Şimdi Ara

Starbucks nedir? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Orhun

Rakiplerinin bir çoğundan daha güzel olması starbukcs'ın şık ve lüks olduğunun kanıtı değildir. Sadece aynı sektörde hizmet verenlerin bir çoğundan daha iyi bir dekorasyona sahip olduğunun kanıtıdır. Nadir şubeleri şık ve lüks o da bir yere kadar. Bu şubeler dışında kalanlar ki çoğunluk, genel anlamda şıklığı ve lükslüğü yansıtan yerler değildir.

Haklısınız hocam, teşekkürler yorumunuz için.
  • Bir kahve rüyasında örneğin Türk kahvesi 4.5 lira Starbucks'ta 4 lira. Osmanlı Kahvecisine gidersin bir fincan kahve 5 liraya gelir. Starbucksta Orta boy frappucino alırsın 8 lira ama 3 fincan kahveden belki de daha çoktur. Wi-fi'ı vardır. Ortamı sakindir. Ergenler bulunmaz. Saatlerce arkadaşlarınla takılır, sohbet edebilirsin. Hiçbir şey alma, kimse gelip niye burada oturuyorsun demez.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Guzel diyor herkes bu kadar insan dediğine göre doğrudur ama pahalı be dogrusu hic canım vermek istemez zaten kahve sevmiyorum 2 ayda 3 ayda belki 1 kez icerim tabi verene birsey diyemem dileyen dilediği gibi parasını harcar isterse burusturup çöpe atar arkadas okadar elestirmis ne demek istediğini anladım kimse yormasın kendini bizim insanimiz süslü kaliteli seyleri sever cogu insan sever kazık da olsa bu boyle kimse degistiremez iyi yapıyorsa ozaman hakkını vereceksin sende parası olan gider icer olmayanda gider kahvede yudumlar ama ben okadar para verme tarafı degilim o ayrı tabi verene de verme demiyom

bir yerde çok güzel söyledin kardeşim bizim insanımız süslü şeyleri sever en kötü şeyi süslesen çok sever bayılır örnekte olduğu gibi kazığın adını latte koymuşlarda haberimiz yok :D neyse dileyen istediğini yapar bir engellemeyok gezicilerede kapatması çok iyi olmuş :) o yönden tuttum :)

• gelin bizim kıraathaneye sizede bi çay ısmarlıyım söğüt bilecik

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir kahve rüyasında örneğin Türk kahvesi 4.5 lira Starbucks'ta 4 lira. Osmanlı Kahvecisine gidersin bir fincan kahve 5 liraya gelir. Starbucksta Orta boy frappucino alırsın 8 lira ama 3 fincan kahveden belki de daha çoktur. Wi-fi'ı vardır. Ortamı sakindir. Ergenler bulunmaz. Saatlerce arkadaşlarınla takılır, sohbet edebilirsin. Hiçbir şey alma, kimse gelip niye burada oturuyorsun demez.

Aslında böyle yorumlar daha anlamlı, bakıyorum da diğerlerine "yok fakirsin" bilmem ne.

Mesela gidip başka bir kahvecide Türk kahvesi içebilirim daha çok paraya ama kimse de Starbucks tercih etmiyor diye kimse fakir diyemez, saçmalık olur.

Boş işler.

iPhone 5 64 GB White
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.