Şimdi Ara

##Stacker STC-T01 İncelemesi## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
22.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldPunch

enermac chakra yı öneririm.Soğutma dersen soğutma,görsellik dersen görsellik yani.Önemli bi - si yok.

Bence enermax chakranın en önemli eksisi birden fazla Hdd takıldığında önlenemeyen uğultusu. Sessiz bilgisayarı olanların uzak durması gereken bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 16 Kasım 2007; 11:22:10 >

sevgili stacker severler bu paneli nerden buluruz sanırım forumda bazı arkadaşlar kullanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 26 Kasım 2007; 18:41:34 >
  • derneği kurabiliriz, @ÖnceVatan hocamla yaklaşık 2 aydır düşünüyoruz

yan panel almaktansa kestirmek daha iyi olabilir hemde ben 4 tane 120mm lik fan yuvalı yaptırıcam sanırım

Orjinalden alıntı: OErdem

derneği kurabiliriz, @ÖnceVatan hocamla yaklaşık 2 aydır düşünüyoruz

yan panel almaktansa kestirmek daha iyi olabilir hemde ben 4 tane 120mm lik fan yuvalı yaptırıcam sanırım

sen yaptır bakim sonra projeyi bana gönder bende yaptırırım :)
  • bakalım kısmetse yakında hocam

Orjinalden alıntı: OErdem

derneği kurabiliriz, @ÖnceVatan hocamla yaklaşık 2 aydır düşünüyoruz

Amfibi hocamla böyle birprojemiz var aslında
    yan paneli 4 lü kestirip birde 4 lü pleksiden yuva ve yatak yapıp içine 480 lik ve ya 2X240 lık radyotör bağlamayı planlıyoruz yanı su ekipmanın yan panellere almak istiyoruz
    şimdilik plan aşamasında ben çok sık karar değiştirdiğim için bi türlü başlayamadık
    inşallah siz başlar ve başarısınızda bizlerde görüp imreniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 28 Kasım 2007; 10:26:13 >

• İnceleme için teşekkürler eline emeğine sağlık.

evde 3 tane masaüstü 2 tane laptop var. ama hiç birini bu kasanın içine yakıştıramıyorum. sanırım boşta bekleteceğim x38 dq6 yada 780i sli gibi bir anakart alana kadar :) işte bu sırada yan tarafı güzel bir plexy yaptırırsak iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozcirpici

benim kasa bugün elime ulaştı. kasa çok güzel :D yanında bir de xilence 700w var. o da çok kaliteli duruyor :D

evde 3 tane masaüstü 2 tane laptop var. ama hiç birini bu kasanın içine yakıştıramıyorum. sanırım boşta bekleteceğim x38 dq6 yada 780i sli gibi bir anakart alana kadar :) işte bu sırada yan tarafı güzel bir plexy yaptırırsak iyi olacak.

Hadi Hayırlı olsun
    Güzel Günlerde kullanın
    Uzunca bir süre bekledin
    Kargo ne tuttu çok endişeleniyordun kargodan

Benim evde öyle bilgisayar mezarlığı gibiydi notebooklar falan lakin bu sistemi topladıkdan sonra hiç bir şey bırakmadım geride bi hanıma notebooklardan birini verdim kırın parçalayın oğlumla diye
    Kasanın içinede imzamdaki sistemi doldurup odanın kapısını kitledim

• teşekkür ederim.

kargo psu ve kasayı ayrı ayrı istedim kendi kolilerinde. toplam 25 ytl tuttu.

walla ev ne biçim bi bilgisayar mezarlığı ki sorma :D bakim şu sistemi güzel toplayabilirsem dağıtacam hepsini :)
  • inceleme için saol.
  • Bende kasayı iyice toparladım resimleri yakında paylaşırım bu arada yan kapak alacagım kasa rengi siyah kestirme işinden uzak durmak ıstıyorum plexili kapak satan bie yer biliyormusunuz?

Bu arada kasanın içinden ayakları çıkmadı. kutunun içerisinde olması gerekmiyor muydu ayaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 28 Kasım 2007; 19:15:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozcirpici

burak03 ; sanırım şu an Türkiye'de satan bir yer yok. daha öncee modifiyepc.com da varmış ama şu an stoklarında yok.

Bu arada kasanın içinden ayakları çıkmadı. kutunun içerisinde olması gerekmiyor muydu ayaklar ?

Hangi Ayaklar? Yuvarlak ayaklarmı yoksa tekerleklerden mi bahsediyorsunuz

iki tür ayak var birisi tekerlekler onlar kutunun içinden geliyor
    diğeride yuvarklar sarı şeritli ayaklar onlar zaten takılı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 28 Kasım 2007; 19:26:23 >
    teşekkürler arkadaşlar

@muratozcirpici
    hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan kasanı

@iRoNMaSTeR
    hocam su soğutmadan vazgeçtim şu an için, thermaltake big typhoon aldım bile
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.