Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raistlin gircem şimi sana SW yi sevmiyon ha.abovvv.hiç izlemeyi denedin mi? ben de senin gibi diyodum bi gün evde yapçak hiç bişey yoktu star wars ep 3 vardı evde taktım izledim.o gün bu gündür böyleyim.izlemeyenlere çok büyük kayıp (bkz. KAKA) ayrıca bu oyun DMC den 10 kat iyi olcak her iddiasına varım
  • İzledim. Zamanım boşa gitti ona yanıyorum.

DMC konusuna girme ben nasıl SW yi karıştırmıyorsam şimdi sen de DMC yi karıştırma kan çıkmasın Benim için DMC nin kılı olamaz SW. Ben SW yi sevmediğimi belirttim bitti gitti. Ama oyununu oynarım her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ocak 2008; 19:23:32 >
  • zaman kaybı ????? uyuyakalmadığına emin misin? DMC vs. SW her zaman varım.hem kandan korksak insan olmazdık (çok mu kro oldum ya)
  • @ cesarcan

Benim cevap vermeme gerek yok

Bkz: Raistlin
  • 2 vs. 1 demek ha.vay çakallar gözünüz mü bozuk videoyu izlemediniz mi ya? bir gece ansızın gelebilirim yani dikkat edin Raistlin sen Eskişehir'li misin? Hacım lafı buralarda çok yaygındır da
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

zaman kaybı ????? uyuyakalmadığına emin misin? DMC vs. SW her zaman varım.hem kandan korksak insan olmazdık (çok mu kro oldum ya)

Evet uyuyakalmıştım bir ara sıkıntıdan.

DMC ile SW yi karşılaştırmıyorum bile diyorum hala devam ediyon

Edit. buralarda da meşhur o laf. İzmir.

Neyse oyundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ocak 2008; 19:41:09 >
  • quote:

Raistlin gircem şimi sana SW yi sevmiyon ha.abovvv.hiç izlemeyi denedin mi? ben de senin gibi diyodum bi gün evde yapçak hiç bişey yoktu star wars ep 3 vardı evde taktım izledim.o gün bu gündür böyleyim.izlemeyenlere çok büyük kayıp (bkz. KAKA) ayrıca bu oyun DMC den 10 kat iyi olcak her iddiasına varım

Bende Ep 3 ile başlamıştım adam gibi. Ep 1'di ilk izlediğim filmi aslında ama daha yaş küçük sayılırdı pek birşey anlamamıştım. Gözlerim yaşardı be ...

• Blacktric abi yetişşşş 2 kişi kıstırıyolar... sen benim deli olduğumu bile bile üstüme geliyosun ya dmc yi kıyaslamıyorum diyo hırrrrrrrrr şimdi sen yetmicen İzmir'i haritadan silcem
  • quote:

2 vs. 1 demek ha.vay çakallar gözünüz mü bozuk videoyu izlemediniz mi ya? bir gece ansızın gelebilirim yani dikkat edin Raistlin sen Eskişehir'li misin? Hacım lafı buralarda çok yaygındır da

Ben Eskişehirliyim ve de burda okuyorum hacım lafı buraya özgüdür zaten
  • nerde okuyosun ve nerde oturuyosun ( yolda karşılaşmayalım hesabı.... anlarsın ya)
  • quote:

Blacktric abi yetişşşş 2 kişi kıstırıyolar... sen benim deli olduğumu bile bile üstüme geliyosun ya dmc yi kıyaslamıyorum diyo hırrrrrrrrr şimdi sen yetmicen İzmir'i haritadan silcem

Yavaş yahu bende İzmir'deyim. Bu arada konunun dışına çıktık birazdan gelip bu konuyu da kitlerler ...
  • Anadolu Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 4 yıl

Osmangazi Mahallesi .................. adresi de veriyim istersen gel bizim eve Star Wars falan izlemek yok ama
  • ben daha 14 yaşındayım ama kızınca kurt kadar tehlikeliyimdir ben de hasanpolatkan dayım.yazın ben xbox 360 alınca oyu takas fln yaparız belki Raistlin dua et yani Blacktric gibi değerli bir abim oradaymış kurtuldun.tam da bush a tel açmıştım.ben biraz daha konuşursam konuyu bilmem ama beni ban lıcaklar galiba
  • Bak niye Star Wars'ı sevdiğin belli oldu

Neyse şaka maka Makinana Fw yaptır o zaman takas yaparız.Bu arada Raistlinle ben orjinal almayız alanı da sevmeyiz
  • orj. almam ben zaten.bi orj. oyun= 10-20 arası kopya oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Bak niye Star Wars'ı sevdiğin belli oldu

Neyse şaka maka Makinana Fw yaptır o zaman takas yaparız.Bu arada Raistlinle ben orjinal almayız alanı da sevmeyiz

Öyle tabii orijinal oyun mu oynanırmış be

• Blacktric videoyu biz izliyoruz ama adamlar konuşup duruyo bişey anlamıyoruz.onların anlattıklarından ilgini çeken detayları yazar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

O telekinezi olayı yeni bir şey değil Psi-Ops'da kralı vardı. Hiç ordan oraya çarpıyom bakın ne süper oyun falan demesin yapımcılar bu özelliği göstererek. Ama teknolojik olarak çılgın olacak 3 tane fizik motoru mu ne kullanıyormuş oyun.. yoksa gerisi ilgilendirmiyor beni.

Ah ulen psi-ops 2 nin yapımın başlandı haberi gelse ne çılgınlar gibi bağırırım be :S

3 tane fizik motoru yok oyunda. Yalnızca 1 tane var o da Havok. Diğerleri ise; vücut animasyonlarını ve yapay zekayı gerçeğe yakın kılan Euphoria Engine ve maddelerin kendi doğalarına uygun deforme olmasını veya hareket etmesini sağlayan Digital Molecular Matters (DMM).

O 3 motor da fizikle ilgili. Oyunda 3 fizik motoru var.

http://n4g.com/NewsCom-104716.aspx#Comments

• Havok ve DMM fizik motoru.Europhia yapay zeka ile ilgili
  • Şu oyun PC'ye çıkmaz mı ya.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.