Şimdi Ara

Starbucks'ta ne içilir, nasıl oturulur, nasıl davranılır? Bilenler hele bi toplaşın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
9
Favori
62.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi, aramızda çoğı kişi (bende dahil ) gerek starbucks, gerekse gloria jeans'de ne içeceğini, ne kadar ödeyeceğini bilmiyor. Aramızda daha önce gitmiş ve hala gitmekte olan arkadaşlar varsa, bi zahmet önerilerini ve ne kadar fiyat olduklarını bi yazarsa çok iyi olur. Belki hiç gitmeyeceğim ama en azından bi ihtimal gidersem doğru düzgün bişey içelim değil mi? Hadi önerileri bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 10 Ekim 2011; 15:41:29 >

Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
  • Recep ivedik gibi davran
    Kahve dünyasını çok beğeniyorum ben, hiç değilse beklemıyorsun falan ne bılım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obama_TR -- 10 Ekim 2011; 15:50:08 >
  • haftada 1gidiyorum.ama sadece çay için :D çayın fiyatı 2 tl 75 kuruş :D siyah çay-naneli çay-yeşil cay-birüsrü çeşit var.diğer cafelerde içsek 2tl bardak cay burda 3 cay bardağı toplamı kahve veriyorlar ama fiyatıda 2.75 kuruş :D gayette iyi yani
    diğer kahveler biraz pahalı
    white mocha-caramel sos-mentol şurubu orta boy 11 tl falan
    frappucino karamelli çikolatalı sade şeklinde çeşitleri var onlarda 8tl den başlıyor.
    cafe latte var sıcak soğuk şeklince onlarda 9-10 tl den başlıyor :D
  • öncelikle ilk kural mekana moonwalk yaparak gireceksin ki bunu zaten biliyorsundur sonra 2. kural türkçe konuşmayacaksın ingilizce sipariş vereceksin 3. kural ise giyim kuralı mutlaka bir gömlek giyip gömleğin üstüne hırka ama hırkayı giymeyeceksin hırkayı omuzlarına atacaksın sonra varsa yanında notebook götürüp kahveni içerken notebook ile internetde havalı bi şekilde takılacaksın hadi bakalım sana güveniyoruz.

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi, aramızda çoğı kişi (bende dahil ) gerek starbucks, gerekse gloria jeans'de ne içeceğini, ne kadar ödeyeceğini bilmiyor. Aramızda daha önce gitmiş ve hala gitmekte olan arkadaşlar varsa, bi zahmet önerilerini ve ne kadar fiyat olduklarını bi yazarsa çok iyi olur. Belki hiç gitmeyeceğim ama en azından bi ihtimal gidersem doğru düzgün bişey içelim değil mi? Hadi önerileri bekliyorum arkadaşlar.

Berbat bir yer sakın gitme bro.Kahveye 10 lira veriyorsun yemin ediyorum nescafe bin basar starbucks kahvesine o kadar berbat...En iyisi sıtarbaksa yanında birsürü nescafe ile gidip ergenlerin gözlerinin içine baka baka bardaklarca kahve içmek

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

öncelikle ilk kural mekana moonwalk yaparak gireceksin ki bunu zaten biliyorsundur sonra 2. kural türkçe konuşmayacaksın ingilizce sipariş vereceksin 3. kural ise giyim kuralı mutlaka bir gömlek giyip gömleğin üstüne hırka ama hırkayı giymeyeceksin hırkayı omuzlarına atacaksın sonra varsa yanında notebook götürüp kahveni içerken notebook ile internetde havalı bi şekilde takılacaksın hadi bakalım sana güveniyoruz.

Neden oldugunu bilmedigim şekilde chuLLsuZ adlı hesabıma giremiyorum.En az 10 kez parola sıfırladım fakat bulunamıyor.Ama mesajlarıma baktıgımda banlı falan gözükmüyorum.Bana yardım edin!
  • White chocolate mocha..

Orijinalden alıntı: I need $

öncelikle ilk kural mekana moonwalk yaparak gireceksin ki bunu zaten biliyorsundur sonra 2. kural türkçe konuşmayacaksın ingilizce sipariş vereceksin 3. kural ise giyim kuralı mutlaka bir gömlek giyip gömleğin üstüne hırka ama hırkayı giymeyeceksin hırkayı omuzlarına atacaksın sonra varsa yanında notebook götürüp kahveni içerken notebook ile internetde havalı bi şekilde takılacaksın hadi bakalım sana güveniyoruz.

