yazin baya piknige mangala giderken cay icin birsey bakiyordum heryerde 450 civari su an sinirli stok 370 tl amazonda.. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07P6D1QG5/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 |
Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos 1 Litre

-
-
370 lira pahalı ... nerden nereye anasını satıyım
-
-
-
dairemi alıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün Metro'da 199 TL hocam.
-
Bütün arkadaşların attığı 0.47 L ama konu sahibinin attığı 1 litre
-
pikniğe mangala piknik tüpünü 30 liraya doldurup gedeyoz ve en az 15 piknik mangal kullanım yapabilyoz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Termosların bu oha dedirtecek fiyatlarına aşırı tepki vermeyiniz.. Milletçe kısa sürede oha dedirtecek fiyatları çabucak kanıksayıp normalleştirmede üstümüze yoktur.
-
piknik tüpü 30 liramı oldu
fakirin piknik neyine çay kek bedavaydı sözde
starbuckstan 30 tl ye kahve alip hava atmak icin sokakta ellerinde gezdiren bebelerle, sahillerde orda burda elinde stanley termos gezdiren bebelerden gina geldi artik
Attığınız ürün 1 litrelik modelin yanından geçmez. Biri 24 saat sıcak tutuyor , biri ise 4 saat. 1 litrelik model balıkçı arkadaşlar için bulunmaz nimet
25 senelik stanley termos var, hava vs amaçlı değil sıcak-soğuk içim amaçlı alınmış. Yıllardır kullanıyorum. Ama haklısın fiyatları uçunca millet hava amaçlı almaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLANAttığınız ürün 1 litrelik modelin yanından geçmez. Biri 24 saat sıcak tutuyor , biri ise 4 saat. 1 litrelik model balıkçı arkadaşlar için bulunmaz nimet
Geçer geçer 😊 termos kullandınız mı bilmiyorum ama 1 litreliği ağzına kadar doldurursanız o dediği sürelerde sıcak tutabilir. Yarısını içtiğiniz zaman kalan yarısı hızla soğur. Büyük termosların dezavantajı içindeki sıvı miktarı azalınca kalan kısmın çabuk ısı kaybetmesidir. Zaten kıyaslama için yollamadım, özellikle yazdım daha küçüğe ihtiyacı olanlar bakabilir diye. 1 litreliği boş verin bunu alın demiyorum yani…
aslında fiyatı hiç pahalı değil. 45 dolar gibi bişey yapıyor. Bizim alım gücümüz çok düşük sıkıntı orda. Amerikadaki adam için bu ürün 45 tl gibi düşünün.
-
Hatta amerikadaki adam bunu 13-15 $ a alabiliyor😡
ne olayı var bu termosun? üniversitede öğrenciyken ikeadan uygun fiyata aldığım sıradan 0,5lik bir termos bile 24 saat oldukça sıcak tutabiliyordu suyu ki hala kullanıyorum. şimdi baktım fiyatı 80lira olmuş.
-
bende 340 :)
Yok mu güzel kampanya
1 lt ve 1.9 lt olabilir
Eski üretimler daha kaliteli Aladdin'nin 2 litrelik olanı var bizde 2 tane üretimleri 20-25 yıllık , geçen aynısını gördüm bir avm'de inceledim eski üretimle alakası yok incelmiş ve daha hafif , eski üretimler daha kaliteli
En Beğenilen Yanıtlar

Termosların bu oha dedirtecek fiyatlarına aşırı tepki vermeyiniz.. Milletçe kısa sürede oha dedirtecek fiyatları çabucak kanıksayıp normalleştirmede üstümüze yoktur. |
Bütün arkadaşların attığı 0.47 L ama konu sahibinin attığı 1 litre |
dairemi alıyoruz
![]() |
Benzer içerikler
- tarım kredi sucuk yorumları
- yandex pttavm 200 tl
- bargello 561 orjinali
- istanbulkart cashback
- flying tiger indirim kodu
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X