Şimdi Ara

STAR WARS'UN TRDE TUTMAMA SEBEBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemiz halkının alenen söylüyorum yüzeysel ve boş insanlardan olusmasindan kaynakli

SWu bırakın izlemek falan anlamalari imkansiz icindeki felsefeleri derinliği yav bu bizim halka 6 filmi art arda izletsen yarisi ne oldugunu anlamaz

Diyeceksiniz ki en toksik fandomdur star wars fanlari evet oyle çünkü ayni zamanda en geniş hayran agina sahip star wars dolayisiyla en dandiginden en kalitelisine kadar her tur insan var salak sacma adamlarin yaninda bir sürü kitaplarini okuyan elit bir kesim var

Nereden esti bu konu derseniz Sorun şu ki star wars tutmadigi için trde Türkçe sekilde kitaplari basilmiyor basilani da çok pahalı oluyor bu yuzden muhteşem sw kitaplarina erisemiyorum ya of bu ülkede niye her sey zor omg

Kitap okumanin lüks olduğu büyük dünya devleti

STAR WARS'UN TRDE TUTMAMA SEBEBİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk star wars ile tanışmam ilkokul 1’de iken izlemiştim tabi türkçe dublaj desteği yoktu

sw gibi filmlerin tutmaması kültürel farklılık olsa gerek kaldı ki bizde bilim kurgu filmleri yok denecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 25 Temmuz 2022; 5:10:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İngilizce ogrenip okuyun hocam ben oyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye öfke nefrete nefret ise acıya yol açar.

-Yoda

• Hiçbir iyi özelliğini geliştiremeyen köylü aç ordan Recep İvedik, ne işin var Star warsla senin

• Hocan Prequel' bitirdim harbi çok sağlam üçlemeydi. Han Solo'yu izledim bide Rouge One'ya bakıp 4 5 6'ya geçeceğim. Normalde o 3lüyü önceden seyretmiştim ama çok önceden olduğuna unuttum. Ha birde Obi Wan Kenobi'yi seyrettim, fena değildi eh işte. En azından favori karakterimi izlemek zevkliydi. Bunu muhtemelen 7, 8 ve 9'u izlerken daha çok söyleyeceğim ama Disney harbiden de içine etmiş biraz SW'nin. Ama SW evrenini sevdim gayet eğlenceli.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

Ha bir de bu film harbiden de Ingilizxe öğrenmek için de seyredilebilecek bir filmmiş. Kullanılan dil akıcı ve anlaşılır. Ben orjinal sesleri duymayı sevdiğim için altyazı izlerim genellikle. Ha birde Obi Wan'ı sevmemin sebebi aadece kişiliği falan değil malum Ewan McGregor en favori filmim Trainspotting'te de oynadığına acayip empati duydum karaktere. Özellikle de birinci filmde tipi de, sesi de Mark Renton'a benzediğine iyice empati duydum hatta ciddi olamıyordum ilk filmde çünkü harbiden benziyordu

[mention]hamza5806[/mention]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan son mesajta mentionlayak derken yapamadım
    @hamza5806

• Birincisi Sw'nin Türkiyede tutmadığını sanmak için evden dışarı çıkmamak falan gerekiyor sanırım.
    İkincisi swde felsefe, derinlik mi arıyorsun

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Zirvacı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsAtakan24

Ha bir de bu film harbiden de Ingilizxe öğrenmek için de seyredilebilecek bir filmmiş. Kullanılan dil akıcı ve anlaşılır. Ben orjinal sesleri duymayı sevdiğim için altyazı izlerim genellikle. Ha birde Obi Wan'ı sevmemin sebebi aadece kişiliği falan değil malum Ewan McGregor en favori filmim Trainspotting'te de oynadığına acayip empati duydum karaktere. Özellikle de birinci filmde tipi de, sesi de Mark Renton'a benzediğine iyice empati duydum hatta ciddi olamıyordum ilk filmde çünkü harbiden benziyordu

[mention]hamza5806[/mention]

Swu sevmene sevindim hocam her icerigi ayrı güzel bence son üçleme hariç onlar çok kötü

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ben etraftan duyduğum kadarıyla pek seven yok son üçlemeyi. Demek ki Disney harbiden de batırmış. Yiğidi öldür hakkını yeme adamlar prodüksyonu süper yapıyorlar şimdi ona şüphe yok. Ama diğer konularda tırt biraz.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Knk ben fbda onlarca star wars grubuna uyeyim insanların yuzde 90ı nefret ediyor son uclemeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SW nasıl tutmadı?

Abi saçmalamayın. Bu ülkede LOTR , Harry Poter hastaları varsa SW hastalarıda var ki ben SW'ı severim. Şu ana kadar hiç birisi ilk 6 film kadar kaliteli değil. Disney girdiği her işin içine SJWlik soktuğu için lağım gibi iğrençlik kokuyor.

Kylo ren zaten bizim Türk dizilerinde tanıdığımız serseri atarlı gençlere benziyor, rey skywalker zaten bildiğimiz aşırı tripli kızlar gibi.

Ben artık 7. filmden sonra star warsın tamamen leyla ile mecnuna döneceğini düşünüyordum ki öylede oldu.

DISNEY NEDEN ALDIĞI HER HALTIN İÇİNE AŞK MEŞK HİKKAYESİ SOKUYOR ANLAMIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 25 Temmuz 2022; 18:7:21 >
  • Diziler cok saglam ama

Mando
    Clone wars
    Bad batch
    Book of boba fet
    Obi wan

Bunlar boru mu moruk

Son üçleme haric star wars evreni iyi gidiyor bence

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Benim kuzenim var benden 1 yaş büyük o da büyük sw fanı o da nefret ediyor. Hatta bana geçen dedi aga izleme dedi dan yapımından farksız dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.