Bildirim
Stadda sigara içmek yasak değil mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yav he he -
E yasak senelerdir zaten.İçen kameralarla tespit ediliyor. -
Tam olarak nesi yasak yanan sıgarayı sahaya mı atacak adam? -
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
yav he he
yalan mı söyliycem Allah'ım ya -
Normalde yasak ama,pek uyulan bir kural değil. -
Karsiyaka maclari esrar yuvasi oluyor birak sigarayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
yav he he
yalan mı söyliycem Allah'ım ya
Kanka takma onu sen onlar direk yav he he ye programlılar stabil tüm başlıklara giriyorlar. -
yav ben de gittim gs maçında fosur fosur içtim güvenlikçiler o kadar cepli parkayı didik didik arayamazlardı heralde.. -
Yasak olması çok saçma stadın üstü açık duman oradan gider zaten. -
İçsin adam ya sanane. -
anlamıyorum mağarada mı yaşıyorsunuz , ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama hayatımda duyduğum en saçma şey . espri mi gerçek mi olduğunu anlamamakla beraber , statta yetişkin her 2-3 insandan biri sigara içiyor zaten -
hiç gitmediniz mi maça yahu? fosur fosur içiliyor -
Yedek kulübesinde içirtmiş takımız. Taraftar içmiş çok mu -
Kanunen yasak ama,şöyle bir sorunsal var.Stada girerken adamın paketini alamazsın neticede,maça gelirken yanınızda paket getirmeyinde diyemezsin:)Çakmakları topladın desek,kibritleri ne yapacaksın?e içeride onbinlerce insan var,hangi birini kontrol edeceksin?Yani kural koyuyorsun,kanun koyuyorsun ama bu nasıl uygulanacak diye düşünmüyorsun ki hiç?Takım kötü giderken veya hakem kötü bir maç yönetirken,birader yasak o cigara demek sorunsalına hiç girmiyorum bile:)
Tam yanımda oturan polise sordum ben geçenlerde bir maçta,amirim yasak ama,netcez diye?Hangi birinizi kontrol edeceğiz,herkes içiyor sende iç dedi kendisiLakin bir şey olmaz demeyin,oladabilir derim ben.
-
Yasak da şunu biraz sola tutar mısınız rahatsız oluyorum desen bile tersleniyorsun yasak desen kim bilir ne derler çok issizsen uğraşırım dersen git görevliye şikayet et.kale arkalarında sallayan olmaz tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he he ordada şikayet edeydiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz
E yasak senelerdir zaten.İçen kameralarla tespit ediliyor.
Yav nerede tespit ediliyor Allah aşkına, 2 yıldır her maça gidip fosur fosur içiyorum daha bir kişi gelip de ''birader burda sigara içmek yasak'' demedi
Söylediğin kural anca kağıt üzerinde kalır. Ülkede zaten futbol terörü almış başını gidiyor, bir de insanların ağzından sigarayı alırsan yıkarlar stadı -
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Dich
hiç gitmediniz mi maça yahu? fosur fosur içiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz
E yasak senelerdir zaten.İçen kameralarla tespit ediliyor.
Yav nerede tespit ediliyor Allah aşkına, 2 yıldır her maça gidip fosur fosur içiyorum daha bir kişi gelip de ''birader burda sigara içmek yasak'' demedi
Söylediğin kural anca kağıt üzerinde kalır. Ülkede zaten futbol terörü almış başını gidiyor, bir de insanların ağzından sigarayı alırsan yıkarlar stadı
Bu doğru valla gecenki 2-2 lik GS derbisinde soyle bir laf duydum arkalardan "ver lan ver bana da ver sundan bi tane nasıl içiliyor bu?"
Stresten içmeyen de icmeye basladi stadta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- aziz yıldırım mafya mı
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- passolig para çekme
- fenerium alt avis tribünü neresi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X