerly twitter)
    Bethesda TR (@bethesda_TR) on X
    https://x.com/bethesda_TR/status/1963982176598315157

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Dlc güzel bir indirim alsa da buna da dönüş yapsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

araçtan inmenin çözümü bir yere ışınlanmak

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.