Bravo olay budur dağılın

sıcak kahveler

latte
    cappuccino
    caramel macchiato (makiyato okunur)
    espresso
    caffe americano
    white chocolate mocha
    caffe mocha
    günün filtre kahvesi (her mağazada günün kahvesi değişkenlik gösterebilir)
    son olarak Türk kahvesi

latte: içinde espresso ve buhar çubuguyla ısıtılmış süt var (istersen içine extra şurup ekletebilirsin. almond, hazelnut vb gibi)
    cappuccino: latte'den tek farkı üzerinde bolca köpük var
    caramel macchiato: içinde vanilyalı tatlandırıcıdan var. sonra süt ilave ediyorlar. üzerine süt köpüğü ekleyip, süt köpüğünün içine isteğe göre 1 ya da 2 shot (espresso bardağı) espresso ilave edip, üzerine caramel drizzle ekliyorlar
    espresso:çok yoğun bir kahvedir. starbucks'ın değişik kahvelerinden, o gün espresso makinesine hangi kahveyi koydularsa o kahveden yapılıyor. çok küçük bir bardakta verilir. dileyen yanında aynı bardaktan olmak kaydıyla süt de alabilir.
    caffe americano:espressonun üstüne (bardağın boyutuna göre) sıcak su ilave ediyorlar
    white chocolate mocha: beyaz çikolatanın içine espresso döküp karıştırıyorlar. sonra içine süt ilave edip üstüne krema sıkıyorlar
    caffe mocha: beyaz çikolata yerine normal çikolata sosu eklenerek yapılıyor. geri kalanı white chocolate mocha ile aynı
    günün filtre kahvesi: colombia shuttle'da (filtre kahve makinesi) hangi kahve varsa, yarı yarıya sıcak su ekleyerek servis ediyorlar
    Türk kahvesini de normal Türk kahvesi makinesinde pişiriyorlar

gelelim soğuk içeceklere; soğuk içecekler buzlu kahveler ve frappuccino diye 2 şekile ayrılmakta.buzlu kahveler;

buzlu caffe latte
    buzlu caffe mocha
    buzlu caffe americano ve buzlu caramel macchiato şeklinde. bunlarda sıcak versiyonları ile aynı malzemeler içermekte. sadece buz ve soğuk süt ile yapılmakta.

frappuccinolar ise;

-coffee
    -caramel
    -mocha
    -espresso
    -vanilla
    -chocolate ve java chip olmak üzere 7 ayrı şekilde yapılıyor:

frappuccinolarda buzlar blendırdan geçirilir.

bardak boyları tall, grande ve venti şeklindedir. (küçük, orta, büyük)

ayrıca yiyecekleride güzeldir.

starbucks brownie (ısıtılırsa çok daha iyi olur. istemen gerekli yoksa soğuk verirler)
    brownie cheesecake: bu da çok iyidir.
    limonlu chesecake: çikolata yerine üstünde limon sosu bulunmakta
    bella vista, biraz tadı ekşimsi bir pasta türü
    mozaik pastası güzeldir.
    mozaik kek, limonlu kek, havuçlu ve kepekli olmak üzere kek çeşitleri bulunmakta

bunların dışında sandviçleri de bulunmakta

fiesta güzeldir. tavuklu ve mantarlı bir sandviçtir.
    hindili olduğu gibi peynirli sandviçleride bulunmaktadır.

ve daha birçok tuzlu ürünleride bulunmaktadır.. starbucks keyif yeridir.. istanbul bebek şubesi favorimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen-Ra -- 10 Ekim 2011; 16:11:57 >

• Ne içeceğini bilmiyorsan birinden tavsiye alabilirsin.

Orada kendin gibi davran hiç cool olmaya çalışma kimsenin kimseden haberi yok zaten.

Ekleme Starbucks yerine Kahve Dünyasına gidebilirsin Starbucksdan kat kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary- -- 10 Ekim 2011; 16:18:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • valla ben oturmam starcucksta. bi karamelli buzlu kahvesi var alıp çıkarım arabada içerim mis gibin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.