Bildirim
Stanley 1LT Termos 175 Lira (Bim 15 Kasım)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Günaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal fiyatı ne kadar bunun? -
Eğer bir farklılık yoksa 0.75 olanı en ucuz 255 lira hocam akakce.com
Stanley Adventure Vakumlu 0.75 lt Termos Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/icecek-termosu/en-ucuz-stanley-adventure-vakumlu-0-75-lt-termos-fiyati,244747173.html
edit: şimdi fark ettim 1lt seçince de 237 liraya var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 12 Kasım 2019; 19:37:44 >
-
24 Saat soguk, 24 Saat sicak, 120 saat buz. Bu rakamlar hayal arkadaşlar. Böyle bir özelliği yok. -
Size karşı değil de acaba bu değeri tutarsa içinde olanı içebilecek var mı? Thermos marka var 3-4 saatten sonra içindeki taşıdın ettin köpürüyor, tadı da berbat oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bime ucuz birsey geldiginde ihtiyaci olmayan bile kapisinda bekliyor acilmasini
bunun terine decathlondakini alsak ne olur. onunda yorumları olumlu ve yarı yarıya daha ucuz. -
İhtiyacım yok ama alsam mı diye düşünmedim değil 😀
Millet uzaya araba gönderiyor siz diyorsunuzki 24 saat hayal harbi komiksiniz. Hiç alıp kullanmadın dimi bu ürünü?quote:
Orijinalden alıntı: tgenc
24 Saat soguk, 24 Saat sicak, 120 saat buz. Bu rakamlar hayal arkadaşlar. Böyle bir özelliği yok.
Ürün hakkında yorum yapacak var mı 175 tl az para değil sonuçta; ergonomik midir, kolay temizlenir mi bunu diğerlerinden ayıran özellik nedir? T
Stanley anında tükenir. Bim kapisinda kuyruğa erken girin. İlk sirada olan alir. Geçen de böyle oldu aynısı olacak. Sonra direkt online satışa giderler miss.
geçen sene alanlardanım, çok memnunum.
Sabah 07:00 civarı koyduğum sıcak su öğleden sonra hatta saaat 17:00-18:00 civarında bile sıcak oluyor(ılık değil bildiğiniz ağzını yakacak derecede). Tabi en önemli etken bu süreçte kaç kere açılıp kapandığı.
24 saat sıcak tutar mı sanmam, onlar kim bilir hangi ortamda test ediyorlardır. Ama şuna eminim 99 derecede koyduğunuz su, termosu açmazsanız 12 saat rahat 90 dereceye kadar tutar.
edit:sanırım forumda bir arkadaş daha önce test etmişti kaç saatte kaç derece düşüyor diye, isteyen araştırabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 14 Kasım 2019; 8:47:16 > -
online dan alınabiliyormu? -
Bim kaçta açılıyor acabaquote:
Orijinalden alıntı: cevahiroglu
Stanley anında tükenir. Bim kapisinda kuyruğa erken girin. İlk sirada olan alir. Geçen de böyle oldu aynısı olacak. Sonra direkt online satışa giderler miss.
Bim 9da açılıyor. Bimde online satış yok. @mesut777 @tsender
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 14 Kasım 2019; 9:20:27 >
Çok sağolasın kardeşim sabahtan girelim o zaman sıraya:)quote:
Orijinalden alıntı: cream cheese
Bim 9da açılıyor. Bimde online satış yok. @mesut777 @tsender
Normalde 9 ama bugün baktım 10 dk önce açmışlardı.
İç kapağın üstünde 2 taraflı ok var.quote:
Orijinalden alıntı: san_jose
geçen sene alanlardanım, çok memnunum.
Sabah 07:00 civarı koyduğum sıcak su öğleden sonra hatta saaat 17:00-18:00 civarında bile sıcak oluyor(ılık değil bildiğiniz ağzını yakacak derecede). Tabi en önemli etken bu süreçte kaç kere açılıp kapandığı.
24 saat sıcak tutar mı sanmam, onlar kim bilir hangi ortamda test ediyorlardır. Ama şuna eminim 99 derecede koyduğunuz su, termosu açmazsanız 12 saat rahat 90 dereceye kadar tutar.
edit:sanırım forumda bir arkadaş daha önce test etmişti kaç saatte kaç derece düşüyor diye, isteyen araştırabilir.
Kapağı yeterince gevşettiğinizde, komple açmaya gerek kalmadan o okların hizasından suyu dökebiliyorsunuz.
Bu da sıcak ya da soğuk havanın içeri girişini minimuma indiriyor, bilginiz olsun...
-
Çeşitleri değişiyor. Bu adventure serisi. En çok klasikler begeniliyor. Onların da 1litresi 330-380tl arası ama hiç indirime girdiğini görmedim. Takip ediyorum. Master serisini zaten alamayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kar amacın olsa 600 tlye satacaksın demek
![]() |
Millet uzaya araba gönderiyor siz diyorsunuzki 24 saat hayal harbi komiksiniz. Hiç alıp kullanmadın dimi bu ürünü?
|
175₺ 1litre termosa vermekte dh sıcak fırsatçısına yakışırmı bilemedim
|
Bime gittim 4 tane vardı. Benden başka kimse eline bile almadı. Ben de şöyle inceledim. Bir cazibesini göremedim ve bıraktım. Bence olmamış, sapı falan da yok elde kayıyor. Kesin düşürüp yamulturum ben bunu. Ayrıca kaba bisey ne çantaya sığar ne de başka bir yere. 175 tl bu ürün için çok fazla. Zaten kimse almamasindan da belli.
|
Satıyorsanız tanesine 25.50 TL veririm kargoya karışmam.
|
Sıcak suyu kaynattın içine 1 çay bardağı dolusu kadar sıcak suyu dök ağzını kapat 3-5 sefer çalkalama hareketi yap sonrada dök. İçine doldurduğun kaynar su 24 saat sonra bile ağzını yakmazsa bende yıllardır Stanley kullanmıyorum derim. Bu söylediğim şey bütün termos lar için geçerli. Sıcak içecek için sıcak soğuk içecek için soğuk ön hazırlık yapmak gerekiyor.
|
Kar amacım yok ayak üstü kazıklama amacım var
![]() |
Ürün yurt dışında 20 - 25 dolar bunlar adam s.... er gibi tutturabildiğine 200 - 250 - 300 - 350 - 400 tl satıyorlar
175 tl sıcak değil normal 120-150 tl olsa sıcak olur |
Benzer içerikler
- tcl 55c755 yorum
- ccleaner pro key
- vodafone geçiş kampanyaları faturalı
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- tcl p735w
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X