Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

hoeyyyy hey hey heyyy

• Vader, Hannibal Lechter en sevdiğim film karakterleri. Nolacak bu İyi-Kötü adamlara olan sempatim bilmiyorum.
  • o diil de vader kunekmis
    :):)
  • Yeni videolar:

http://www.ene3.com/archives/020863.html

Dehşet yav şu son 2 günde manyak videolar görüyoruz konsol oyunlarından
  • öf ya video izlemekten sabırsızlıgım ııce artmaya basladı,karar verdım bundan sonra video ızlemeyeceım
  • Ben bu oyunu istiyorum
  • Oyun eylüle ertelendi, kötü haber veriyoruz maalesef.

E ama demiştik bu kadar erken beklemeyin bu oyun ertelenmeli yoksa adet yerini bulmaz diye

http://n4g.com/News-122568.aspx
  • Dostum başlığı değiştir bir zahmet. Her seferinde yeni video var zannediyorum hala geçen ayki msj.
  • Of yaaaa... Üzüldüm şimdi sabah sabah ben aylardan beri bu oyunu beklerken mübarek bir Cuma sabahı yapılır mı bu yamuk ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 14 Mart 2008; 9:15:13 >
  • Nisan ayında iki güzel oyun çıkacak diyodum birisi ertelendi. Olsun ama Gta IV var...
  • Of yaa, daha dün bir sürü yeni videosunu izleyip gaza gelmiştim.
    Yapılır mı bu yaaa
  • Eylüle kadar ezecek nasıl olsa bi dünya oyun çıkar;
    ama star wars serisi bu aralar lucas amcama bişey mi?oldu ney konsola bi halt çıkarmamakta diretiyor.
  • şimdimi söylenir bu
  • deadgodinme kardeş 100 saat olsa bilmemne olsa.lütfen bu tür açıkalamar yapmayın.

ikinci bir Mass Effect vakıası yaşanmasın forumda.
  • allah belanı versin lucassenin gibi adamın ben ........... ben bu oyun için xbox 360 alıyorum hatta temmuz da falan çıkar haziran a yetişmez diye endişeleniyorum adam eylüle erteliyo hem yaz başında koyacaksın ki doya doya oynayacağız tatilde.okul başlayınca ödevdi sınavdı ne ara oynayacaz
  • yaw ne deli bok sunuz kardeşim siz ya.günlerdir kötülediğiniz mass effect bile bu oyundan iyidir.nesini beğendiniz.kendinize bir iyilik yapın şu gidin şu mass effecti bitirin Allah çarpar adamı.videolarını da izledim.asla mass effcet in kaliteini yakalaymaz.mass effcet atmosferide yok.ayakları tam oturmamış.
  • mass effect iyi oyun kabul de ne burda bas bas bağırıyosun.ayrıca ben de sana bi tavsiye yapayım git star wars ın 6 filmini de izle sonra gel oyun hakkında yorum yap.ayrıca anlamadığım eğer video daki hale geldiyse oyun daha ne bekliyolar ki.bana oyunu geliştirmek adına değil de satış politikası gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

yaw ne deli bok sunuz kardeşim siz ya.günlerdir kötülediğiniz mass effect bile bu oyundan iyidir.nesini beğendiniz.kendinize bir iyilik yapın şu gidin şu mass effecti bitirin Allah çarpar adamı.videolarını da izledim.asla mass effcet in kaliteini yakalaymaz.mass effcet atmosferide yok.ayakları tam oturmamış.

Senin bi gazın var bence.. Seçtiğin kelimelere dikkat edicek misin? Başkaları mı ettirsin?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.