Şimdi Ara

STARBUCKS'TA PART TIME ÇALIŞMIŞ VEYA HALA ÇALIŞAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
16.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.başlıkta bahsettiğim kişileri bulursak benim ve forumdaki bazı arkadaşların merakları giderilir.

ben kadıköy rıhtım şubesine başvurmuştum ama geri dönmediler.ben ısrarla başka şubelerine başvuracağım ama kafamda bazı sorular var:

*eğltim veriyorlar mı? veriyorlarsa ne kadar sürüyor, nasıl bir eğitim? zor mu, kolay mı?
    *saç veya sakal veya saç+sakal serbest mi?
    *part timeları özellikle üniversitelilerden mi seçiyorlar yoksa lise mezun gidenler var mı?
    *çalışma saatleri mağaza reisiyle hallediliyormuş sanırım.çalışma saatlerinde reis zorluk çıkartıyor mu, yani illa "şu saatlerde geleceksin" diyor mu?
    *sigara olayı nasıl?
    *net maaş ne kadar?

teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Starbucks'ta Part Time Çalışmak

Starbucks, dünya çapında milyonlarca müşteriye hizmet veren önde gelen bir kahve zinciridir. Şirket, part time pozisyonlar da dahil olmak üzere çeşitli çalışma fırsatları sunmaktadır.

Starbucks'ın part time çalışanları, müşterilere mükemmel kahve deneyimi sunmaktan sorumludur. Görevleri arasında şunlar yer alır:

• Müşterilerle etkileşime geçmek ve siparişlerini almak
    • Kahve ve diğer içecekleri hazırlamak
    • Yiyecekleri ısıtmak ve paketlemek
    • Mağazayı temiz ve düzenli tutmak

Starbucks'un part time maaşı, konuma ve deneyime göre değişir. Ancak, genellikle asgari ücretin üzerinde bir saatlik ücret sunar. Şirket ayrıca çalışanlarına aşağıdakiler gibi ek avantajlar sağlar:

• Ücretsiz kahve ve yiyecek
    • Sağlık sigortası (tam zamanlı çalışanlar için)
    • Maaşlı izin

Starbucks'ta part time çalışmak, öğrenciler, ev hanımları ve ek gelir arayan kişiler için harika bir fırsattır. Şirket, esnek çalışma saatleri ve kariyer ilerleme fırsatları sunmaktadır.

Starbucks'ta part time pozisyonuyla ilgileniyorsanız, [web sitesi adresini buraya ekleyin] adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 800den fazla 1000den azdır. caddebostandakinde çalışılmaz çok zor malum atarbucks. starbuckslar part tıme için sana yorucu gelebilir. universite ogrencisi olucagını var sayıyıorum onun yerıne bo koton yada gıyım mağazasında pt çalışşl daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raydric

800den fazla 1000den azdır. caddebostandakinde çalışılmaz çok zor malum atarbucks. starbuckslar part tıme için sana yorucu gelebilir. universite ogrencisi olucagını var sayıyıorum onun yerıne bo koton yada gıyım mağazasında pt çalışşl daha iyi

ben maaşı 600 diye duymuştum hocam part için.

bu sene kısmet olmadı bir sene daha hazırlanıyorum.cep harçlığım da çıksın, babamdan para almıyorum fazla.cep harçlığının yanında şehirdışı yazmam gerekirse birikmiş para olur diyorum.

bir de, haftaiçi dershane veya dershanesiz, beni en az yoracak iş gibime geliyor.haftada 20 saat diyorlar.lcwde 30 saat 550.20 saat yaptırabiliyorsun sanırım ama mayış daha da düşüyor..

• dogru diyon boş duracagına çalış valla.bı bak ama starlara cadde fena dolu patlama sonra
  • konu takip bende düşünüyorum
  • evet nerede starcılar
  • 2 senedir çalışmaktayım full tıme olarak, part ların aldığı maaş 575 civarı artı mağazaya verilen bir hedef ciro var o ciro geçilirse ayın 20 sinde yatan extra bir 100 tl var partlarda 50 tl dir bunun dışında iş yeterince yapılabilir derecede kolaydır fazla zorlanacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _grayder_ -- 6 Ağustos 2012; 14:37:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazman38

