Şimdi Ara

sigara ve alkol boykotu çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünlerden çok fazla vergi alınıyor sigara içenler tütün vs alsın satan yerlerden alkol kullananlar kendi evde yapsın bırakın kendi tabanlarından aldıkları vergiyi arttırmak zorunda kalsınlar

• her gün içiyordum artık bu saatten sonra ağzıma koymam 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

aynen hocam hakedene hakettigi verilmeli   

• Ne yalan diyim sigarasız duramam.

• Tütüne başlamiştim boykota girer mi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

zaten sigara çok pahallı hocam tütünden devam edin başlamışken  

• Elektrik kullanımı da azaltılmalı.
    Dış ticaret açığı da azalır hem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir Single Malt doldurup klasik müzik dinlemenin, arkadaşlarınla veya eşinle meyhanede tavernada muhabbet etmenin, yazın sıcakta soğuk bira içmenin, clupta tekila vurmanın veyahut 40-45 derece sıcakta denize girerken Cuba Libre yudumlamanın keyfini dünyada çok az şey verir.
    Sigara tüketsem de(Gerçi İqos yarım sigara sayılır.), insanın hayat kalitesini düşürdüğü ve kesinlikle uzak durulması gerektiği net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 31 Mart 2025; 14:44:35 >
  • Alternatifler olsa hemen değiştiririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara konusunda tüm kalbimle destekliyorum hatta işyerinde sigara içenleri zorbalıyorum ama alkol konusunda şimdi havalar ısınıyor en fazla nisanın son haftasına kadar söz verebilirim

• Sigara ve alkol ile işim olmaz ama bu tip çakma, şov amaçlı boykotlar zarar verici boyutta olursa devlete katkı olsun diye Sigara ve alkole başlarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar bayramdan sonra 3 lira olur mu kardeşim?

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Parlament 15 sene içtim,50 tl iken tövbe ettim tütüne başladim kğ alip 2-3 ay idare ediyor beni:) tahmini her ay 3k kâr geciyorum:) içmek marifet değil keşke biraka bilsemm ramazan ayini nasil atlatim bilmiyorum öfkeyle sinirle:) ALLAH yardimcim olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 31 Mart 2025; 16:47:41 >
  • Yunan adalarına gidiş maliyeti nedir? Ve oradaki sigara içki fiyatı . Belki sigara ve içki kullananlar oraya gidebilir bir valiz dolusu içki sigara ile dönebilir benzer şey Kıbrıs'a da olabilir uçak pahalı denizden gitme imkanı oluyor mu Kıbrıs'a

• Kaçak sigara lazım.

• Son zamanlarda duyduğum en efsane öneri :) CHP nasıl düşünemiyor şunları...

Aynen aynen Akol ve sigarayı kesin hatta tamamen boykot edin. Hatta zinaya ara verin üstüne 5 vakit namaza başlayın AKP bunu görürse dayanamaz hemen erken seçime gider :D

Not: Gerçekten çok değişik bir sözde muhalif kitle var ülkede. Sen Alkol Tütün almasan nee çokta şey devlete sanki. O vergi açığını başka kaleme yansıtır bu sefer. Sende Alkol Sigara içmediğin ile kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 31 Mart 2025; 21:29:1 >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

ister deniz ister kara ister hava ile git. Girişte gümrük muhafazacılara denk gelirsen 2-3 karton sigara ve 1 ya da 2 litre içkiden fazlasını sokamazsın. Özellikle büyük hava ve sınır kapılarında denetimleri baya arttırdılar. Bilginiz olsun valiz valiz sigaraları kartonları imha bidonuna atıyorlar canınız sıkılır paranız boşa gider. En güzeli tüketimi azaltıp vergiden kaçınmak.

• Bunu kitle uygulasa gerçekten çok iyi olur yukarıdaki ellikinin dediği gibi başka kaleme yansıtırlar kalem kalmayınca temele düşecekler temel düzeye yansıtırsalar hem ellikiyi daha fazla etkiler.

• AMC kullanıcısına yanıt

hocam yıllardır kaçak 3000 içiyorum.kartonunu 400 tl ye alıyorum zaten elebaşıllarını hapisten çıkaracaklar.yani para ptt ye gitmiyor alkol ise kullanmam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.