Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkmaz.bence çıkmasın da.sonra pc ler çalıştırsın diye daha düşük sistemli oyun çıkarcaklar.hem oyun üstünde çalışılan platform ne kadar azsa o kadar iyi olur
  • çok fenaymış video ya,çokk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

Havok ve DMM fizik motoru.Europhia yapay zeka ile ilgili

Hepsinin fizikle ilgisi varmış. Videoda eleman da söylüyor. Linkte de diyor.
  • Arkadaşlar bu oyun şuan en iyi fizik Motoru olan HAVOK ile yapılıyor. Motorun nekadar gerçekçi oldugunu videodan görebilirsiniz.

• Videoyu ancak sonuna kadar izleyebilirseniz nekadar muhteşem bir fizik motoru oldugunu anlıyacaksınız. Gerçekten çok güzel yaaa
  • Müthiş müthiş başka bir şey denemez bunlara. Teknoloji harikası. Ve bu teknolojik manyak oyun PC yi es geçiyor ve konsollara çıkıyor o da ilginç tabii.

Ben oyunda fiziği kurcalayıp mıncıklamaktan oyunu oynayamam şahsen uzunca süre.. oyunu açar açar fiziğe bakarım
  • Ya nolcak bu türk oyunculuğunun hali hiç bilmiyorum. Yok fizik yok AA yok HDR yok kuşları yöneten motor yok kapı kırılınca nasıl görüntü olcak onun motoru. Komik değil mi bunların üzerine yoğunlaşmak. Oyun ya güzeldir ya değildir. Alın size örnek Assassins Creed Grafiği bilmem nesi 10 numara ama oyun beş para etmez. Sadece görselliğe bakacak olsam oturur animasyon seyderim.
  • Bomba gibi bir SW oyunu geliyor , umarım konusuda sağlam olur ve birazda rpg unsurlarıda ekledilermi yemede yanında yat :)
  • Bir video daha fakat yeni değil sadece Force Güçleri ile ilgili Gametrailers bir montaj hazırlamış izleyin derim.

Video SD
    Video HD
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Ya nolcak bu türk oyunculuğunun hali hiç bilmiyorum. Yok fizik yok AA yok HDR yok kuşları yöneten motor yok kapı kırılınca nasıl görüntü olcak onun motoru. Komik değil mi bunların üzerine yoğunlaşmak. Oyun ya güzeldir ya değildir. Alın size örnek Assassins Creed Grafiği bilmem nesi 10 numara ama oyun beş para etmez. Sadece görselliğe bakacak olsam oturur animasyon seyderim.

O senin düşüncen

Sadece grafik fizik ve bu teknolojik görselleri görüp tecrübe etmek için PC sine binlerce doalr veren var. Tabii ki bana göre saçmasapan onların yaptıkları ama 400-500 ytl lik konsolda bırak da biz de aynı zevki çıkaralım

• Arkadaşlar bence bu fizik gercekten cok guzel olmuş. Gerçekten ben bu oyunu oynerken acayip eglenirim şahsen =) Düşünsenize yaa adamı koşturuyorum ayagı taşa takılıyo yere düşüo bence çok güzel we zewkli bir şey bu =)

Aynen saintsrowda bu fizik gibisinden war. Size soruyorum şimdi. Saints row oynayanlar, oyunu bitirenler, zewk alıp hoşlananların cogu bence fizik motorunun büyük bir etkisi wardı. Çünkü koştugunda digere carptıgın an adam cok gercekcı bı sekılde yere düşüyo. Daha ne istenirki ya Sırf bunu göstermek için bile youtuba da yüzlerce video war. İnsan oyunla degilde oyunun fizik motorunu kullanarakda zewlı wakıtler gecırebılıyor. Bence burda yapımcıların ve teknisyenelrin büyük rolü war. Yanılıyorsam söleyin Alın size 2 örnek nekadar zewkli oldugunu gösteren :D

• Oyun ile bu saydığınız motorlar birleşip güzel bir kombinasyon ortaya çıkardığında tabiki eğlenilir. Ama senaryo görevler vs. keyifli eğlence olmadığı zaman kim takar fiziği ya? Yada kaç saat oynar ne kadar keyif verir. Bundan 10 sene önce fizik motorları grafik motorları var mıydı bu derece? MGS 1 ler, Resident Evil 1-2-3, Grim Fandango. ne bileyim Star craft filan şu günlerde çıkan oyunlardan daha heyecan vermiyor muydu insana? Artık oyunlar 4-5 saatte bitiyor. Tam oyuna ısındım diyorsun bi bakıyon oyun sonu bossu gelmiş. Bence oyun türünün en zevklisi olan iki kişi yandan ilerlemeli ''hack n slash'' oyunları nerde? 3. boyut oyunlarda kullanılmaya başladığı zaman yok ettiler bu türü. Hangimiz Haggar oynayıp, Mustapha oynayıp dersleri kırmadı atari salonlarında. Hiç bir oyundan onlar kadar zevk alınabileceğini sanmıyorum ben. Bence son zamanlardaki oyunlardaki teknolojik gelişmeler; oyunun tamamiyle asıl kökeni olanı eğlencenin unutulması durumunu ortaya çıkardı. Açıkçası bu da benim canımı sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 29 Ocak 2008; 15:10:29 >

• Sende bahsettiğin HAGGAR (final fight) gibi oyunlardan hala benim gibi zevk alabiliyorsan bir sorun yok dostum, aynen devam
  • http://www.gametrailers.com/player/30050.html

