Şimdi Ara

Starbucks nedir? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben seviyorum.Parasını vereyim de sen de gel bir gün kahvesini iç.Karnını da doyurursun hem.

Orijinalden alıntı: frozenic

Ben seviyorum.Parasını vereyim de sen de gel bir gün kahvesini iç.Karnını da doyurursun hem.

En fazla 13

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

Ben seviyorum.Parasını vereyim de sen de gel bir gün kahvesini iç.Karnını da doyurursun hem.

En fazla 13

12

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

En fazla 13

Yanlış bildin 2.5

Ama kahve, kıraathane deyince benim de aklıma, işsiz güçsüz, kültürsüz, cahil, akşama kadar okey batak oynayan, aile hayatından habersiz, iğrenç pala bıyıklı göbekli klişe kıro adamlar geliyor.

Görmek istedigini görürsün. Starbucks'ın %50'si senin bahsettigin tiplerden olusuyor, ama kahvelerin %80'i benim bahsettigim tiplerden olusuyor.

Starbucks'ta iş görüşmesi yapanlar da var. Öğle tatilinde çalışanlarıyla gelen patronlar da var. Anneyle bebeği de geliyor, sevgilisi de geliyor, öğrencisi de. Bu kitlenin kaçı kahveye gidebilir ?
  • Starbucks adanadaki gezi direnişçilerine kapısını kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranan bir yerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucks a bu yürüyüşler sırasında takındığı tavırdan dolayı ben de gitmiyorum artık o ayrı mesele ama starbucks ın özelliği sadece kahvesi değildir, en azından bu ülkede öyle değildir, bu tarz yerlerden çok kıraathane tarzı yerlere giden gitmiş olan biriyim, starbucks ta akşama kadar hiçbir şey almadan otur hiçbir garson 2 dakikada bir gelip taciz etmez, mekan yerleri genelde nezih düzgün yerlerdir insanları öküz olmaz, hiçbir kıraathane de iş görüşmesi yapamazsın, varsa sınavın ona çalışamazsın, olurda internet bağlantısı vardır saatlerce bir tek şey içip onu kullanamazsın, koltukları rahat değildir, ama en temel noktada sürekli abi çay veriyim diye başına üşüşen biri olmaz, starbucksta belki 8 tl verirsin 2 liralık şeye ama sadece onu içersin, kıraathanede istemediğin halde sürekli önüne koyan çaylarla hesap zaten bir şekilde yaklaşır o miktara
  • Guzel diyor herkes bu kadar insan dediğine göre doğrudur ama pahalı be dogrusu hic canım vermek istemez zaten kahve sevmiyorum 2 ayda 3 ayda belki 1 kez icerim tabi verene birsey diyemem dileyen dilediği gibi parasını harcar isterse burusturup çöpe atar arkadas okadar elestirmis ne demek istediğini anladım kimse yormasın kendini bizim insanimiz süslü kaliteli seyleri sever cogu insan sever kazık da olsa bu boyle kimse degistiremez iyi yapıyorsa ozaman hakkını vereceksin sende parası olan gider icer olmayanda gider kahvede yudumlar ama ben okadar para verme tarafı degilim o ayrı tabi verene de verme demiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stuka

biraz pahalı ama kim ne derse desin en iyi kahveleri bence starbucks yapıyor. adamların 5 kıtada yüzlerce dükkanı olmasından belli,insanlara iyi hizmet veriyor,karşılığını alıyor.

en iyi kahveyi starbucks yapmıyor türkiyede en iyi kahveyi bebek lucca,etiler gq bar'da yapıyorlar. madem kahve çok seviyorsan git bunlardan bi kahve iç 30 lira bayıl.

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

biraz pahalı ama kim ne derse desin en iyi kahveleri bence starbucks yapıyor. adamların 5 kıtada yüzlerce dükkanı olmasından belli,insanlara iyi hizmet veriyor,karşılığını alıyor.

en iyi kahveyi starbucks yapmıyor türkiyede en iyi kahveyi bebek lucca,etiler gq bar'da yapıyorlar. madem kahve çok seviyorsan git bunlardan bi kahve iç 30 lira bayıl.

merak ediyorum bir bardak kahve için gayet yüksek meblalar alan ve ciddi anlamda fazla kişinin en iyi kahveyi yaptığını iddia ettiği (yada onlar öyle zannediyolar) starbucks bile adam gibi süt kullanmak yerine lezzetsiz olan uzun ömürlü sütlerden kullanıyosa, şu bahsettiğiniz mekanlar doğru düzgün bi süt kullanıyolarmıdır acaba.

edit: uzun ömürlü yazacağıma günlük yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 29 Temmuz 2013; 13:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

yazdıklarıma dikkat edersen: BENCE dedim.kişiden kişiye değişir. starbucksın da kötü ürünle dünya çapında bir işletme olması mümkün değil zaten.burada nispeten uygun fiyata,rahat bir ortamda güzel kahve buluyorsak senin tabirinle daha fazla para bayılmaya(!) gerek yok elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 29 Temmuz 2013; 14:58:56 >

• Starbucks için şık ve lüks donatılmış dedi ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Tek içtiği kahve nescafe olanlar ordaki kahvenin kalitesini anlamaz tabi

Jacobs markasını unuttun...

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Tek içtiği kahve nescafe olanlar ordaki kahvenin kalitesini anlamaz tabi

Jacobs markasını unuttun...

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Gidenlerden gözüne sadece, check-in yapan, elde kahve bardagıyla dolasan, fotograf çektiren, tiki, ergen tipler çarpıyorsa normaldir.

Ama kahve, kıraathane deyince benim de aklıma, işsiz güçsüz, kültürsüz, cahil, akşama kadar okey batak oynayan, aile hayatından habersiz, iğrenç pala bıyıklı göbekli klişe kıro adamlar geliyor.

Görmek istedigini görürsün. Starbucks'ın %50'si senin bahsettigin tiplerden olusuyor, ama kahvelerin %80'i benim bahsettigim tiplerden olusuyor.

Starbucks'ta iş görüşmesi yapanlar da var. Öğle tatilinde çalışanlarıyla gelen patronlar da var. Anneyle bebeği de geliyor, sevgilisi de geliyor, öğrencisi de. Bu kitlenin kaçı kahveye gidebilir ?

Gittiğin kahveye göre değişir.

Bizim kahveye dershane öğretmenleri de geliyor, emniyet amiri de geliyor, üniversiteli düzgün çocuklar da geliyor.

Ön yargı kötü bir şeydir, konuyu çok farklı yerlere çekiyorsunuz.

@Orhun

Evet ülkedeki kahveye nazaran şık ve lüks donatılmıştır.

• Rakiplerinin bir çoğundan daha güzel olması starbukcs'ın şık ve lüks olduğunun kanıtı değildir. Sadece aynı sektörde hizmet verenlerin bir çoğundan daha iyi bir dekorasyona sahip olduğunun kanıtıdır. Nadir şubeleri şık ve lüks o da bir yere kadar. Bu şubeler dışında kalanlar ki çoğunluk, genel anlamda şıklığı ve lükslüğü yansıtan yerler değildir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.