< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
STAR WARS'UN TRDE TUTMAMA SEBEBİ

-
-
İlk star wars ile tanışmam ilkokul 1’de iken izlemiştim tabi türkçe dublaj desteği yoktu
sw gibi filmlerin tutmaması kültürel farklılık olsa gerek kaldı ki bizde bilim kurgu filmleri yok denecek kadar az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 25 Temmuz 2022; 5:10:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İngilizce ogrenip okuyun hocam ben oyle yapiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korku karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye öfke nefrete nefret ise acıya yol açar.
-Yoda
Hiçbir iyi özelliğini geliştiremeyen köylü aç ordan Recep İvedik, ne işin var Star warsla senin
Hocan Prequel' bitirdim harbi çok sağlam üçlemeydi. Han Solo'yu izledim bide Rouge One'ya bakıp 4 5 6'ya geçeceğim. Normalde o 3lüyü önceden seyretmiştim ama çok önceden olduğuna unuttum. Ha birde Obi Wan Kenobi'yi seyrettim, fena değildi eh işte. En azından favori karakterimi izlemek zevkliydi. Bunu muhtemelen 7, 8 ve 9'u izlerken daha çok söyleyeceğim ama Disney harbiden de içine etmiş biraz SW'nin. Ama SW evrenini sevdim gayet eğlenceli.
Ha bir de bu film harbiden de Ingilizxe öğrenmek için de seyredilebilecek bir filmmiş. Kullanılan dil akıcı ve anlaşılır. Ben orjinal sesleri duymayı sevdiğim için altyazı izlerim genellikle. Ha birde Obi Wan'ı sevmemin sebebi aadece kişiliği falan değil malum Ewan McGregor en favori filmim Trainspotting'te de oynadığına acayip empati duydum karaktere. Özellikle de birinci filmde tipi de, sesi de Mark Renton'a benzediğine iyice empati duydum hatta ciddi olamıyordum ilk filmde çünkü harbiden benziyordu
[mention]hamza5806[/mention]
Ulan son mesajta mentionlayak derken yapamadım
@hamza5806
Birincisi Sw'nin Türkiyede tutmadığını sanmak için evden dışarı çıkmamak falan gerekiyor sanırım.
İkincisi swde felsefe, derinlik mi arıyorsun
Zirvacı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Swu sevmene sevindim hocam her icerigi ayrı güzel bence son üçleme hariç onlar çok kötüquote:
Orijinalden alıntı: ItsAtakan24Ha bir de bu film harbiden de Ingilizxe öğrenmek için de seyredilebilecek bir filmmiş. Kullanılan dil akıcı ve anlaşılır. Ben orjinal sesleri duymayı sevdiğim için altyazı izlerim genellikle. Ha birde Obi Wan'ı sevmemin sebebi aadece kişiliği falan değil malum Ewan McGregor en favori filmim Trainspotting'te de oynadığına acayip empati duydum karaktere. Özellikle de birinci filmde tipi de, sesi de Mark Renton'a benzediğine iyice empati duydum hatta ciddi olamıyordum ilk filmde çünkü harbiden benziyordu
[mention]hamza5806[/mention]
Ben etraftan duyduğum kadarıyla pek seven yok son üçlemeyi. Demek ki Disney harbiden de batırmış. Yiğidi öldür hakkını yeme adamlar prodüksyonu süper yapıyorlar şimdi ona şüphe yok. Ama diğer konularda tırt biraz.
Knk ben fbda onlarca star wars grubuna uyeyim insanların yuzde 90ı nefret ediyor son uclemeden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SW nasıl tutmadı?
Abi saçmalamayın. Bu ülkede LOTR , Harry Poter hastaları varsa SW hastalarıda var ki ben SW'ı severim. Şu ana kadar hiç birisi ilk 6 film kadar kaliteli değil. Disney girdiği her işin içine SJWlik soktuğu için lağım gibi iğrençlik kokuyor.
Kylo ren zaten bizim Türk dizilerinde tanıdığımız serseri atarlı gençlere benziyor, rey skywalker zaten bildiğimiz aşırı tripli kızlar gibi.
Ben artık 7. filmden sonra star warsın tamamen leyla ile mecnuna döneceğini düşünüyordum ki öylede oldu.
DISNEY NEDEN ALDIĞI HER HALTIN İÇİNE AŞK MEŞK HİKKAYESİ SOKUYOR ANLAMIYORUM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 25 Temmuz 2022; 18:7:21 > -
Diziler cok saglam ama
Mando
Clone wars
Bad batch
Book of boba fet
Obi wan
Bunlar boru mu moruk
Son üçleme haric star wars evreni iyi gidiyor bence
Benim kuzenim var benden 1 yaş büyük o da büyük sw fanı o da nefret ediyor. Hatta bana geçen dedi aga izleme dedi dan yapımından farksız dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X