Bildirim
◄STACKER EXTREME MOD►
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vallaha ben oem kullanıyorum ama pek hayalim değil..
hatta bu tarz boş metal yığınlarına tonla para verilmesinden hiç haz etmiyorum_____________________________ -
yapma neco kardeş ya
her eve lazım walla
_____________________________ çArşı -
ön paneli güzel yapmış üstüde hoş olmuş ama sıvı soğutmada daha kalın borular kullansaymış daha iyi olurdu ve ayrıca sistemi çok kötü olmuş o kasaya o sistem yakışmamış yani anakart bari biraz büyük olsaydı hiçdeğilse kasa daha dolgun görünürdü ben oem kullanmıyorum ama o kadarda güzel olmamış forumda bile daha güzelleri var bknz: nucleer reactor
_____________________________ Öğrenci -
falla neco abi haklı bencede bu kadar para harcanmasına gerek yok ufak çaplı bütcemizin yettiği kadar bir mod yeterli _____________________________ -
PARASI OLAN YAPIYOOO BENİM DE PARAM OLSA YAPARIM
_____________________________ DFI UT X48 T2R E8400 4.0 GHZ CRUCİAL BALLİSTİX 2X2 800@1080 MHZ Club 3d HD4870 O.C EDİT TAGAN 700W COLERMASTER COSMOS S -
bence güzel olmuş adamlar işi biliyo bide malzeme sıkıntısı yok . _____________________________ HeRKeS OyuNcu OLaBiLiRAma YöNeTMeN BeNiM.İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

-
Fena degil ama o power ve reset dugmesı cok guzel.O dugmelerden nerden buluruz acaba??
_____________________________ >>>CITROËN C4 III 1.6 HDİ 112HP @141HP (tuning) Confort Plus M<<< -
Tabiki para meselesi ama parası olan da cidden böle temiz bişi yapamaz yetenekde olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 14 Kasım 2007; 22:54:15 >_____________________________ iPhone 11
BMW 1.16i
MacBook Air 2020
Airpods -
Güzel yapmışlarda bize gelmez o kasa
bu arada btx kasa lazım modlamak için bana gören duyan olursa pm yollasın
_____________________________ -
güzel olmuş _____________________________ -
bencede guzel olmus
quote:
Orjinalden alıntı: ::AVIVA::
bence güzel olmuş adamlar işi biliyo bide malzeme sıkıntısı yok .
imkanı olan herkes yapar abicim_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM
quote:
Orjinalden alıntı: ::AVIVA::
bence güzel olmuş adamlar işi biliyo bide malzeme sıkıntısı yok .
imkanı olan herkes yapar abicim
Evet. Benimde imkanım olsa da yapsam keşke...
Çok güzel olmuş
sade ama cok guzelolmuş hele o düğmeler bitirimiş olayı
_____________________________ Osman Cengiz KADIKIRAN
0535 714 17 93 -
Bence Güzel yapmışlar !
Ama çok vida kullanmışlar.
Harika Hele Power Tuşları Daha Güzel Herzaman CMSTACKERE Herşey Yakışır!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Crayz_DEsiGN
falla neco abi haklı bencede bu kadar para harcanmasına gerek yok ufak çaplı bütcemizin yettiği kadar bir mod yeterli
bencede neco abi haklı nedir bu ya bir sürü masraf zevk meselesi tabii ama bu kadarıda gereksiz yani hayallik bişey değil
Adamlar yapıyor brawo gerçekten bunlara dense dense fantasy team denir daha ne diyelim
_____________________________ Never Agressive;Never Depressive;Always PROGRESSIVE -
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım. Açma ve reset tuşları çok orjinal olmuş
_____________________________ "Disconnectus Erectus"
Benzer içerikler
- saf su nerede satılır
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- kuru buz nerede satılır
- termal macun yerine ne kullanılır
- saf alkol
- sıvı metal
- çift işlemcili anakart
- en iyi laptop soğutucu
- en iyi termal macun
- overclock nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler