Şimdi Ara

##Stacker STC-T01 İncelemesi## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
22.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: prosecutor

T01 in gümüşünü kardeşime tüm kadıköyde arattırdım (inventus dahil)ama siyahı varmış alamadık.gümüş rengi gelirmi veya nerde bulunur acaba?

dostum ben bugun bir tane aldım bende siyah istiyordum gümüş renk geldi.. kutusunu açıp kontrol amaçlı baktım, Hayal kırıklığına uğradım siyah isterken gümüş gelmişti.. Neden illa siyah dersen elimde orjinal şeffaf cam kapak mevcut :)

Diyorumki birbirimize yakınsak değiş tokuş yapabiliriz.. Ne dersin ?

Bende bir kaç resim eklemek istiyorum..Eklediğim bu resimler Haziran ayında sattığım sistemdir =)) Sonradan dayanamayıp tekrar Stacker aldım [STC-T01] oda gümüş çıktı şansıma Neyse ..

##Stacker STC-T01 İncelemesi##

Resimler telefonla cekildiği için biraz bozuk olabilir arkadaşlar =) idare edin artık
    Sistemde Nacona cekirdekli Dual 3,2 ghz Xeon cpu kullanıldı anakart NCCH-DL idi.Disk olarak 150 gb raptor 1500AHFD kullanıldı.Ramler Corsair xms [2.2.2.5] 2x512 mb ddr 400 dü.Bu sistemin tam olarak kurulmamış fotoları arkadaşlar.Kurulmuşu karşı internet cafede mevcut =)) bir ara izin ister fotoları cekerim artık.
    Son olarak elimde halen mevcut 20 küsür kadar Papst Multifan 4212/2G 4.3 Watt 12 CM fan mevcut.Almak isteyen arkadaşlar benimle mesajlaşabilir.Dikkat edilmesi gereken nokta fan jackının dişi değilde, değişik tipte erkek pinli oluşudur arkadaşlar.Alttaki resimlerde mevcuttur.Ben bu olumsuz durumu jackın dibinden keserek normal fan jack'ı ile bağlantı kurarak aştım.Toplamda kendimede dahil 4 adet fan taktım hava akımına göre oluşturduğu ses gayet normal.8 cm'lik papst isteyen olursa talebe göre getirtebilirim...

• Stacker ı tek geçerim Geniş iç hacim , modüler yapı, modlanmaya çok uygun , sessiz ve görkemli Bence hemen mod çalışmalarına girin , inaaılmaz Stacker modları var , çok acemi olmama rağmen ben bile yaptım bişeyler..... Sizin kasanızın bendekinden tek farkı PSU yu üste takabiliyor olmanız, bendekinde sadece alta koyulabiliyor, buna mütakip benim stacker ımda arkada 2 adet 12 Cm lik fan var.... Tekrar hayırlı olsun ...

bari bende benimkinin resmini koyayım..... Benim kasa alındığında GRİ idi , sizinkinin siyah olması avantaj ....

• kasanız çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 14 Aralık 2007; 2:50:41 >

pEgaTR

benim şimdi kafamda yan kapağa plexy ve üstünde 4 tane 120mm lik fan yeri ile yaptırma fikri var, tanıdık var ise ankarada lütfen tavsiye bekliyorum nerede yaptırabilirim

Orjinalden alıntı: OErdem

Albatros83
    teşekkür ederiz

pEgaTR

benim şimdi kafamda yan kapağa plexy ve üstünde 4 tane 120mm lik fan yeri ile yaptırma fikri var, tanıdık var ise ankarada lütfen tavsiye bekliyorum nerede yaptırabilirim

Arkadaşım resimler için ne kadar teşekkür etsem azdır. Keyifle bakıyorum foruma. Ben de yana pleksi yapmış biri olarak ve kasa sessişleştirme ve fan konusunda uzun incelemelerin ve harcamaların sonunda tecrübe kazandığımdam pleksi şahane olur ama fan boş yere taktırma derim. Stacker 832 kasam var ve yanında 4 tane 12cm fan takılabilen fan tepsisi var. Fanları tam ve kısık devirde çalıştırdım sonra çıkardım. İnan sıcaklıklar farketmiyor. Bir tek ekran kartı az oynuyor. Onun haricinde kasa içi hava sirkülasyonu bozuyor. İnan değmez. Pleksiyi ise forumda AMFİBİ adlı arkadaşa gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin kefilim. Tanıdığım birkoç kişiye yaptı. Kapağı kargolarsın bi sonraki gün muhtemelen kargolar. Hem orjinalden daha iyi olur hem de mustafa abi çok daha kaliteli pleksi kullanıyor. Seçim sizin tabi. Şimdiden kasanızı güle güle kullanın.

