Yüzbaşı
27 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 10 (Bu ay: 0)
Gönderileri
konu silinsin

Merhaba arkadaşlar. Ben işyerimde ufak bi network oluşturmak istiyorum bunun için gerekli malzemelerin listesini çıkardım, ufak bir bütçeyle bu işi halletmek istiyorum (cat-5 6 kablolar - switch - dsl modem vs vs.) bi liste oluşturdum ve bu haftasonu network kurulumuna başlayacağım, fiziki yapı hakkında kafama takılan birşey yok yalnız network'a dahil edeceğim 5 makina'dan 3'ü xp diğer 2'side vista işletim sistemiyle çalışmakta gelelim asıl konuya ben bu networku oluşturup kendi bilgisayarımdan (şu an xp işletim sistemiyle çalışmakta) active directory kurup diğer makinaları domaine katarak group policy'den bazı kurallar yazmam gerekiyor. Active directory ve domain kurulumu için kendi makinama windows server 2003 yüklemeyi düşünüyorum fakat makina bileşenlerinin windows 2003'e uyup uymayacağından emin değilim yani driverları bulma problemi çıkabilir diye düşünüyorum bunun üstesinden nasıl gelebilirim? birde şu var makinaya windows server 2003 64 bit yükleyebilme ihtimalimi nerden öğrenebilirim? yani makinam 32 bit'mi yoksa 64 bit'ide desteklermi? bunlarında cevabını öğrenmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim gelecek yorum ve cevaplar için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşlar ronarkda oynuyorum 72 lvl'im ve 60'dan 70'e kadar çıkan görevleri daha dün yapabilme fırsatı buldum (doom soldier, gagoil, apost of cold, apost of flames, crimson wing) gibi görevleri yaptım fakat görevleri teslim edip exp'i alamıyorum sebebi ne olabilir? 70- olan arkadaşlarım görevi teslim ettiler, galiba ben 70+ olduğum için bu görevleri veremiyorum eğer dediğim gibiyse bu sorun düzeltilirmi sizce veya farklı bi bildiği olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaş K2'e ticket göndermem gerekiyor fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum resmi sitesinden Müşteri Destek Bileti Atınız yazısına tıklıyorum ardından bilet gönder diyorum sonra beni gamerfirst'in anasayfasına atıyor bu ticket atma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler..
Beyler Sormak İstediğim bişey var 01.01.1992 doğumlu birisi ne zaman ehliyet alabilir?
Arkadaşlar aramızda akşam lisesinde öğrenim gören varmı? şu sıralar akşam lisesine kayıt olmayı planlıyorum açık öğretimle biticek gibi görünmüyo,bi kaç arkadaşım var akşam lisesinde okuyan "çok kıyak" diyolar soruların cevaplarını filan veriyolarmış + normal okul gibi askerliğide tecil ediyo yalnız fiyatlar biraz tuzlu ama yinede olanaklar karşısında bana cazip geldi siz ne diyosunuz bu konuda sizce akşam lisesine kayıt yaptırmamda bi sakınca varmı?? avantaj ve dezavantajlarını anlatırsanız sevinirim
Casper NIRVANA 15.4" CPM-T420-3F15
• Intel® Pentium® Dual Core İşlemci T4200
- İşlemci hızı 2.00GHz.,1MB L2 Cache, 800 MHz FSB
- Intel® PM45 Chipset
- Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
• Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic
• 3 GB DDR2 800 MHz Bellek
• 250 GB SATA Harddisk
• 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
• 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
• 2.0MP Web Camera
• DVD ± RW DUAL
• Bluetooth
• PCI-e Mini Card
• Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
• 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
• Li-ION smart battery

1474 TL

sizce nasıl?? almalımıyım???ucuzmu pahalımı???o parayı hakediyomu???
Arkadaşlar notebook'umda ses sorunum var bi türlü ses çıkmıyo her tarafını kurcaladım ses ayarlarından aygıt yöneticisinde görünen aygıta kadar herşeyi alt üst ettim fakat ne yaptıysam düzeltemedim sizce neden olabilir? herşey düzgün çalışıyo bi problem gözükmüyo fakat ses çıkmıyo nedendir acaba??? acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar bende 2 tane dwd writer var biri samsung sm 352 diğeri sh-s202 sorun şu; sm352'i bağladığımda aygıtı görmüyor donanım ekleme sihirbazından eklemeyi denediğimde ise bu aygıt başlatılamıyor diyor.sh-s202'i taktığımda ise aygıtı görüyor fakat takdığım cd'leri okumuyordu ben biraz kendi kafama göre iş yaptım ve bunun sürücüsünü aygıt yöneticisinden kaldırdım şimdi ise geri yükliyemiyorum ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar bu sene ilk defa rock'n coke festivaline katılcam yalnız kafama takılan bir kaç soru işareti var aranızda mutlaka gidenler vardır bana yardımcı olursanız sevinirim;
ben şu an 17 yaşındayım oraya gittiğimde -18 olduğum için çoluk çocuk muamelesimi görürüm (diğer ortamlar tarafından) bide şu var orda kampçı olarak kalabilmek için +18 zorunluluğumu var yoksa 17 olmama rağmen kalabilirmiyim? ayrıca forumda rock'n coke 2008'e gidicek olanlar varsa bana pm'den ulaşsınlar orda belki kendi ortamımızı kurabiliriz ben ztn 4 kişilik bi grupla geliyorum orda ne kadar kalabalık arkadaş çevremiz olursa o kadar eğlenebiliriz diye düşünüyorum Saygılarımla Mr.Stif
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.002
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.559 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.