Şimdi Ara

##Stacker STC-T01 İncelemesi## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
22.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet baktım kimse bu aralar bir şey yazmamış bari bende kasamın resmini koyayım dedim tamamlamışken ama resimlerin boyutu biraz büyük olduğu için buraya koyamadım ;

bakmak isterseniz ;http://www.ozcirpici.com/cm-stacker/

bu arada kasayı tavsiye eden OErdem e tekrar teşekkür ederim :) gerçekten çok güzel oldu kasam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 14 Eylül 2008; 15:24:19 >

"Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız."

[ Murat ]
  • rica ederim hocam, güle güle iyi günlerde kullanın kasanızı. Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • hizlial.com da fiyatlar dediğinizden daha yuksek ve çift psu destekli model tek psu destekli olandan daha ucuz, hangi kasa daha iyi, tek psu destekli mi çift psu destekli mi
  • kasa olarak kararsızım, 200 ytl civarında stacker bulunuyor sanırım, bu fiyata yakın stacker gibi buyuk başka bir alternatif var mı? Armor+ mx öneriyorlar,ya da fiyatının duşmesini bekleyip cosmos mu alsam bilmiyorum,cosmos ile stacker arasında dış tasarım dışında çok fark var mı
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.