Şimdi Ara

Adana -Baraj Yolu Civarı- Adam Gibi Kafe Yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla oturup bir iki saat sohbet edebileceğimiz, arada çay içip belki tavla atabileceğimiz bir yer yok mu özellikle Baraj Yolu civarında ya da başka bir yerde...

Ankarada Karanfildeki gibi kafe kültürü yok galiba Adanada... Bir Duygu Kafe var meşhur ama ona da kalabalıktan girmek istemiyor insan.

Var mı önerebileceğiniz bir yer.
    Belki vardır ama ikinci katta falandır, göremiyoruzdur... Arkadaşlarla kaç kere turladık baraj yolunu ama hiç göremedik .

• olmazmı bee duygunun karşısında şehri bahçe var hem ortam iyi hem fiyatlar iyi orayı tavsie ederim veya beyazevlerde kanal üzerinde çingene var gayet kaliteli mekan üstelik nargilesi gerçekten çok iyi tripten çok daha iyi bir mekan yapmışlar adamlar. bence sen barajyolunu pek iyi bakmadan gezmişsin gece gideceksen çok iyi barlar gündüz gideceksen çok iyi kafeler var mesela geçe olarak iş bankasının karşısında nargile bar var veya braz gerisinde taboo var bodrum kafe var, foodstation restorantın son katı var.tabiki gazipaşadaki gibi çok fazla yer yok ama baraj yolundada pek çok yer var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 29 Kasım 2010; 20:06:17 >
  • karı kıza asılmayın indirirler söyleyim. cafe olarakta b.yolunda arkadasın dediği cafeler güzel yerler. oraları ara bul
  • Karı kıza asılmak değil de kız arkadaşla gitmek olabilir mesela ...

Hem gece giderim ama bar değil hem de kafe olsun istiyorum... Şehri bahçeye uğrayabiliriz..Teşekkürler tavsiye için... Çingeneyi de deneriz sonra olmazsa... Öğrenci işi olacak ama kalabalık olmayan bir yer olsa çok daha güzel olur... Başbaşa kalmak isteyebilir insan ...

Yine de Karanfil sokaktaki o ortamları bulmaktan umudu kestim ...
    Peki tavla oynayabileceğimiz yer var mı ? tavla -çay
  • hiç uğraşma baba al yengeyi barajyolunda fırat dönere götür 10 numara :D

şaka bi yana güzel kafe arıyorsan Gazi paşaya git bi turla hosuna giden bi yer beğen sonra yengeyi oraya götür. ben cafe olarak sadece Reşatbeyde Dilan kafe var oraya takılıyorum ortam olarak on numara :) arkadaşlarla gideriz veya başbasa kız arkadasla fln iyi ama bilmem hosuna gidermi bu arada nargileside güzel :)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 29 Kasım 2010; 20:33:20 >
  • Nargile içemem muhtelemen yengeniz de izin vermez zaten

Bi ara bi yerde yemek yedik, sakin bi yerdi ama orda da yemek bitince kalktık... bi çay içebilecek yer değil sonuçta iskenderun usulü dönerci ...

Benim aradığım çay içilen kafe yani aslında Ama bir iki saat oturabileceğimiz bir yer olmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.