Şimdi Ara

STAJ İÇİN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEN ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜH. 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM(KOCAELİ UNİ) SİZCE İLK STAJIMI NE TÜR BİR YERDE YAPMALIYIM? İSİM YAPMIŞ YERLERMİ YOKSA KÜÇÜKDE OLSA EL PRTİĞİ YAPANİLECEĞİM YERLER BU PRATİK KONUSUNDA MELİH ABİ NİN DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM.VE DİĞER ARKADAŞLARINDA.AYRICA İZMİT VE İSTANBULDA BANA STAJ KONUSUNDA YARDIMI OLABİLCEK KİŞİLERİNDE YARDIMINI BEKLİYORUM..
    HEPİNİZE ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR..

• Hangi Şehirdesin ve neresinde.
  • ben elektronik stajımı trt genel müd. ü ankara da yaptım haberleşme konusunda çok güzel bir staj imkanın varsa,trt vericiler laboratuarını öneririm..
  • evet geçen sene ben de stajımı TRT ANKARA Vericiler Dairesinde yaptım, bende çok memnun kaldım tavsiye ederim, daha önceki stajlarımda boyle ilgi gormemiştim.trt stajyer alımında en az torpil isteyen kurumlardan bitanesi, erken davranmak lazım.
  • melih abi ben istanbul avrupa yakasında halkalıda oturuyorum.kocaelidede ev var kocaelideki ev izmitte...
  • melih abi neden pratik konusunda senin tecrübene danışmam gerektiğinin cevabını vereyim önce ben seni ağustos 2005 tarihinden beri burda takip ediyorum senden çok şey öğrendim çalıştşğğın yerleri yazmıştın bir forumunda bu konuda çok şeye şahit olmuşsundur diye senin yardımını istedimm..
  • Geçen bu soruyu foruma bende sormuştum.Pek çok kişi büyük firmalarda staj yapmamızı tavsiye ediyor.Eski konulara bakarsan yazılanları bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huawéi -- 31 Mart 2006; 19:05:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk önce Teşekkür ederim. Ben eski çalışmış olduğum firmamawww.modeksan.com.tr bir sorayım eğer stajyer ihtiyaçları varsa oraya seni aldırabilirim. Orasıda olmaz ise bir yerlere bakarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ultramehmet

melih abi neden pratik konusunda senin tecrübene danışmam gerektiğinin cevabını vereyim önce ben seni ağustos 2005 tarihinden beri burda takip ediyorum senden çok şey öğrendim çalıştşğğın yerleri yazmıştın bir forumunda bu konuda çok şeye şahit olmuşsundur diye senin yardımını istedimm..
  • tamam melih abi ben de bu siteyi bir inceleyeyim senden gene haber beklerim burda benim bu siteden bişey doldurmama gerek varmı melih abi?
  • bu yaz staj yapmam gerekio henüz hiç bi yere başvurmadım.
    (aselsana ortalamam yetmio maalesef )
    herkes trt nin stajını önermiş

bunun başvuruları ne zaman bilen var mı? başladı mı bitti mi?
    bi de trt de staj yapanlar stajın içiriği hakkında biraz bilgi verebilirler mi? mesela ben elektronik 2. sınıfım henüz laba girmişliğimiz yok. yani arkadaşlar vericiler dairesi falan yazmışlar. şimdi beni gidip ööle bi yer koyarlarsa ben o stajdan ne kadar istifade edebilirim.yani demek istediğim dah bööle temel şeyler olmalı değil mi sizce de?

ankarada trt den başka staj yeri önerebilecek var mı?

şimdiden tşk ederim.

• mrb elektronik
    haberleşme okuyorsun o yüzden türk telekom müdürlüğünde yap
  • görüşleriniz için teşekkürler dikkate alıcam bu dediklerinizi staj başvuruşarımda...
  • Eski çalıştığım yerin şu an için stajyer alımı yokmuş yeni dönemde hatırlat ilgileneyim.
  • ilgin için teşekkür ederim melih abi yeni dönemde ben sana haber veririm.

çalışmalarında başarılar...
  • Selam bende kocaeli ün okuyorum son senem ben ilk stajımı Türk Telekom da yaptım bence bişey öğrenmek istiyorsan telekomda staj yapma çalışanlar çok iyi niyetli ama sana bişey veremiyorlar. Neyse telekomu kötülemiş gibi olmayayım her yerde belki aynı değildir.
    Sonraki stajımı da Kartal Siemens te yaptım gerçekten orada bişeyler öğrenebilirsin ama kabul etmeleri biraz zor oluyor.

Bu arada bizim okuldaki staj komisyonuna da gidebilirsin mutlaka yardımcı oluyorlar. TRT ye başvuru için duyuru atmışlardı süre dolmadıysa şansını dene derim.

Bir seçenek olarak da okulda staj yapabilirsin yapan arkadaşlara çok fayadalı olmuş.

Son olarak staj yapacağın yerde senin de ne yaptığın önemli yani kimse sana zorla bişey öğretmiyor biraz uğraşman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinuzun -- 10 Nisan 2006; 22:39:19 >
  • ben ankaradan pınar lise 3 öğrencisiyim grafik ve fotoğraf okuyorum animasyon ve flas programları görebileceğim staj yerleri arıyorum yardımcı olursanız sewinirim
  • elektronik forumu ve grafikerlik ne alaka ?
  • Ben elektrik- elektronik bölümü öğrencisiyim. Bu yıl stajım var . Staj için özel şirketmi önerirsiniz. Resmi mi?
  • bişeyler öğrenebileceğin bir yer olsun özel genel farketmez yeterki öğren!!
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.