Şimdi Ara

Casper'da Çalışan Yada Tanıdığı Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kısmetse ben 1 ay sonra Casper'da işe başlayacağım.Şu an hali hazırda bir işim var fakat maaşları düşüktü.bu yüzden casper'a başvuru yapmıştım.evrakları tamamlayıp iş başı yapabileceğimi söylediler..fakat gelgörki şimdi ki işyerim maaşıma zam yaptı.450 ytl'ydi 550 oldu.bu maaşla birlikte şartlar şu şekilde oldu

+Çalışma Saatleri

sabah 9 akşam 6
    cumartesi saat 4'e kadar
    Pazar gün tam tatil

+Yemek
    +Yol
    +Sigorta

Fakat casper'da bana sadece maaşlar söyledi.O'da Asgari ücret+primler.Israrla diğer şartları sormama rağmen bilgi vermediler.bende daha işe girmeden fazla göze batmamak için daha üstelemedim.Bu yüzden başlığı açtım.Kardeşimin dediği kadarıyla primlerle beraber 600 ytl'ye gelirmiş maaşım.Fakat benim için maaş kadar çalışma vakitleride önemli.kursum,sosyal aktivitelerim vs..var.Fakat Casper gibi devanlı büyüyen bir firmaya girmek iş değiştirmemin başlıca nedenidir.Acaba Casper'da ki çalışma saatleri,aylık ortalama maaşı,diğer hakları bana söyleyebilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper'da Çalışan Yada Tanıdığı Olan Var mı?

Casper, artan popülaritesi ve başarısıyla dikkat çeken bir online yatak markasıdır. Pek çok kişi, Casper'da çalışmayı veya orada tanıdığı kişilerden bilgi edinmeyi merak etmektedir.

Casper Çalışan Yorumları

Casper'da çalışan kişilerin yorumları, şirket hakkında değerli bilgiler sağlayabilir. Çevrimiçi platformlarda ve inceleme sitelerinde yapılan yorumların incelenmesi, çalışma ortamı, maaşlar ve genel memnuniyet hakkında fikir verebilir.

Casper Maaşları

Casper'da maaşlar pozisyon, deneyim ve performansa göre değişmektedir. Glassdoor gibi sitelerde yer alan verilere göre, Casper çalışanlarının maaşları sektör ortalamalarına benzer veya üstündedir. Ancak, gerçek maaşlar bireysel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Diğer Bilgiler

Casper'da çalışmayı veya tanıdıklarınız varsa, onlardan şirket kültürü, çalışma koşulları ve kariyer fırsatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu içgörüler, Casper'da çalışmayı düşünüyorsanız bilinçli kararlar vermenize yardımcı olabilir.

Ek olarak, Casper'ın resmi web sitesi, çalışma ortamları ve kariyer fırsatları hakkında daha fazla bilgi içerebilir.

Sonuç olarak, Casper'da çalışmayı veya tanıdığınız kişilerden bilgi edinmeyi düşünüyorsanız, çalışan yorumlarını inceleyin, maaş aralıklarını araştırın ve daha fazla bilgi için Casper'la doğrudan iletişime geçin. Bu adımlar, Casper'ın sizin için doğru kariyer seçeneği olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne olarak giriyosun merak ettim
  • çalışmanı tavsiye ederim ama ücret konusunda bilgiveremem çünki bilmiyorum ama yeni taşındaığı binayı filan gezdim ve haftada 2 3 gün orada oluyorum üretimi teknik servisi filan çok iyi alıştımmı yormaz yorucu bir işde değilçalışma saatlerin dediği gibi satış temsilcisimi olucaksın yoksa üretimde filanmı
  • arkadaşlar satış'da çalışacağım.büyük ihtimal go.ld bilgisayar yada öyle casper standı olan bir yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 24 Eylül 2007; 11:45:46 >
  • up!
  • Casperda çalıştım teknik servis olarak ama satış elemenlarına ne kadar veriyorlar onun bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.