Şimdi Ara

Starbucks nedir? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende ekliyeyim

geçen sene 2. kez gittim gelen tipler fiyasko zaten

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

yazıyı okumadım ama neler yazdığını tahmin ediyorum,cebimde param var alırım sevgilimi otururum sana giren çıkan ne? Yeri gelir alırım arkadaşlarımı oturur çay ocağından çayımızı da içeriz,ayrıca Starbucks'ın kahvelerini beğeniyorum

Bir yazıyı okumadan onun hakkında yorum yapmak bana ironik geliyor.

Bana normal geliyor

Beyefendi o zaman sizinle tartışmaya bile gerek yok, iyi günler.

Orijinalden alıntı: cihankrk

Neden konu dışı özel ?

1- Konu Dışı'nda doğru düzgün tartışma yapılamıyor çok cıvıyor.

2- Konu Dışı'ndan uzaklaştırmam var
    Ben starbucks'a vereceğim bir fincan kahve parasına evime 1 kg Türk kahvesi alırım arkadaşlarımla balkonda oturup nargile ve Türk kahvesi keyfi yaparım...
    Starbucks'da kız arkadaşına rahatça sarılma meselesine gelince gün gelir sizin de kız kardeşinize veya kızınıza başka erkeklerin sarılacağını unutmayın...

Orijinalden alıntı: kimone

Konu sayesinde
    Bedava internet için starbucks'a gidenleride öğrenmiş olduk halbuki orada vereceği bir fincan kahve parasına cep telefonuna 1 ay süreyle kullanabileceği sınırsız internet paketleri var...
    Ben starbucks'a vereceğim bir fincan kahve parasına evime 1 kg Türk kahvesi alırım arkadaşlarımla balkonda oturup nargile ve Türk kahvesi keyfi yaparım...
    Starbucks'da kız arkadaşına rahatça sarılma meselesine gelince gün gelir sizin de kız kardeşinize veya kızınıza başka erkeklerin sarılacağını unutmayın...

Değerli piyade abim çok güzel dedin nargile + Türk kahvesi.

Orijinalden alıntı: smylmzr

Yahudiye sormuşlar 10 altının olsa ne yaparsın diye. 1 tanesiyle iş kurar, 9'uyla reklam yaparım demiş.
    Tam bizlik bir söz marka takıntımız zirve yapmış durumda cool olmak, faceden tvitırdan bildirim yapmak. İşimiz gücümüz gösteriş

Bu lafı geçen gün birinin yazdığına göre de Sabancı söylemişti

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Mehmet efendi parayla troll tutuyormus

Çok yerinde bir yorum olmuş
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • @Seraphine
    Hiç gitmedim. Milkshake satılıyor mu? Kahve dünyasında milkshake içmeyi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 28 Temmuz 2013; 12:43:34 >

Orijinalden alıntı: Lwd

@Seraphine
    Hiç gitmedim. Milkshake satılıyor mu? Kahve dünyasında milkshake içmeyi seviyorum.

Frappucino dedikleri aslında milkshake diyebiliriz.
    Tüm içecek listesine buradan bakabilirsin
    Yalnız çileklisi filan da var ama bu listede göremedim. Eksikler olabilir

http://www.starbucks.com.tr/menu-list/beverage-list
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Yaşasın Tam Bağımsız Kuru Kahveci Mehmet Efendi

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

starbuckstaki kahveyi yapabilir misin? hayır.

papatya çay ocağında kız arkadaşına sarılabilir misin? hayır

dostlar kıraathanesinde ücresiz wi-fi'den yarım kalmış işini tamamlayabilir misin? hayır

Ayrıca para konusuna gelirsek, hergün sigaraya 8 lira verceğime, haftada 1 güzel ortamdaki nefis kahveye 8 lira veririm..

+1
  • Zaten starbucks bir tek Türkiye'de var ya.

Orijinalden alıntı: kimone

Konu sayesinde
    Bedava internet için starbucks'a gidenleride öğrenmiş olduk halbuki orada vereceği bir fincan kahve parasına cep telefonuna 1 ay süreyle kullanabileceği sınırsız internet paketleri var...

Niye 2sinden birini mi yapmak zorundayız 2sini de yapamıyor muyuz? sabah kız arkadaşın ile Starbucks'da kahveni iç yada işin olduğunda al Laptop'ın ile yap işini,akşamda arkadaşın ile nargile eşliğinde Türk kahveni yudumla , çok boş bir yorum olmuş ayrıca laptop a da mı internet paketi yükleniyor? hayır yükleniyorsa söyle bilelim yani...

Tamam ileride kız evladın olursa onu eve tıkarsın, erkekler ile görüştürmezsin,yaşı gelince görücü usulü yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 28 Temmuz 2013; 16:07:51 >

• Aynısını ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider mi lafı gibi olmuş
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.