Şimdi Ara

##Stacker STC-T01 İncelemesi## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
22.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasskabal

Slm ya güzelde o anakartın neresine bağlanacak ben onu çözemedim bir türlü :D (int switch den söz ediyorum)
    quote:

Orjinalden alıntı: toprakyalin

Merhaba arkadaşlar öncelik çok güzel bir inceleme olmuş benimde Cooler Master Stacker STC-T01-UW1 kasamın fotolarını eklemek istedim. Forumdaki AMFİBİ arkadaşımın tavsiye üstüne kasamı deşitirip bunu almıştım. İçine su soğutma sistemi yapın, kasaya mod yapın ne yaparsanız yapın yakışıyor. Kasaların kralı budur...

##Stacker STC-T01 İncelemesi##

Bu arkadaşımızın dediği gibi "chassis intrusion switch yani kasanın yan kapağı izinsiz açıldığı zaman anakarta bağlanan bu düğme alarmı"

anakartın ustunde "case open" veya "INT SW" yazan 2 pinli erkek bir soket varsa oraya takabilirsin .. ama taktıktan sonra bios dan case open warning secenegini enabled yapman gerekiyo .. yada diger açıklama yapan arkadaşın dedigi gibi reset sw soketine falan takabilirsin .. ama ben yanlış anlamadıysam .. veya siz yanlış anlatmadıysanız .. bnm bildigim pc calışırken kasanın kapagı acıldıgında kapatıyor reset atıyor.. veya donduruyor bilemiyorum:D

• Stacker En iyi modlanabilir kasalar arasında 1.Kendim modladığım kasa gibi mesela

• @ottoman_solider
    eline sağlık çok sağlam bir mod uygulamışsın
  • Kesinlikle kasanın kralı bu.Bende bu kasadan alıyorum.Yanlışlıkla 810 alıyordum ama son anda T01 i fark ettim..Alttaki tekerlekleri bile çok harika düşünülmüş.Ön dizaynı çok estetik gereksiz süsten arınmış.Helal olsun CM ye.

Bu arada bu kasaya sahip olmamda son dakika katkıları olan bu inceleme sahibi arkadaşlara (OErdem ve Fatih-ÖnceVatan) Teşekkür Ederim

Ek: Kasayı Eve Taşımak için El arabası olan iki gönüllü Aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 2 Kasım 2007; 13:05:22 >

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

İncelemeye Katkım Olsun
    Kutusu Hayvan gibi
    Şimdilik Bu kadar Akşam içini Hatmedip Elimden geleni yardımı yaparım Hoş OErdem ve Fatih gereken herşeyi yazmışlar Aslında

Bu arada bu kasaya sahip olmamda son dakika katkıları olan bu inceleme sahibi arkadaşlara (OErdem ve Fatih-ÖnceVatan) Teşekkür Ederim

Ek: Kasayı Eve Taşımak için El arabası olan iki gönüllü Aranıyor

Kasan hayırlı olsun emimnim sende bizler gibi memnun kalacaksın. Kasa kutusu devasa her arabaya bile sığmıyo ona göre

Aldıklarım: u7110(İzmir-F.Mak), uruk33(İzmir-LG Netbook)

Sattıklarım:hksdejavu(İst-CPU),ahmettu(Sivas F.Mak),swes(İst-İphone), snicker(İst-CPU) , torettodominig(Ses Sistemi)

• quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayara format atmak zorunda kaldım araya bayram girdi anca ekleyebiliyorum resimleri saygılar.

Şeffaf panelli yan kapağı nereden aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 2 Kasım 2007; 17:08:41 >

• @iRoNMaSTeR
    rica ederiz ne demek
    yardım ederim ben kendim taşıyabiliyorum ama belimi ağrıtıyor

Orjinalden alıntı: OErdem

@iRoNMaSTeR
    rica ederiz ne demek
    yardım ederim ben kendim taşıyabiliyorum ama belimi ağrıtıyor

Attık Kango gibi bişiyin arkasına getirdik eve
    Koyduk üzerine x38 DQ6 kutusu sırladık eve şak şak iki dakikada hemen söküp tekerlekleri taktım şimdi ufak oğlumu üstüne koyup gezdiriyoruz evde

Sıra geldi Hakkıyla bir PSU bulmaya Fatihe Sormuyorum Direk FSP diyor Şöyle Kallavi bişi alayım diyorum Gigabyte Odin 850 W gibi Yada şöyle bir F/p ürünü alayım bir müddet kullanayım Kararsız kaldım açıkcası

• valla gigatekte 1000w lık rock solid var ona ne dersin...
    ama bende fsp kullanıyorum

Sattıklarım:hksdejavu(İst-CPU),ahmettu(Sivas F.Mak),swes(İst-İphone), snicker(İst-CPU) , torettodominig(Ses Sistemi)
  • doğrudur bu arada ankaralı arkadaşlar plexi kestirmek istesek nerden kestiririz, @ÖnceVatan ve ben düşünüyoruz

• ankarada bu kasayı bulabileceğimiz yer var mı?

Orjinalden alıntı: chanak

OErdem eğer yan kapağı kestirmek istiyosan lazer kesim yapan yerde düzgün kestir. Kendin kesmeki ki düzgün bi iş çıksın.

valla aslında bizim şirkette keserim plazma ile ama bozar diye korkuyorum
    eğer bir yer var ise kestiricez sanırım Fatih le beraber...

@masterchief33
    özel mesaj olarak attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 5 Kasım 2007; 11:30:44 >
    | OCZ GameXStream 700W SLI Ready Power Supply
    | Samsung 22' 226BW | Gigabyte 3DAurora570 Kasa|

| PS3 80 GB.
    | IPAD 2 16GB.
    | Asus N61J i7 4gb Ram
    | ASTRO Gaming A40 Wireless System Kulaklık
    | Iphone 3gs 32GB
  • plexy glass denen camsı plastik, istanbulda arkadaş bir reklamcıya yaptırmış sanıyorum...
    ankarada ben, @ÖnceVatan da yaptırmak istiyoruz ama bir yer bulamadık şu ana kadar

Orjinalden alıntı: TambourineMan

Hassbakkal çok güzel modlamışsın yandaki camı nasıl ekledin bu arada?

Saol kardeş ya herhangi bir reklamcıya gidin yapsın iki dakkada ;)
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • incelemeler için tşk arkadaşlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.