Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: titan1762
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.451
Cevap
127
Favori
149.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim aynı herşey diye dediğim senin dediklerin zaten hocam. GEzegenler aynı, üslerin yeri aynı, hatta üslerde çıkan düşmanların yerleri bile aynı. Bari düşmanlar farklı yerlerden çıksaydı. "Random" olayını üsler ve düşmanlar için hemen hemen hiç yapmamışlar gibi.

Bi de ben ana görev yerine hep yana gittim. O yüzden gezegenlerin, üslerin vs aynı olduklarını oyunun çok başlarında öğrendim Starfield [Ana Konu] KEşke ana göreve gitseymişim ama açık dünya RPG değil mi kardeşim benim gibileri de düşünmeleri gerekli Starfield [Ana Konu] 

Adore fan oyunda ilk karakter yaratırken perkler seçiyorsun ya. Genelde herkes alien dna seçiyor. Health'in daha yüksek oluyor hani. Orada perklerden birinin sonucu olarak çıkıyor. Hangisi hatırlamıyorum. Yani "bu perk şu işe yarıyor ama adore fan kıçından ayrılmaz ha" diyor Starfield [Ana Konu]  2-3 saat sonra da çıkıyor ortaya. İlk gemiye koymuştum, üs kurunca da üsse atadım.

• trancenden kullanıcısına yanıt

Cidden hiç görmemiştim o olayı karakter yaratma esnasında... Bende nerede kaldı bu sarı kafa diye bekliyorum Starfield [Ana Konu] 

• suç bende böyle şahıslarla muhattap olursan böyle olur : )

üzerine sıçrıyor sonra.

• Çektiğimiz fotolar loading ekranında görünüyor diye bir kaç foto çekeyim dedim efsane fotoğraflar çıktı ya resmen wallpaper

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Bahsettiğiniz npc lerin bize bakmamasını sağlayan mod hangisi acaba?

• New Game Plus içeriği için konuşmak istiyorum biraz:

140 saati geçmişim şuan oyunda. Main Quest’i atlayıp 4 kere Unitye gidip döngüyü bitirdim. Bende değişen tek şey verdiği Suit oldu. İnternette okuduğuma göre farklı Constellation varyasyonları gelebilir diyor. Ama henüz hiçbirine rastlamadım. Her seferinde Sarah kapıda karşıladı. Her seferinde bir öncekinden daha güçlü ve farklı temada suit veriyor toplamda 10 çeşitmiş okuduğuma göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda sanki daha az yoldaş var gibi geldi bana. Skyrim de daha çok yoldaş vardı. Loca dışında yoldaş var mı Starfield da?

• nrgls kullanıcısına yanıt
  • Taze taze şunu yazayım phantom liberty oynuyorum şuan prologue bitsede şehire geçsem diye bakıyorum 200 saatlik starfield süremde bu kadar sıkılmamıştım oyunu alta attım konuya bakayım dedim.

Birde starfielddan sonra oynamak çok garip geldi jetpack var sanıyorum boşluktan aşağı düşüyorum üçüncü şahıs kamerasına geçmek için tekeri çeviriyorum silah çıkıyor ama üçüncü şahıs kamerası feci bağımlılık yapmış onu farkettim.

Çöktüde kurtuldum ne sıkıcı konuşmaydı öyle starfieldın temizlik botları bile daha canlı sohbet ediyor.Starfield [Ana Konu] 

Starfield [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpacePirate -- 28 Eylül 2023; 5:8:24 >

Nexusmod'da linki bırakıyorum.

Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]nexus mods :: starfield
    Stop Staring at Me - Less NPC Headtracking (plus CCR)
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/2737
  • SpacePirate kullanıcısına yanıt

70 saat oynadığım halde oyunu daha hiç oynamadığımı fark ettim bunu görünce. Çok teşekkür ederim

Teşekkürler. Modun şu resmi bile gece gece korkuttu :D

Bilindikler dışında favorim Jessamine delikanlı kız aksanıda güzel en faydalı hediyeyide o veriyor. $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpacePirate -- 28 Eylül 2023; 3:30:11 >

ilk bethesda oyunum morrowinddi. zamanında CRT monitörde tnt2 ile oynamaya çalışmıştım. starfield'ın açılış sekansı morrowindi hatırlattı bana ve bu hiç iyi birşey değil. morrowindde bir gemide uyanıp güverteye çıkıp karakter seçtikten sonra biraz ilerleyip karargah gibi biryerde bi dayı ile konuş sınıf oluşturuyorduk. sonra subaydan görev alıp yolumuza gidiyorduk. seçilmiş kişi hesabı. starfield mw'den bile geriye gitmiş. karakter yaratma işini cyberpunkdan araklamışlar ama hikaye anlatımı fersah fersah geride cyberpunkdan. orta 2 terk o derece.

oyunun iyi yaptığı şeyler var ve kötü bir oyun değil. lafı çok uzatmayacağım. ileride modlarla iyi bir sandbox oyunu olur ama tepemi attıran todd denen yavşağın ergen ergen laflar edip beceriksizliklerini örtmeye çalışması. 40 yaşındayım yemezler todd efendi. resmen servis işi çıkartmışın. tes6'yı da aynı basiretsizlikte yaparsa bizzat ağzına sıçmak farz olur

• bu oyun bana göre degil sanırım..

bi tek bana mı oyun çok karışık geldi? daha ilk görevdeyim sanırım.. yanımda bir robot var bana eşlik eden...

daha o robota ne esyası nasıl koyacagım ondan esya nasıl alacagım vs çözemedim doğru dürüst..

ben en iyisi dota 2 ye devam...

Bethesda oyunlarından sonra başka RPG türü oynanmıyor hocam ya. Skyrimden sonra Witcher’dan başlayıp ben de afallamıştım ha Witcher gözümde daha kaliteli bir oyun ama Skyrim’in yaşattıklarını vermedi bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Starfield bitmedi daha ama çöktüğü için steamdan oynayamıyorum güncelleme gelene kadarda cp de dolanayım biraz dedim salmıyorlar oradada. CP nin çökmeside yüksek ihtimal oyun için çıkan sürücüyü kurmamıştım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpacePirate -- 28 Eylül 2023; 12:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bire bir aynı şeyler yaşadım hocam CP77 oynarken Starfield [Ana Konu]  CP77'yide severim son hali çok güzel olmuş ancak elim kolum bağlı gibi hissettim Starfield'dan sonra. Özellikle üçüncü şahıs kamerası ve jetpack eksikliği çok bunalttı beni oynarken. Sadece CP77 oynarken NPC lerin doğal hareketleri ve sansürsüz giyim-kuşamı filan çok iyi geldi muhafazakar Bethesda'dan sonra.

Yer çekimli oyunlara alışmak zaman alacak Starfield [Ana Konu] 

• Companion ların özellikleri gemiye veya karakola ne olarak artı sağlıyor? Mesela pilotluk becerisi iyi olan birini gemiye atayınca ne artısı oluyor anlayamadım

• Oyunun çeşitli atmosferleri çok güzel. Bir de yaşam olan gezegenlerde dereler, akarsular, şelale vs. falan olsa mükemmel olacaktı.

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

Starfield [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.