Güzel müzikli yeni bir video arkadaşlar. Paylaşıldı mı bilmiyorum. Bi bakın isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Star Wars Bölüm 3 ve Bölüm 4 arasındaki olayları anlatacak olan Force Unleashed, çiçeği burnunda Sith Darth Vader’ın Galaksi’yi Jedi’lardan temizlemesini konu ediniyor. Biz ise Darth Vader’ın çırağı olarak ona yardım edeceğiz; hem de imparatordan bile gizli bazı işlerinde…

Force Unleashed, Lucas Arts’ın Eurphoria motorunu kullanıyor. Bunu Türkçe’ye tercüme edecek olursak; özel güçlerimiz ve ışın kılıcımızla çevreye maksimum hasarı verebileceğiz (çevredeki maddelerin yapısına gerçek elementlerin moleküler değerler veriliyor). Bu aşamada çevredeki nesnelerin onlara vuruş şiddeti ve şekline göre hasar alacağını da belirtmek gerek. Ayrıca, aldığımız duyumlara göre de Star Wars Bölüm III’de ölümünü göremediğimiz ve ölmedi sanırım dediğimiz Shaak-Ti ile de bir düello sahnemiz olacak ve hatta kendimize ait bir Rancor’umuz bile olacak. (Alıntı: OTACON)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ''''''''''''EN YENI 2 VIDEOhttp://www.gametrailers.com/player/29964.html '''''''''''''''''''
    http://www.gametrailers.com/player/30050.html
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ben bu videoyu daha önce görmemiştim. Görünce dumur oldum. Acayip heyecanlandım. Filmleri baştan izleyesim geldi. Şöle 100 saatlik bi oynanış olsa, hatta hiç bitmese. Sanırım mart 2008 de çıkacak oyun ama ben artık bekleyemiyorum. KOTOR lar beni kesmedi. Bu oyundan çok umutluyum.... Hem bu kez Dark Side dayız...

Bu videoda eski ama karakterler ve hikaye hakkında bilgi veriyor. İlgilenenler bi göz atabilir.

CES2008 yorumları ;

Daha önceki oyunlarda görmediğimiz türde özellikler var

Örneğin;
    Force kullanarak bir Stormtrooper kaldırmaya kalktığınızda bağırarak oradaki bir bloğu tutuyor ve direniyormuş. Zorladığınızda ikisi birden havaya kalkıyor.
    Yada metal bir kapıya push force uyguladığınızda kapı gerçekçi şekilde bükülüp deforme olup yerinden çıkıyormuş

Diger şeyler

- Ana karakter olan Darth Vader in gizli apprentice i, Galactica daki Crashdown tarafından oynanıyor
    - Işın kılıcını arkasında tutuyormuş...ilginç
    - Wii versiyonunda iki oyuncu düello yapabilecek
    - PSP sürümünde klasik SW filmlerinden sahneler olacak
    - Boss savaşları olacak. Rancor la dövüş gibi ve God of War daki gibi olacak deniyor. Ancak tuş kaçırırsanız kaybetmeyeceksiniz, sadece daha az puan kazanacaksınız
    - Karakter ve ışın kılıcı modifiye edilebilecek

Baya etkilenmişler. Ozellikle force kullanımı çok iyiymiş..Alpha aşamasında ve bu yaza çıkacağı söyleniyor
    Alıntı:Drizzt_tr

May the Force be with You.........

• Oyun çok güzel gerçekten başka söze gerek yok. SW sonuçta..
  • Oyunla ilgili yeni Screenshot'lar yayınlandı (11 adet).

http://www.gamer20.com/gamehub/star-wars-force-unleashed-ps3/screenshots

Afiyet olsun...

Bu arada cesarcan videoda adamlar pek bişeyden bahsetmiyor açıkçası kullandıkları 2 fizik ve 1 yapay zeka motorunun oyuna inanılmaz bir gerçekçilik katığından bahsetmişler o kadar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 7 Şubat 2008; 4:39:14 >
  • hep aynı şey desene.video yu verdiler artık oyunun içeriği,görevler neyin ne olacağı gibi ayrıntıları da verseler.hatta spoiler versinler ben çok severim spoiler okumayı (garip ama öyle)
  • gerçekten mükemmel. Şiddetle çıkmasını bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

hep aynı şey desene.video yu verdiler artık oyunun içeriği,görevler neyin ne olacağı gibi ayrıntıları da verseler.hatta spoiler versinler ben çok severim spoiler okumayı (garip ama öyle)

Bende severim spoiler okumayı da sevmediğim film ya da dizilerin okurum ancak kıllık olsun diye . Ancak karşımızda LucasArts'ın söylediğine göre yeni bir Star Wars filmi duruyor. Spoiler falan Allah korusun ...

Edit: Arkadaşlar bomba haber

Star Wars: The Force Unleashed'de Darth Vader'ı kontrol edebileceğiz

Vanity Fair sitesinin yaptığı habere göre Lucas Arts tarafından PS3 ve Xbox 360 platformları için, Krome Studios tarafından PS2, Wii ve PSP platformları için, n-Space tarafından ise NDS platformu için geliştirilen aksiyon macera oyunu Star Wars: The Force Unleashed'de Darth Vader'ı yönetebileceğiz. Ancak hemen sevinmeyin, Darh Vader'ı sadece oyununun ana senaryosundan önceki ön senaryoda (prologue) Kashyyyk gezegeninde bir Jedi'ı avlamaya çalıştığımız görevde yöneteceğiz (bu da yeterlidir gerçi Darh Vader hayranları için).

Star Wars: The Force Unleashed'in 11 Nisan 2008 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Alıntı: TrGamer
    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13262

Şu 2 güzel habere ne denir sizce. Hem Darth Vader'ı kontrol edebilecek olmak hem de oyunun 11 Nisan'da geliyor olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 7 Şubat 2008; 18:13:13 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.