Şimdi Ara

Tuzla Askeri Kamp ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yazın 10 günlüğüne askeri kampa gidiyoruz. Yorumlara bakarsam güzel bir yer. Aranızda hiç giden varmı yada Tuzla'da oturan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tuzla Askeri Kampı: Ziyaret Rehberi

Tuzla Askeri Kampı, İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir dinlenme tesisidir. Kamp, tarihi atmosferi ve modern olanakları ile ün kazanmıştır.

Kimler Tuzla Askeri Kampı'na Girebilir?

Kamp, sadece Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve ailelerine açıktır. Dışarıdan ziyaretçiler, özel izin alarak giriş sağlayabilirler.

Tuzla Askeri Kampı Yorumları

Kamp, ziyaretçiler tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Yorumlarda tesislerin temizliği, huzurlu ortamı ve cana yakın personeli övülmektedir.

Tuzla Askeri Kampı Havuz Fiyatları

Kampta 2 adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz fiyatları, sezona ve hafta sonu olup olmadığına göre değişmektedir. Güncel fiyat bilgileri için kamp yönetimi ile iletişime geçmenizi öneririz.

Tuzla Piyade Okulu Dinlenme Kampı Yorumları

Tuzla Piyade Okulu Dinlenme Kampı, Tuzla Askeri Kampı'nın bir parçasıdır. Kamp hakkında yapılan yorumlar genellikle olumludur ve ziyaretçiler dinlendirici atmosferini, yeşil alanlarını ve spor tesislerini beğenmektedir.

Tuzla Piyade Okulu Dinlenme Kampı

Tuzla Piyade Okulu Dinlenme Kampı, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve aileleri için konaklama, yemek ve eğlence hizmetleri sunmaktadır. Kampta çeşitli spor tesisleri, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır.

Tuzla Askeri Kampı

Tuzla Askeri Kampı, İstanbul'da dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Kampın tarihi dokusu, modern olanakları ve huzurlu ortamı, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

Beyler yazın 10 günlüğüne askeri kampa gidiyoruz. Yorumlara bakarsam güzel bir yer. Aranızda hiç giden varmı yada Tuzla'da oturan ?

Havuzu güzel ama çok kalabalık oluyor özellikle Cumartesi Pazar. Onun dışında denize gireceğim diye gelmeyin, deniz kötü. Birde geçen hortum oldu burada, kampta bar falan yıkıldı. Yenilediler mi bilmiyorum. Mantıcı falan var. Klasik askeri kamp dediğim gibi denizi dışında sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Denizi ne gibi kötü acaba, kirlimi ?
  • Tuzlada tersaneler var ve denizine girilmez, baya kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ'nün Denizcilik Fakültesi'ne mi gidiyorsun?

• quote:

Denizi ne gibi kötü acaba, kirlimi ?

Alttaki arkadaş söylemiş Tersanlerden dolayı aşırı kirli. Boğazınız su kaçsa hasta olursunuz o derece yani. Siz nereden geleceksiniz?
  • bende izmir fumuldurdeki askeri kampta yapmistim askerligimi saswce asker yakinlari girebiliyordu yine bu sekildei giris burayada

• Bilgizayarcı kullanıcısına yanıt
    keşke aksaza gitseydiniz
  • Zaten askeri kampa asker ve yakınları girebilir. Adı üstüne askeri kamp
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Balıkesirdeyiz. Bu sene değişiklik olsun diye orayı yazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Zaten askeri kampa asker ve yakınları girebilir. Adı üstüne askeri kamp

ısletmeler ozelestırılıyordu dedım belkı sıvıllere acılmıstır

• O iş olmadı, mantık olarak olmaz zaten. Elin haydutu askeri kampa mı girecek?
  • Kirli falab değil knk tersane tarafları pis doğru ama. Ben tuzla dayim

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ben de Tuzla'da yaşıyorum. Bu kirlilik maddesel olarak. Tahlilleri bir tanıdığımız yapıyor Deniz Harp Okulu'nda. Zaten Askeri Kamp DHO'nun dibinde.

Aa WISDOM :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 26 Haziran 2014; 15:05:28 >
  • quote:

Ben de Tuzla'da yaşıyorum. Bu kirlilik maddesel olarak. Tahlilleri bir tanıdığımız yapıyor Deniz Harp Okulu'nda. Zaten Askeri Kamp DHO'nun dibinde.

Yüzülmeyecek kadar kötü mü ?
  • Deniz harp okulu mu ? 5 yıl oturdum. Bir on yıl önce :) güzel yer ama deniz taşlıktı bilmiyorum şuan nasıl.
  • quote:

quote:

Yüzülmeyecek kadar kötü mü ?

Bak bana deseler "Bu denize girer misin?" diye ben hayır derim. Ama senin kararın pekte kötü sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.