2 senedir çalışmaktayım caddebostan mağazasındayım full tıme olarak, part ların aldığı maaş 575 civarı artı mağazaya verilen bir hedef ciro var o ciro geçilirse ayın 20 sinde yatan extra bir 100 tl var partlarda 50 tl dir bunun dışında iş yeterince yapılabilir derecede kolaydır fazla zorlanacağını düşünmüyorum

hocam sorulara tek tek cevap yazarsan çok sevinirim.gerçekten önemli
  • quote:

2 senedir çalışmaktayım caddebostan mağazasındayım full tıme olarak, part ların aldığı maaş 575 civarı artı mağazaya verilen bir hedef ciro var o ciro geçilirse ayın 20 sinde yatan extra bir 100 tl var partlarda 50 tl dir bunun dışında iş yeterince yapılabilir derecede kolaydır fazla zorlanacağını düşünmüyorum

Hocam ben bu sene üniversiteye yeni başlayacağım , yaş sıkıntısı olmaz degil mı başvursam ? Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

quote:

Hocam ben bu sene üniversiteye yeni başlayacağım , yaş sıkıntısı olmaz degil mı başvursam ? Şimdiden teşekkürler

18'e girmedin mi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

*eğltim veriyorlar mı? veriyorlarsa ne kadar sürüyor, nasıl bir eğitim? zor mu, kolay mı?
    *part timeları özellikle üniversitelilerden mi seçiyorlar yoksa lise mezun gidenler var mı?
    *çalışma saatleri mağaza reisiyle hallediliyormuş sanırım.çalışma saatlerinde reis zorluk çıkartıyor mu, yani illa "şu saatlerde gelecEksin" diyor mu?
    *sigara olayı nasıl?
    *net maaş ne kadar?

eğitim var ama şöyle başladıktan 1 ay sonra 2 3 kere gittiğin bir eğitim var çok çok gereksiz sayılır bunun dışında başlarken belli istasyonlar var hepsini yavaş yavaş görüp çalışıyosun ordakiler zaten yardımcı olucaklardır.

kirli sakal yasak ama top sakal keçi sakal gibi şekiller serbesttir

18 in üzerinde olup herhangi bir okulda olman part olman için gerekli bir sebeptir

saat konusunda vardiya tamamen müdüre bağlıdır örneğin bizim müdür vardiyayı hazırlarken partlara soruyor hangi gün okul var ne zaman izin yapmak istiyorsun diye yani açıkcası o haftaki şiftini part kimse yazıyor istediği gibi oluyor bir nevi o anki vardiyanı sen yapıyorsun gibi bişey ama bu tamamen müdüre bağlı her müdür öyle değildir

sigara içersin içmezsin sana kalmış 1 saat molan var ilk 45 i yemek sonra kalan 15 dk da ayrı bir molan var günde 2 tane içecek alma hakkın var tamemen ücretsizdir ve sıcak soğuk farketmez

net maaş en fazla 550 yada 575 olması lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

*çalışma saatleri mağaza reisiyle hallediliyormuş sanırım.çalışma saatlerinde reis zorluk çıkartıyor mu, yani illa "şu saatlerde gelecEksin" diyor mu?
    *sigara olayı nasıl?
    *net maaş ne kadar?

eğitim var ama şöyle başladıktan 1 ay sonra 2 3 kere gittiğin bir eğitim var çok çok gereksiz sayılır bunun dışında başlarken belli istasyonlar var hepsini yavaş yavaş görüp çalışıyosun ordakiler zaten yardımcı olucaklardır.

kirli sakal yasak ama top sakal keçi sakal gibi şekiller serbesttir

18 in üzerinde olup herhangi bir okulda olman part olman için gerekli bir sebeptir

saat konusunda vardiya tamamen müdüre bağlıdır örneğin bizim müdür vardiyayı hazırlarken partlara soruyor hangi gün okul var ne zaman izin yapmak istiyorsun diye yani açıkcası o haftaki şiftini part kimse yazıyor istediği gibi oluyor bir nevi o anki vardiyanı sen yapıyorsun gibi bişey ama bu tamamen müdüre bağlı her müdür öyle değildir

sigara içersin içmezsin sana kalmış 1 saat molan var ilk 45 i yemek sonra kalan 15 dk da ayrı bir molan var günde 2 tane içecek alma hakkın var tamemen ücretsizdir ve sıcak soğuk farketmez

net maaş en fazla 550 yada 575 olması lazım

hocam çok teşekkürler ben sınava tekrar hazırlanıyorum o zaman giremiyorum sanırım

• selamlar acaba starbucks'a girerken bir sözleşme imzalatıyorlar mı? yani belirli bir süre çalışma taahhütü gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.