• bende renk belirtmemiştim alırken siyah geldi. zaten siyah istiyordum :)

Amfibi plexy kesiyomuş ? yaptıranları bi görelim nasıl oluyor :D
  • Yan kapağa fan biraz sorun stacker da.. Şöyle anlatiyim iyisimi; şimdi resimlerde görüldüğü gibi işlemci hizasında plexi de sadece ızgara var , sebebi ise fan koyduğumda kapağı kapatma imkanı olmaması ... Hatta bu şekilde bile kapağı çıkarmadan önce ızgaranın soldaki 2 vidasını söküyorum , anca ondan sonra kızaklar arkaya kadar kayıp , kapak çıkabiliyor..... Gerçi pek de ihtiyaç duyulmuyor fana.... Ben sadece ızgara koydum , yetti.... Zaten kasanın hava silkülasyonu dehşet , önde 2 adet 12 CM , arkada 2 adet 12 cm , resmen önden arkaya doğru fırtına esiyor İşlemcim , ramlerim ve anakartım gerçekten çok serin çalışıyor... Üstteki 8 cm lik fanı en düşük ayarda çalıştırıyorum ....

Sözün özü yan kapağa Fan tavsiye etmiyorum , bence güzel bir şekilde kestirin ve plexi yaptırın , içinede biraz ışık , ufak tefek boya yada led li fanlar, muhteşem görünüyor gerçekten......

• quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Stacker ı tek geçerim Geniş iç hacim , modüler yapı, modlanmaya çok uygun , sessiz ve görkemli Bence hemen mod çalışmalarına girin , inaaılmaz Stacker modları var , çok acemi olmama rağmen ben bile yaptım bişeyler..... Sizin kasanızın bendekinden tek farkı PSU yu üste takabiliyor olmanız, bendekinde sadece alta koyulabiliyor, buna mütakip benim stacker ımda arkada 2 adet 12 Cm lik fan var.... Tekrar hayırlı olsun ...

bari bende benimkinin resmini koyayım..... Benim kasa alındığında GRİ idi , sizinkinin siyah olması avantaj ....

ikinci resmi ilk gördüğümde stacker junior gibi bişi cıktı zannetim :)

kasan çok şık olmuş... tebriks

• Albatros83
    teşekkür ederim o zaman plexy işinden vazgeçiyorum çünkü benim plexy amacım tamamen 4 fan olayıydı

Orjinalden alıntı: kaeln

ikinci resmi ilk gördüğümde stacker junior gibi bişi cıktı zannetim :)

kasan çok şık olmuş... tebriks

Resize olayından olsa gerek Teşekkürler....

Netten bulduğum bir resmi paylaşmak istedim gerçekten çok hoşuma gitti.Birde bu musketer'ı yazıcıoğlu'nda ne kadara alabilirim.....

Albatros83
    teşekkür ederim o zaman plexy işinden vazgeçiyorum çünkü benim plexy amacım tamamen 4 fan olayıydı

4 adet 12 cm lik fan koyacaksanız zaten plexy yapmayın , anlamı kalmazki, içi zaten görünmez ozaman Yana fan bile gereksiz , ben ızgara açtığıma bile bin pişmanım , sadece plexy düz olarak çok güzel görünüyor....
  • quote:

Albatros83

Tabi pleksi olayı tamamen sizin göz zevkinizle alakalı ama stacker kasaya pleksi kesinlikle tavsiye ederim. Fanlar gereksiz. Kasanın dışardan bakılınca içinin görülmesi gerçekten hoş. Ama tabi dediğim gibi tamamen sizin hoşlanmanıza bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 18 Aralık 2007; 2:07:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.