Şimdi Ara

THY Teknik'de çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda THY Teknik'de çalışan var mı? Sormak istediğim bir kaç soru var.

• soruları alalım. Ben staj yaptım 1 yıl ve birçok teknisyen tanıdığım var.
  • Ben THY Tekniğin sınavlarına ve mülakatına katılıp hepsini geçtim. Bu ay içerisinde 6 aylık eğitim başlayacak. Eğitimden sonra kısmetse işbaşı yapacağım. Benim aklıma takılan sorular şu şekilde;

1- Ben MYO Makine Teknikeriyim. THY Teknik'de ben ve benim gibi arkadaşlar Uçak Bölümü mezunu arkadaşlarala aynı statüde aynı işimi yapacak yoksa çok bariz farklar olacak mı? Bu farklara maaş da dahil.

2- Modül sınavlarına katılma şansımız olacak mı? Bütün modülleri başarıyla geçtikten sonra lisans alabilecek miyiz?

Bilgilerini benimle baylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thytechnic-_- -- 3 Kasım 2010; 12:03:26 >
  • Çalışma aynı şartlarda olur. Ama uçak mezunları ön atelyelerde çalışırken, makine motor mezunları oturdukları yerde gelen kompanentleri tamir edip yollarlar. Uçağa gitmez masada çalışırlar. Yapısal gibi ön atelyelerde teknisyenler biraz daha fazla maaş alır arka atelyelere göre, (150 - 200 falan)

Sınavlara tabiiki katılabilirsiniz, ama Thy için modülleri vermek önemli değil pek. Kendileride söylüyor,(mülakat yapan insanlar bizim okula geldi adam söylüyor bizim için aynıdır lisanslı lisanssız.) lisanslı teknisyenlerin olmasından pek hoşlanmıyorlar...

Mng gibi firmalarda daha çok işinize yarayacaktır lisans.
  • Zaten benim gözlemlediğim izlenimlere göre, lisansını alan başka bir yere gitmeye çalışıyor. Lisans aldıktan sonra diğer firmalarda şartlar biraz daha iyileştiriliyor gibi.
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.