Şimdi Ara

##Stacker STC-T01 İncelemesi## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
22.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel işte kaya gibi kasa 4-5 yıl kullan taş gibi :)
    Şaka bi yana hala daha sağlam kasa alınabilir.Yeni alacak arkadaşlar olursa yardım amaçlı koyuyoz işte resim filan arkadaşım.Bu arada bende kasayı alalı çok olmadı 4-5 yıldır kullanıyonuz ama bak çok samimi söylüyorum bu kasayı bana önermeseler alacağım yoktu.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: Mdg

iyi güzelde biz bu kasaları nerdeyse 4-5 yıldır kullanıyoruz
    yıl 2007 halen daha stacker ın imkanlarından bahsediliyor.
    zaten yapılabiliecek her türlü mod yapıldı stacker la
    daha önce nerdeydiniz arkadaşlar ????
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • kasanın merak ettiğim alltta ikinci psu takılan yerine fan takılabilmektemi acaba

Orjinalden alıntı: asonket

kasanın merak ettiğim alltta ikinci psu takılan yerine fan takılabilmektemi acaba

Dostum baksana benim koydugum fotolarda en altta o dediğin yerde iki adet kırmızı 80 lik fan takılı vede çok işe yarıyolar...

Saygılar...
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • STC-T01 in RC-810 Modeli ile arasindaki farklar nelerdir ?
    Alışveriş Yaptıklarım;

Aldıklarım: u7110(İzmir-F.Mak), uruk33(İzmir-LG Netbook)

Sattıklarım:hksdejavu(İst-CPU),ahmettu(Sivas F.Mak),swes(İst-İphone), snicker(İst-CPU) , torettodominig(Ses Sistemi)
  • yani boyut olarak da aynilar ben RC-810 un biraz daha ufak oldugunu biliyorum..
    aynı kalıp, sadece üstte güç kaynağı yerinde 1 tane daha 120mm lik fan var...
    Bildiğim Kadarıyla Alt Zemininde Hava delikli bir yükselti var (ikincil güç kaynağı bölümünde) bu yükseltiye duyduğum kadarıyla 360 lık bir radyotör standart olarak deliklere sahipmiş Elinde bu konuyu test edebileceğin imkan mevcutmu? Eğer yoksa o bölümün mevcut ölçülerini paylaşabilirmisin o bölümün yapısına göre radyotör alımına karar vereceğimde
    uzunluk 31 cm, genişlik 11 cm, vidaların merkezlerinden

Alphacool NexXxoS Pro III Rev modeli (360lık radyotör)
    Abmessungen L x B x H 400 x 132 x 30 mm

Alphacool NexXxoS Pro II (240lık Radyotör)
    Abmessungen L x B x H 278 x 132 x 30 mm

Aynı biçimde kullanmış başka bir kullanıcı bulup tam yorum almam lazım 360lık olur diye aklımda kalmış ama sağlam bir bilgi almam lazım
    araştırmaya devam

Orjinalden alıntı: OErdem

@diGiheX
    ne yazıkki yanlışın var...
    aynı kalıp, sadece üstte güç kaynağı yerinde 1 tane daha 120mm lik fan var...

Tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

hocam sonra 120mm lik fanı ölçtüm, 11 cm vida yerlerinden yani tam olarak dediğin gibi düşünülmüş bir yer

OErdem Yan yana Kaç 120 lik fan vida yerlerine denk geliyor aceba?
    Tahminim 3 fan denk gelmesi geliyor
    3 fan denk geliyorsa benim için güzel bir çözüm olur ama 2 geliyorsa o zaman tekrar bir konumlandırma yapıp Kasanın üstünde ki 80 lik fan 120 lik yapıp o bölüme tt 735 in sadece ekran kartı için düşünebilirim Ana pompadan bağımsız veya Bağımlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 27 Ekim 2007; 13:38:01 >
  • ön tarafa ve yana 120mm fanlar tamamen benim tasarımımdır, kasanın şasenin açtığım delikler sayesinde öne, yan kapaktaki 80mmlik yeri söküp, oraya açtığım delikler sayesinde de yan tarafa takabildim...
  • normaldeki aparat 80mm için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.